Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kleban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem 180, zrobilem max miecz, max zbrojke i grac sie niechce, jak kogos bijesz to wszyscy wyzywaja cie od cieniasow jak padną, jak chcesz ulepszyc jeden element bizu to potrzeba jakies 210 kazdej ulepki na jedna czesc bizu, zakladajac, ze nie spali ani razu a mimo 60-80% pali czesto. Musze wspominac, ze z kazdego metka leci po 3 sztuki i to nie zawsze? W sumie mozna nakrecic 2 lets playe kilku minutowe zamiast dropac caly dzien i miec te 21 muszli ale komu by sie tam chcialo, pozatym trzeba miec jakichs widzow..

Psychopacie to chyba grac sie tylko chce i wbijac te cztery 180 tylko dlatego, ze jest GMem i pewnie go to kręci.

Znajac zycie to co napisalem Zeus podsunie pod podzeganie i dostane perma, znowu, na 180 ale co mi tam, obiecal graczy a jakos ich nie widac..

Juz nawet przebolalbym te ulepki i z checia je dropil gdyby byli jacys gracze..

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To na odchodne chcialbym podziekowac administratorom za przedluzanie rat dla ludzi z naszej gildii oraz zrzucanie metinów do metinologii.

Pozdrawiam NoName.

PS. To prawda, ze serwer wczoraj sie offnal niby z powodu fryzur?.

Bo ja slyszalem, ze PODOBNO SkyWalker cos zmajstrowal ;)

Opublikowano

NIE POLECAM SEWERA, dostałem perma za to że napisałem że od jutra będzie grało max 20 osób w szczytach, administracja okazała się zupełnymi idiotami. Nie polecam tutaj zaczynać gry bo tylko stracicie swój cenny czas pozdrawiam 8)

Nchf.png

lol

Opublikowano

Witam więc tak troszeczkę o mnie a zaraz na temat serwera jestem z Administracji serwera "Nathiss.pl" [GM]zSkyWalker więc tak tutaj jakieś małe ssy gdzie [GA]Zeus- Znany jako największy oszust "VerDo" Rozdaje GM za to, że dziewczyny pokazują mu Cycki, za to rownież rozdaje eq ( dodam iż chodzi o Skype) Za to że Ilonka jęczała mu na skype rozdawał jej LVL'e oraz EQ. Dodam, iż wpisywał sb komendy na ekwipunek, bryłki, ulepszacze którtymi handlował ( dawał eq na Nathiss.pl Gdzie był [GA] i brał eq na Balmorze )

Rownież gdy gracz miał jakiś problem totalnie to zlewał gdyż uważał że to nie jest jego problem ;) Mam nadzieję że inni gracze rownież się wypowiedzą w taki a nie inny sposób, kazali mi mówić że na serwerze gra więcej osób niż licznik wskazuje gdzie grało okolo 60-70 osób w godzinach popołudniowych, dodam iż jeszcze puszczał mi DDOSy na internet no ale cóz więc w sumie tyle odemnie niech gracze poznają Administracje.

Tutaj SS-y odemnie http://i.imgur.com/pkI2m1E.jpg

http://i.imgur.com/WHHE4jC.jpg

Pozdrowienia dla starych wytrwałych graczy ; xSunshine - NocnyGrabarz - Kubox - Sinister - Zatracony - Jarzabek - NormiQ

POZDRAWIAM [GM]zSkyWalker

Opublikowano

Naiwni ludzi dali się wykorzystać, dlatego skończyłem kilka dni temu grę na tym serwerze ;)

Pozdrawiam, Dual.

@antiwarn

Po ile są na serwerze fms'y?

DualFly

Opublikowano

Naiwni ludzi dali się wykorzystać, dlatego skończyłem kilka dni temu grę na tym serwerze ;)

Pozdrawiam, Dual.

@antiwarn

Po ile są na serwerze fms'y?

Dual nie cwaniakuj, Twoja cala gildia sie posypała bo..w sumie nie wiem co.. Z tego co widzialem to psychopata/ZSKyWalker zabijal Was solo na wolnym a wy zaczelsicie plakac wyzywac i rozrzucac eq..

Opublikowano

straszny ale to straszny server pisac do administracji to nawet kropki nie odeslą a co dopiero mowic o pomocy ... server jest gunwem jak cała administracja pffff szkoda pisania na temat tego servera NIE POLECAM

Opublikowano

Dual nie cwaniakuj, Twoja cala gildia sie posypała bo..w sumie nie wiem co.. Z tego co widzialem to psychopata/ZSKyWalker zabijal Was solo na wolnym a wy zaczelsicie plakac wyzywac i rozrzucac eq..

I co w związku z tym, że ktoś nas zabijał na wolnym? Po rozmowie z Zeusem oraz zbanowaniu na tsie B4rtiego stwierdziliśmy, że dalsza gra nie ma sensu. ;)

@antiwarn

Czy w v2 dropią broszury?

DualFly

Opublikowano

A do tego [GA]Zeus pedofil 14 latki na skype oglada.

Pozdrawiam.

@DualFLy Nie smiesz mnie, expilsicie B4rtiego na bugu a potem mieliscie bol dupy o to, ze dostal bana?

Dziwne, zaprawde powiadam Wam, dziwne..

Opublikowano

A do tego [GA]Zeus pedofil 14 latki na skype oglada.

Pozdrawiam.

@DualFLy Nie smiesz mnie, expilsicie B4rtiego na bugu a potem mieliscie bol dupy o to, ze dostal bana?

Dziwne, zaprawde powiadam Wam, dziwne..

Co Ty się nagle taki mądry zrobiłeś? Idź sobie ekspić dalej bo to robisz najlepiej.

@antiwarn

Jaki jest drop z wróżki?

DualFly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...