Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kleban

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dnia 6.10.13 zostały wprowadzone nowości na nasz serwer a mianowicie:
-Katakumby [ Wejście w pt u ducha sury. Wymagana przepustka - Zasuszona głowa. Można ją zdobyć z Charona który respi się na końcu av2 co 30 min.]
-Nowe Bronie (Bronie epickie z broni na 75 poziom.)
Oczywiscie aby móc cieszyć się Nowościamy trzeba pobrać łątke http://www.speedyshare.com/Ffmwe/DoPack.rar

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer fajny ale bardzo mala ilosc graczy odstrasza...

250+ osob jest ale są raty i każdy expi.

Opublikowano

Na serwerze została dodana Komnata Smoka Beran-Setaou, aby się do niej dostać potrzeba przepustkę Kręty Klucz 3x, który można zdobyć z Genarała Yonghana. Do komnaty Smoka można teleportować się z M1 u Ducha Sury.

Opublikowano

Bardzo Nas cieszą Wasze pozytywne komentarze na temat serwera bądź Administracji. Przypominamy , że za promowanie serwera są przyznawane nagrody w postaci Smoczych Monet. Coraz Nas więcej jednoczmy się. My teraz szykujemy Wam niespodzianki na Święto Edukacji Narodowej. Więcej powiemy 14.10.2013 :)

Opublikowano

To z tej okazji może zwiększycie szansę na włożenie kd :)?

Mi wchodzą normalnie kd do zbroi kd obrony za pierwszym razem, śmierci do broni za pierwszym razem (x2), tylko potwora już 4 razy próbowałem i nie wszedł ;/

Z każdego metina lecą skrzynki, a z nich kd, więc to nie problem.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

Bardzo Nas cieszą Wasze pozytywne komentarze na temat Administracji.

Hahahahahaah, dostałem bana za to że miałem wsteczny na koniu ...

@ Zeus przyjde ci nasr*ć do olimpu , pilnuj sie!

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Za nagrywanie Let's Play/GP z serwera są nagrody w postaci SM !

Dla mnie śmiechem na sali są raty. Zdecydowanie za często i za dużo, teraz tak rozpieszczacie graczy, że 50% rat im nie starcza nawet jeśli jest prawie cały czas.

W 3-4 dni wbiłem 180, powiecie no-life ale nie az tak, kazdego dnia spalem po 8h(no..jednego 6h) i + wiele godzin postac stala w miejscu a ja zajmowalem sie czyms innym poza kompem.

Serio, ograniczcie troszke raty albo zmieńcie to na easy :/ Rozumiem, że to przyciąga graczy ale jak szybciej wbiją lvl to szybciej się znudzą, a szczegónie jak znikają raty to ludize nie przyzwyczajeni do expa są.. ekhm, nie będę używal takich słów.

To nie podzeganie graczy, ja tylko proponuje bo serio rozumiem dać np. 50% na jakies max 12h albo 100% na 1h ale cały dzień 50% z przerwami na 100% to...

Opublikowano

Dla mnie śmiechem na sali są raty. Zdecydowanie za często i za dużo, teraz tak rozpieszczacie graczy, że 50% rat im nie starcza nawet jeśli jest prawie cały czas.

W 3-4 dni wbiłem 180, powiecie no-life ale nie az tak, kazdego dnia spalem po 8h(no..jednego 6h) i + wiele godzin postac stala w miejscu a ja zajmowalem sie czyms innym poza kompem.

Serio, ograniczcie troszke raty albo zmieńcie to na easy :/ Rozumiem, że to przyciąga graczy ale jak szybciej wbiją lvl to szybciej się znudzą, a szczegónie jak znikają raty to ludize nie przyzwyczajeni do expa są.. ekhm, nie będę używal takich słów.

To nie podzeganie graczy, ja tylko proponuje bo serio rozumiem dać np. 50% na jakies max 12h albo 100% na 1h ale cały dzień 50% z przerwami na 100% to...

Z biegiem czasu Lvl zostanie zwiększony:)

Opublikowano

Serwer polecam w 100%, ogarnięta administracja, przyjemny exp, każdy ma szansę się wybić, 1 dzień i już pewnie topka przy ogarze :)

Wiele się zmieniło od tamtego czasu.

Nchf.png

lol

Opublikowano

Przypominam że za nagrywanie Let's Play/GP z serwera Sa SM.

Zachęcamy wszystkich do robienia Filmów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...