Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namerius [DEDYK] [EASY]

Namerius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla moderatora :

Nie moge dodać bo wyskakują błędy na forum tutaj jak modek moze niech doda bo zrobilem http://namerius.pl/generator.php

prezentacja.png

LINKI W CODE :

Strona Główna : http://namerius.pl
Forum  : zakaz linków
Reszta : Strona Główna

SYGNATURA I AWATAR :

Awatar : http://namerius.pl/download/avatar.png
Sygnatura : http://namerius.pl/download/sygna.png

sygna.png

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prężka wyśmienita, z wielką chęcią zagram i już ściągam clienta. Jak wbiję i pogram chwilę to dam edita : )

edit. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to, ze w pierścieniu tp jest tp do chunjo a w prężce chunjo nie ma ( nie tpam sie bo boje sie, że moze postać zbugować) , można jakoś zmienić tygrysa na coś innego bo jego animacja jest strasznie wolna i irytująca ;p , można jakoś zrobić berka na g? i czy 6 skill jest odbugowany ? :D dlaczego nie ma rękawicy u góty ? ;c kasa leci na glebe

Opublikowano

Wirus w cliencie wątpię że ktoś do was dołączy...

O wirusie pisze wszystko na samym początku prezentacji...

A co do twoich wiadomości na PW to śmiało pisz tutaj, bo nie jestem przekupny :)

Jak sprowadzić nowych graczy na stary server ??

Zrobić nową reklame na MPCForum -.-

Nie wiem czy taki stary ma tydzień ;D

prężka wyśmienita, z wielką chęcią zagram i już ściągam clienta. Jak wbiję i pogram chwilę to dam edita : )

No zapraszamy :)

sygna.png

Opublikowano

Launchera nie będzie?

Launchera raczej nie będzie, bo są pozmieniane ścieżki w cliencie, więc launcher by dużo ważył.

sygna.png

Opublikowano

Namerius proszę cię tylko o to byś mi pomógł... Z tego co napisałeś twierdzisz ze cie chce przekupić? Ja chce po prostu zagrać na servie, ale niestety wirusy mi to uniemożliwiają. Ściąga serv i komunikat o zagrożeniu i momentalnie nic już dalej się nie ściągnie a client się kasuje. Sokoro nie na pw nie na tsie to mi pomóż tu robiąc spam...

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Namerius proszę cię tylko o to byś mi pomógł... Z tego co napisałeś twierdzisz ze cie chce przekupić? Ja chce po prostu zagrać na servie, ale niestety wirusy mi to uniemożliwiają. Ściąga serv i komunikat o zagrożeniu i momentalnie nic już dalej się nie ściągnie a client się kasuje. Sokoro nie na pw nie na tsie to mi pomóż tu robiąc spam...

Po pierwsze spamisz mi o podanie ts'a ... Tak trudno przeczytać prezentacje? Chyba po to ona jest aby było ifno...

Ale skoro tak to ok napisze Ci jak to zrobić ...

A więc tak :

1. Wyłącz antywirusa.

2. Ściągnij całego clienta.

3. Włącz antywirusa.

4. Przeskanuj clienta.

5. Usun zarażone pliki.

6. Graj bezpiecznie :)

Pozdrawiam.

sygna.png

Opublikowano

Sciąganie Clienta po 2MB/S z serwerowego hostingu. Słabiutko, normalnie idzie mi po 4-5 MB/S, za 5minut dam Edita. I pytanie mam. W NPC nie widać 6/7B.. Gdzie on jest w takim razie?

Opublikowano

Sciąganie Clienta po 2MB/S z serwerowego hostingu. Słabiutko, normalnie idzie mi po 4-5 MB/S, za 5minut dam Edita. I pytanie mam. W NPC nie widać 6/7B.. Gdzie on jest w takim razie?

6/7 bon jest u handlarki, na ss'ach go nie ma bo ss'y robiłem w tamtym tygodniu jak konczylem prezentacje, a dodalem je do handlarki niedawno.

sygna.png

Opublikowano

widzę, że serwer nie jest nastawiony pod IS, więc według mnie to jeszcze lepiej świadczy o tym serwerze.Lecz mam 1 pytanie dotyczące Is, czy bd możliwość płacenia paypal ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Już gdzieś widziałem te złote perły, epiki, handlarzy i mapki. Ale co tam, wreszcie jakis easy, a nie tylko hardy i mediumy. Byle tylko nie padł zaraz na starcie.

Opublikowano

Możesz powiedzieć ocb ?

i nie mów mi że to nie groźne ;] ...

omgwirus.jpg

To nie jest groźne sam wirus owszem jest, ale w tej odmianie nie, poniewaz nie wykradnie hasła bo sam sie stworzyl przy pakowaniu clienta, ale smialo mozesz go usunac, clientowi to nie zaszkodzi.

sygna.png

Opublikowano

To nie jest groźne sam wirus owszem jest, ale w tej odmianie nie, poniewaz nie wykradnie hasła bo sam sie stworzyl przy pakowaniu clienta, ale smialo mozesz go usunac, clientowi to nie zaszkodzi.

Mam sprawe :) to może usuń te zawirusowane pliki i podeślij nam czystego klienta o którego nikt nie będzie sie pluł że jest wirus

Opublikowano

z prezentacji na serwerze ie ma nic ciekawego co by przykulo moja uwage wszystkie rzeczy ktore sa w prezentacji sa w gotowcach terenza nawet :) osobiscie serwer nie podoba mi sie lecz to tylko moje zdanie:)

xbjr.png

Opublikowano

Mam sprawe :) to może usuń te zawirusowane pliki i podeślij nam czystego klienta o którego nikt nie będzie sie pluł że jest wirus

Mam upload 1mb, więc uploadowac bedzie mi z 4godziny wiec jutro gdzies dopiero wam go dam jak juz trzeba.

sygna.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie..

ILE LUDZI ONLINE ?

Różnie 30min temu w grze sprawdzałem na

ch1 było 39

ch2 3

ch3 15

ch4 21

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...