Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]«�» Moje skrypty. [UCZE SIĘ] «�»

Visox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie zrobic TopX w skript i nie jest to takie trudne:-)

Śmiało zrób chętnie zobaczę jak to wygląda i jestem ciekaw jak chcesz zrobić w skrypcie aby wyczytywało największą ilość pkt.

Opublikowano

@OffTopic Boshe, te wypowiedzi specjalistów od pisania skryptów mnie rozwalają, możecie kontynuować, chętnie się pośmieję xD @Topic Co do tematu, to troszkę nie ogarniam koncepcji jego stworzenia. Raczej tworzysz taki temat jak masz coś wyjątkowo, oryginalnego. Jeżeli się uczysz, to spoko, ale raczej ten etap nie jest jeszcze na tyle dobry, aby wrzucać swoje prace. Oczywiście to moje zdanie i możesz mieć inne ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Neg.

Da sie to zrobic. Zajmuje sie juz dlugo skryptami ale jak nie wierzysz to smialo pytaj innych znawcow od skryptow :-) a raczej w tym momencie na telefonie nie zrobię tego.

Co do tematy to skrypt na ranking jest identyczny w necie tylko z innym wygladem wiadomosci.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Skrypt został skopiowany z polskiego supportu bukkit (na myśli mam skrypt na gildie) Budowa identyczna... Pozmieniałeś tylko 1/2 wiadomości. Zlamałeś tym prawa autora, a tym samym POLSKIE PRAWO.

Autor już jest zawiadomiony

Nick autora: Creature

Nazwa skryptu: xRANK

Link do skryptu pastebin http://pastebin.com/2ZRxMcH1

Ocena skryptu: stary, zrobiony na 1.5, skopiowany

EDIT: skrypt usunięty, jednak więcej nie wstawiaj nie swoich skryptów, z przerobionymi wiadomościami. Co ci to da, nie lepiej sie nauczyć i zrobić własny skrypt, mieć z tego sadysfakcje?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Odświeżam temat. Te 2 skrypty są moje. Nieobchodzi mnie co inni o mnie myślą. Szanuję to. Było minęło. Pozdrowienia.

Opublikowano

Takich skryptów jest masa, ten na czyszczenie chatu mi osobiście nie działa, wiadomości po śmierci również można nieco inaczej napisać, ale na plus, że się uczysz. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...