Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kleban

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Aż nawet zagrałbym jeśli byście nauczyli się banować za WH i jeśli naprawde naprawiliście tego exp buga, bo wtedy moze byc naprawde milo. O ile nie czeka na mnie ban za wczesniejszy wybryk na poprzedniej odslonie.

Pyt 1) KIedy będzie jakieś forum?

Pyt 2) Serwer opłacony chociaż na miesiąc?

Pyt 3) Exp zwiększony, zmniejszony?

Pyt 4) Mobki na 100+ osłabione/ulepszone ?

@Edit nie pisz, ze bany za WH byly i beda bo w topce byli i WeeZyHakeRRR i gabIk i T4K więc nie pleć głupot bo większość DISCOVERY o tym wiedziało tym bardziej, że byli to ludzie z poprzedniej gildii WeZZiego..

Opublikowano

A co z szamanem zostanie zwiększone trochę DMG czy będzie takie same jak było wcześniej??

Pomyślimy nad tym.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A co z szamanem zostanie zwiększone trochę DMG czy będzie takie same jak było wcześniej??

@ dokładnie , zwrócam się z tym samym zapytaniem gdyż szaman był bardzo osłabiony np. w pvp... ciężko było wygrać pojedynek nawet jeżeli przeciwnik z inną klasą miał 2x słabsze eq...

Mówię dlatego iż grałem szamanem i miałem dosyć dobre epickie eq , a z tymi co się tłukłem mieli głównie słabe eq z byle jakimi bonami...

Naprawcie to , bo nie bedzie rowno ...

xDEcNt1.png

Opublikowano

Ja cie nie czaje ruszasz z swoim serwerem a piszesz w innych prezkach kiedy start co i jak

To nie jest jego serwer :)

Opublikowano

został zwiększony exp :D ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Nefret zachowałeś się jak zwykły szczeniak i nikt Ci tego nie wybaczy. Z tym serwerem Metania2 to był zwykły chwyt aby ściągnąć ludzi na Nathiss'a. Serwera Nathiss nie polecam ze względu na administrację, która nie potrafi naprawić zwykłych błędów bo pliki które mają są pewnie darmowe.

DualFly

Opublikowano

Nie polecam przez Nefrena co namawial i reklamowal Nathiss na innym ts , mogliscie pomyslec o innej reklamie bo tak jeszcze bardziej odepcheniliscie graczy przez Nefrena

Ps Nefren jesteś ciota i dzieciak ;) jak coś ci z tym postem nie pasi zapraszam na fb i ts i możemy sie spotkać o ile to blisko :)

Opublikowano

Nefret zachowałeś się jak zwykły szczeniak i nikt Ci tego nie wybaczy. Z tym serwerem Metania2 to był zwykły chwyt aby ściągnąć ludzi na Nathiss'a. Serwera Nathiss nie polecam ze względu na administrację, która nie potrafi naprawić zwykłych błędów bo pliki które mają są pewnie darmowe.

Nie pisz mi tutaj jakiś hejtów na temat jakiegoś typa jak możesz, to jest prezentacja Naszego Serwera Metin a nie jakiś temat temu poświęcony.

Nie polecam przez Nefrena co namawial i reklamowal Nathiss na innym ts , mogliscie pomyslec o innej reklamie bo tak jeszcze bardziej odepcheniliscie graczy przez Nefrena

Ps Nefren jesteś ciota i dzieciak ;) jak coś ci z tym postem nie pasi zapraszam na fb i ts i możemy sie spotkać o ile to blisko :)

Nie znam tego całego Nefreteta i nie odpychaj ludzi przez typa który reklamuje nasz serwer bo nie jedna osoba to robi.

Opublikowano

Nie pisz mi tutaj jakiś hejtów na temat jakiegoś typa jak możesz, to jest prezentacja Naszego Serwera Metin a nie jakiś temat temu poświęcony.

No ale to jest też z wami zwiazane ze reklamuje was na ts3 gdzie mial ruszyć normalnie od reklamy sa yt a nie zwykli gracze i namawianie nas zebysmy tu grali. To nie hejty ogolnie serwer ciekawy jest ale napisaliscie ze duzo pozmienialiscie i mozesz bardziej rozpisać ? Bony pewnie ciezko wchodza nadal bo na 1 odslonie z 2 dni bonowalem stalke i tak weszlo 4x10 i hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...