Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namerius [DEDYK] [EASY]

Namerius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra sciagnalem i sie wkurwilem ...

Daj czystego clienta albo dam skana z virusami i raportuje prezke.

Wypierdolilo mi z laptopa wszystkie programy 32 bitowe :/ Cale szczescie, ze mam system 64 bo ten virus nie lapie 64 bity ...

Uwazajcie ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

off?

5min przerwa była.

serwer upadł chyba :< a szkoda bo był ekstra

Dla Ciebie 5min przerwy to upadek serva?

Jak zrobie w przyszlym tygodniu 1 dzien przerwy na poprawe bugow to sie powiesisz? OMG...

Dla takich jak Ty mialem obawy dawac prezke na mpc...

Dobra sciagnalem i sie wkurwilem ...

Daj czystego clienta albo dam skana z virusami i raportuje prezke.

Wypierdolilo mi z laptopa wszystkie programy 32 bitowe :/ Cale szczescie, ze mam system 64 bo ten virus nie lapie 64 bity ...

Uwazajcie ;x

Napisałem na początku, aby przed rozpakowaniem zeskanowac i usunac wirusy client i tak bedzie działał, poniewaz wirusy sie zrobily przez program ktorym pakowalem.

Do niedzieli, dam 2 nowe linki z czystym clientem bo mam slaby upload.

Przepraszamz za to.

sygna.png

Opublikowano

Client bez wirusó•w miałbyć 2 dni temu, raportuję prezkę ;]

2 dni temu? Wczoraj dałem prezke.

Ediit :

A widzę twoje Hobby : krytykowanie serwerów mt2...

I ten twój spam nic nie wnoszący.

sygna.png

Opublikowano

5min przerwa była.

Jak zrobie w przyszlym tygodniu 1 dzien przerwy na poprawe bugow to sie powiesisz? OMG...

Napisałem na początku, aby przed rozpakowaniem zeskanowac i usunac wirusy client i tak bedzie działał, poniewaz wirusy sie zrobily przez program ktorym pakowalem.

Przepraszamz za to.

Co z tego, ze przed rozpakowaniem usunalem wirusy

Masz :

17 wirusow : http://scr.hu/1e0i/njiee

kolejne nie tylko 17 : http://scr.hu/1e0i/7922b

znow mi wywalilo 5 wirow : http://scr.hu/1e0i/kg115
Zaraz Ci powrzucam jeszcze ;]
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Namerius proszę cię tylko o to byś mi pomógł... Z tego co napisałeś twierdzisz ze cie chce przekupić? Ja chce po prostu zagrać na servie, ale niestety wirusy mi to uniemożliwiają. Ściąga serv i komunikat o zagrożeniu i momentalnie nic już dalej się nie ściągnie a client się kasuje. Sokoro nie na pw nie na tsie to mi pomóż tu robiąc spam...

1.Dodaj launchera do wyjątków?

2.Jeżeli paczka Ci sie wirusuje to przeskanuj jak Nes pisał u góry na samym początku prezentacjii.!

3.Jeżeli to nie pomoże, nie graj. ;)

4.Jeżeli masz GData lub Avast, to żaden z nich w przypadku wersjii płatnych nie odpuści klienta jako wyjątku ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

5min przerwa była.

Przepraszamz za to.

a czy ja napisałem, że się powiesze ? tylko napisałem, że szkoda...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Możesz powiedzieć ocb ?

i nie mów mi że to nie groźne ;] ...

omgwirus.jpg

Co za pacany... Wszyscy!

Te pliki jak widać nie są z najnowszego klienta 2012 bądź 2013 więc są kodowane przez antywiry jako wirusy. w innych klientach serwerów są redukowane pliki do minimum więc nie wykrywa wam wirów w przypadku takiego Pandor-y.

Opublikowano

Co za pacany... Wszyscy!

Te pliki jak widać nie są z najnowszego klienta 2012 bądź 2013 więc są kodowane przez antywiry jako wirusy. w innych klientach serwerów są redukowane pliki do minimum więc nie wykrywa wam wirów w przypadku takiego Pandor-y.

Im nie wytłumaczysz...

Będą gnębić aż wyjdą na swoim ale po mnie hejty spływają...

A najlepsi są w tym że używają darmowych programów co wykrywaja nie groźne a groźne wiry to mają całe kompy o których nie wiedza....

sygna.png

Opublikowano

Im nie wytłumaczysz...

Będą gnębić aż wyjdą na swoim ale po mnie hejty spływają...

A najlepsi są w tym że używają darmowych programów co wykrywaja nie groźne a groźne wiry to mają całe kompy o których nie wiedza....

Oh jak mi " pszykro " antyvirek pelny.

Avast tego roczny postawiony jest wysoko w tabelkach :)

Nawet tutaj dobrzy programisci przyznawali, ze niezle sobie radzi. Wiec nie oceniaj ksiazki po okladce. A virusy przed chwila sie pokazaly. Jak pisalem zarazily tylko 32 bitowe exeki. Zaraz wrzuce ss'a z darmowym ale w wersji pro MBAM'em ktorego przed chwila sciagnalem z glownej ktory juz po paru minutach wykryl zagrozenia.

Wiec skoncz i aby Ci sie juz nikt nie rzucal wrzuc czystego clienta ;]

P.S Jesli ty uwazasz to za hej to pozdro :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Oh jak mi " pszykro " antyvirek pelny.

Avast tego roczny postawiony jest wysoko w tabelkach :)

Nawet tutaj dobrzy programisci przyznawali, ze niezle sobie radzi. Wiec nie oceniaj ksiazki po okladce. A virusy przed chwila sie pokazaly. Jak pisalem zarazily tylko 32 bitowe exeki. Zaraz wrzuce ss'a z darmowym ale w wersji pro MBAM'em ktorego przed chwila sciagnalem z glownej ktory juz po paru minutach wykryl zagrozenia.

Wiec skoncz i aby Ci sie juz nikt nie rzucal wrzuc czystego clienta ;]

P.S Jesli ty uwazasz to za hej to pozdro :)

To akurat dla mnie nie jest hejt, akurat hejt miałem na GG od kolesia że go oszukałem że wysłał sms na sm podał zły kod no to chcialem nr telefonu aby sprawdzic czy w usludze wgl taki istnieje to od złodziei wyzywał.

Ja rozumiem że możesz sie wkurzać że wrzuciłem zawirusowany client, ale zrozum ze nie wiedziałem eset mi nic nie wykrywal dopiero jak zaczeliscie pisac wykupilem kasperskiego i wtedy mi tez 9 wirow wykryl, wiec juz to naprawiam zostały jeszcze 4 bo zmieniam te pliki w cliencie.

I zrozum też że mam upload po 80kb, client niecały gb z moim netem upload to 5/6h.

A mam jeszcze problem bo cos jest z neostrada i co jakies 30min wysiada mi net na 2/3 min wiec upload przerywa dlatego mówiłem że do niedzieli na 100% wam go zuploaduje bez wirów..

Bo jak nie ogarna neostrady do piątku pojade do brata i tam to na nocke zostawie aby sie upneło..

I przepraszam za to.

sygna.png

Opublikowano

Namerius - Dzisiaj miałes wstawić czystego klienta. Przychodze i go nie ma .. ;/ szkoda a miałem zagrać z kolegami .

Kto Ci powiedział że dziś wstawie, jak wczoraj prezke wstawiłem?

Przeczytaj wyżej to zrozumiesz lub nie...

Edit :

A tak wgl. dużo nie strace na nie zagrasz jak widze twoje tematy.... " szukam moberhacka na ravie " , " szukam hacka na pandora " ....

Hackerów nie żałuje i nie potrzebuje...

sygna.png

Opublikowano

To akurat dla mnie nie jest hejt, akurat hejt miałem na GG od kolesia że go oszukałem że wysłał sms na sm podał zły kod no to chcialem nr telefonu aby sprawdzic czy w usludze wgl taki istnieje to od złodziei wyzywał.

Ja rozumiem że możesz sie wkurzać że wrzuciłem zawirusowany client, ale zrozum ze nie wiedziałem eset mi nic nie wykrywal dopiero jak zaczeliscie pisac wykupilem kasperskiego i wtedy mi tez 9 wirow wykryl, wiec juz to naprawiam zostały jeszcze 4 bo zmieniam te pliki w cliencie.

I zrozum też że mam upload po 80kb, client niecały gb z moim netem upload to 5/6h.

A mam jeszcze problem bo cos jest z neostrada i co jakies 30min wysiada mi net na 2/3 min wiec upload przerywa dlatego mówiłem że do niedzieli na 100% wam go zuploaduje bez wirów..

Bo jak nie ogarna neostrady do piątku pojade do brata i tam to na nocke zostawie aby sie upneło..

I przepraszam za to.

Zrezygnuj z eseta bo eset to faktycznie gowno, ktore omija lub wykrywa wszystko. Gdybys nie mial virow na kompie to podczas pakowania nie wrzucily by sie do paczki.

Mnie tam za bardzo to nie ruszylo bo mam wiekszosc programow w wersji 64 bitowej a te wirusy atakuja tylko 32 bitowe. Obawiac sie moga Ci co maja wszystko w 32 bitach. Dlatego czym szybciej rozwiazesz problem, tym wiecej bedzie u Ciebie na servie osob, choc te pare wiecej.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kto Ci powiedział że dziś wstawie, jak wczoraj prezke wstawiłem?

Przeczytaj wyżej to zrozumiesz lub nie...

Edit :

A tak wgl. dużo nie strace na nie zagrasz jak widze twoje tematy.... " szukam moberhacka na ravie " , " szukam hacka na pandora " ....

Hackerów nie żałuje i nie potrzebuje...

Chory, głupi , nienormalny człowiek hahahha ? jakie hacki na pandore ? Przeczytaj dokładnie to zrozumiesz lub nie. Ale żaden normalny człowiek nie wstawia klienta z wirusami, ciesz sie serwerem na którym gra 50 osób pozdro ;)

Opublikowano

Chory, głupi , nienormalny człowiek hahahha ? jakie hacki na pandore ? Przeczytaj dokładnie to zrozumiesz lub nie. Ale żaden normalny człowiek nie wstawia klienta z wirusami, ciesz sie serwerem na którym gra 50 osób pozdro ;)

Widze wyzwiska, poruszyła CIe prawda? że nie potrafisz bez hacków grać ?

Takich ludzi nie toleruje....

Dziękuje dowidzenia.

sygna.png

Opublikowano

Prawda ? a udowodnij mi że gram na hackach " tak ty nazwałes " a może te niby " Hacki " kolega chciał bo nie ma konta na MPC Forum ? hmm . Widzisz ? Tak pajacujesz ? Złodziej Kont ;) Wirusy do klienta wprowadza ... hah co za człowiek . ;> a może to nie człowiek ? Nie wiem nie wnikam ;]

Opublikowano

Prawda ? a udowodnij mi że gram na hackach " tak ty nazwałes " a może te niby " Hacki " kolega chciał bo nie ma konta na MPC Forum ? hmm . Widzisz ? Tak pajacujesz ? Złodziej Kont ;) Wirusy do klienta wprowadza ... hah co za człowiek . ;> a może to nie człowiek ? Nie wiem nie wnikam ;]

Oj po mnie to spływa co wypisujesz te obrazy, ale obrażając mnie udowadniasz że trafiłem w twój słaby punkt i nie potrafisz tego znieśc ;D

sygna.png

Opublikowano

Rzuszyl bys glowa i wpisal chociaz w google co te wirusy robia ...

To nie keyloggery ;] Wiec skonczcie juz ten spam. Gdyby byly keyloggery to moderatorzy juz by zareagowali.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Oj po mnie to spływa co wypisujesz te obrazy, ale obrażając mnie udowadniasz że trafiłem w twój słaby punkt i nie potrafisz tego znieśc ;D

Ojj ;) chyba nie :) nie trafiłeś :)

Wytłumacz mi jedno. Dlaczego zamknąłeś serwer " Asylia" ? brakowało kasy ? - Nie polecam wam tego serwera bo jest stawiany pod zarobek a nie dla graczy .

Rzuszyl bys glowa i wpisal chociaz w google co te wirusy robia ...

To nie keyloggery ;] Wiec skonczcie juz ten spam. Gdyby byly keyloggery to moderatorzy juz by zareagowali.

Nie ? Spójrz.

Info o wirusie: http://www.spidersweb.pl/2012/01/ramnit-poznajcie-szkodnika-nowej-generacji.html

' SKan : omgwirus.jpg

i teraz widzisz o co mi biega ?

Namerius i żebyś znów nie pier..... że mam darmowego antywirusa bo kupiłem go 2 tygodnie temu za ponad 200 złotych . ;]

Dla tych co nie widzą jeszcze ... Piszcie na pw do Harrego Pottera. Musiał reinstalować system przez te wirusy w tym kliencie .

Opublikowano

Serwer polecam w 100% tylko przydałoby się zmienić cene 67 i zmianki 67 u handlarki...w 1 dzien wbilem 170 lvl czyli max,a zarobilem okolo 1,2kkk z tego polowe wydałem na ulepszanie zbrojki biżu itp...i na 6 7 bon zostalo mi tyle ze zdazylem kupic 1 dodanie...wiec przydalo by sie zmienic cene z 300kk na 50kk taka moja propozycja...

Opublikowano

Ojj ;) chyba nie :) nie trafiłeś :)

Wytłumacz mi jedno. Dlaczego zamknąłeś serwer " Asylia" ? brakowało kasy ? - Nie polecam wam tego serwera bo jest stawiany pod zarobek a nie dla graczy .

Nie ? Spójrz.

Info o wirusie: http://www.spidersweb.pl/2012/01/ramnit-poznajcie-szkodnika-nowej-generacji.html

' SKan : omgwirus.jpg

i teraz widzisz o co mi biega ?

Namerius i żebyś znów nie pier..... że mam darmowego antywirusa bo kupiłem go 2 tygodnie temu za ponad 200 złotych . ;]

Dla tych co nie widzą jeszcze ... Piszcie na pw do Harrego Pottera. Musiał reinstalować system przez te wirusy w tym kliencie .

Jaki serwer zamknołem powtórz? Bo tak sie składa że to mój pierwszy serwer.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...