Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk] [Hard]

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie tak czy siak serwry forGame jesli chodzi o medium/hard i produkcje Lourta to 2 miesięczne ścierwa pod sm... Przeciez oficjalny Triador był Hardem który miał stać z poł roku a nawet trzech miesiecy nie doczekał. To samo almantia. Nie wiem dlaczego jesteśmy tacy głupi i tylko im kase pompujemy... a oni co, zwróci im się maszyna zarobią pare tysięcy i zamykają serwer albo go spierdolą jakimis zmianami albo eq z navi i tyle. Obecnie nie widze żadnego dobrego serwera ktory jest dobrze rozbudowany, administracja jest codziennie aktywna i wyłapuje gówna na WH, ani dobrego klimatu gry jaki niósł ze sobą metin z 2007 roku gdzie ludzie grali dla siebie a nie dla itemshopa/topki/i całego epickiego eq w tydzien przy częstotliwości 15/24h na dobe. Starym wyjadaczom a przynajmniej mi, nie chce się już grać na kolejnych mediumach/hardach z tego względu że bez 30zł na IS samymi umiejetnosciami no niestety nie da sie wybić. Wiekszość stawia na liczbe przegranych godzin niz na wydajność z gry. Teraz dla większości Topowiczów, zarwanie weekandu nocek aby być w topce to standard, no ale zawsze pozostaje beka, jak taki przegrał cała noc z piątku na sobote, a o 14/15 godzinie w sobote dedyk pada bo był "chujowy" a ja się tylko ciesze że nawet na takie gówna nie traciłem czasu

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie dropi flet(przepustka do duneona w v3) ? Skad zdobyc przepustki do v2 jak mi sie z skrzynki skonczyly te 5 szt ?

Zapraszam na server, gra się swietnie liczba online ciagle rosnie.

Opublikowano

nie myslalem ze tak bedzie ale gra sie naprawde swietnie. serwer reaktywowal i powiem do tego ze tak duzo bledow nie widac. ludzi jest juz dosc sporo a to dopiero 10 rano :] kolo 15 bezie ich jeszcze wiecej . wracac z szkoly pracy i grac !: ]

Opublikowano

Kurde serv fajny tylko nie wiadomo czy grać...

Ostatni triador był zajebisty tylko że były bugi.

Ja tam poczekam troche aż będzie miał parę miesięcy i wtedy wbije :D

Ile średnio luda gra ?

Opublikowano

Witam Serwer będzie stał jak najdłużej, przypominam że zmieniła się Administracja. Nie ma tu Lourta wieć serwer będzie na dłuzej jak na miesiac 2 czy 3. Jak to bylo w przypadkach gdzie był u nas w Team i wypuszczał serwery.

Staramy się aby grało się Wam jak najlepiej, poprawiliśmy masę bugów z poprzedniej edycji, organizujemy eventy, oraz co dzień rozpatrujemy wszystkie Wasze zgłoszenia.

Pozdrawiam

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wysłać plik Index, ponieważ patcherem nie da się go pobrać i nie mogę odpalić clienta.

plik index jest w pliki Triador.exe

b_560_95_1.png
Opublikowano

Szkoda że jest te eq po niebiance i syrku ;/

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Szkoda że jest te eq po niebiance i syrku ;/

Szkoda, że Twój post jest tutaj zbędny : /

Fakel zamknij serwer, bo nie jest Twój. ^^

@AW: Szybko leci ''exp'' ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Graczy gra co raz więcej

Trwa Event Haloweenowy wiecej info na Triador.pl

Z okazji zbliżającego się Halloween zgodnie z obietnicą przygotowaliśmy dla Was:

- 31.10.13r. ZUO godz. 22:00

dodatkowo o godz. 00:00 31.10. zaplanowaliśmy niespodziankę dla Wszystkich graczy! mamy nadzieje, że dotrwacie razem z nami :)

- 01.11.13r. event GÓRNICZY godz 16:00 (opisany na forum forgame!)

1 miejsce: kostium Halloween z bonusami + maska z bonusami

2 miesjce: kostium Halloween z bonusami

3 miesjce: maska Halloween z bonusami

- 02.11.13r. event OX (3 rundy!) godz. 21:45

1 runda: gł. nagroda dla max 4 osób: kostium halloween z IS

2 runda: gł. nagroda dla max 4 osób: maska z IS

3 runda: gł. nagroda dla max 4 osób: lizak z IS

UWAGA! o przebiegu eventu OX decyduje GM, oraz o nagrodach!

- GM prowadzi na DT! godz. 22:30

- 03.11.13r. Szukamy GM godz. 21:45

1 runda = 100 sm / 80 sm

2 runda = 80 sm / 50 sm

3 runda= 80 sm / 50 sm

UWAGA!

wszelki informacje dotyczące eventów są opisane na forum forgame! Team zaznacza, że eventy i godz. eventów mogą ulec zmianie w sytuacjach losowych! zapraszamy wszystkich do wspólnego maratonu eventowego :)

Opublikowano

Administracja serwera Triador.pl zaprasza jutro na Event Mania wkręcania w wykonaniu MCDJa. Więcej info na naszym forum.

Tutaj małe demko w wykonaniu ,, MUSKA''

Opublikowano

Polecam serwer. Wszystko stabilnie się trzyma, administracja utrzymuje kontakt z graczami, organizowane są eventy i przede wszystkim serwer wyróżnia się spośród tych wszystkich innych klonów. Przyjemnie się gra. Zapraszam.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje. Hajs przede wszystkim, chuj z ludzmi ktorzy w wakacje grali po nocach a potem w jeden dzien nagle serwer off

teraz może być tak samo, dlatego nigdy juz nie zagram na serwerze forgame

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje. Hajs przede wszystkim, chuj z ludzmi ktorzy w wakacje grali po nocach a potem w jeden dzien nagle serwer off

teraz może być tak samo, dlatego nigdy juz nie zagram na serwerze forgame

Kolega chyba nie wie dlaczego wtedy ten serwer upadł i przez kogo - przez Lourta osobe która teraz robi nowy serwer Helium2.

A Triador teraz w starym zaufanym teamie sprawuję się bardzo dobrze ;) Ludzie grają i są zadowoleni, bugi są poprawione, nie ma problemów technicznych, i wszystko ogolnie OK.

Opublikowano

Kolega chyba nie wie dlaczego wtedy ten serwer upadł i przez kogo - przez Lourta osobe która teraz robi nowy serwer Helium2.

A Triador teraz w starym zaufanym teamie sprawuję się bardzo dobrze ;) Ludzie grają i są zadowoleni, bugi są poprawione, nie ma problemów technicznych, i wszystko ogolnie OK.

Doskonale wiem przez kogo i jak upadł. Byłem na ts'ie w momencie kiedy Fakel oficjalnie powiedzial, ze serwer zostaje zamkniety.

Fakel zgarnął hajs, zachował się jak złodziej, Lourt i jego ekipa frajerow zniszczyla serwer bugami - to fakt, ale chcieli sie dogadać, niestety fakel wolał wziąć pieniądze i zamknąć serwer.

Cała ta administracja to jedna wielka kpina, jedni to banda debili niszczacych wlasny serwer, a drugi to chciwiec nazywajacy sie technikiem, ktory nie potrafi naprawić najprostszych bugów.

Dlatego ja podziękuje, już raz pograłem - 3 tygodnie pracy i ponad 200zł zmarnowane - ktoś mi to zwróci? nie, ale przynajmniej wiem, że nigdy nikomu waszego serwera nie polece, nieważne ile razy zmienicie sobie nicki.

Opublikowano

Padł przez Lourta, a stałby do tej pory gdyby nie fakt, że ten Twój zaufany team nie zapłacił mu należytej sumy za zrobienie całego serwera SAMEMU.

Fakel wielki hakjer i technik dopiero po tej akcji zaczął coś robić, naprawiając 1 rzecz, a psując przy tym 10 innych, pamiętam jak na TS nawet się śmiał gdy ludzie go wypytywali czy serwer jeszcze będzie działał, taki jest Twój zaufany team, po prostu żałosny.

Tak w ogóle to nie wiem skąd wziąłeś słowo zaufany dla nich, bo na jedynym serwerze forgej, który trzyma się do tej pory (senthia) też jest navi :)

Opublikowano

Doskonale wiem przez kogo i jak upadł. Byłem na ts'ie w momencie kiedy Fakel oficjalnie powiedzial, ze serwer zostaje zamkniety.

Fakel zgarnął hajs, zachował się jak złodziej, Lourt i jego ekipa frajerow zniszczyla serwer bugami - to fakt, ale chcieli sie dogadać, niestety fakel wolał wziąć pieniądze i zamknąć serwer.

Cała ta administracja to jedna wielka kpina, jedni to banda debili niszczacych wlasny serwer, a drugi to chciwiec nazywajacy sie technikiem, ktory nie potrafi naprawić najprostszych bugów.

Dlatego ja podziękuje, już raz pograłem - 3 tygodnie pracy i ponad 200zł zmarnowane - ktoś mi to zwróci? nie, ale przynajmniej wiem, że nigdy nikomu waszego serwera nie polece, nieważne ile razy zmienicie sobie nicki.

Kolego jak bys nie zauważyl jest możliwość odzyskania SM, więc pieniądze które włożyłeś w IS możesz odzyskać w psotaci SM tu.

A i nie było tak jak mówisz że Fakel był chciwyi nie chciał oddac tylko Lourt miał juz zaplanwoane to i miał porobione bryłki i inne i usniete logi, więc tak czy siak zabił by serwer.

Otworzyliśmy go od nowa , z poprawionymi bugami i jak sam widzisz bez problemów jakich kolwiek

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...