Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk] [Hard]

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram i nie polecam z racji że to jest sieć ForGame i mało tego team jest nieogarnięty .

Następny pseudo hard ciężki exp pełno misji nowych i na tym się kończy . Typ takiego serwera nie postoji dłużej niż 2 miesiące więc nie ma po co grać wogóle .

Dokładnie,

Haj$u Haj$u Haj$u jeszcze raz ! Tyle w temacie nie polecam grac na serwie juz pokazali kilka razy po co stawiaja serwy : )

Piona, zgadzam się z Tobą. Syf nad syfem, tylko $$ $$

Opublikowano

Polecam! Wbijamy :DD

Na prawdę,panowie. Ten serwer zepsuli starzy admini. Teraz nie ma takich osób co zepsują ten serwer. Spójrzcie na senthie,gra tam 250 osób mniej więcej a serwer stoi rok! Teraz nie będzie żadnych wypadków,a serwer jest najlepszy na chwile obecną! Miejcie wyebane na te osoby które potrzebują maści na ból dupy. Straciły dropki z 40 lvlem,nice.

Opublikowano

Zagram dam szansę zobaczymy co będzie z serwera, co ile czyta się medale? Zmieniliście coś?

Opublikowano

Jeżeli nie mam kodu zwrotnego, a znam passy do tego konta gdzie doładowywałem SM to zostaną mi one zwrócone?.

Tak żeby zwrócić SM wystarczy podać login i hasło z poprzedniej edycji serwera.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Kurwa ale wtedy był Lourt w ekipie wy ludzie nie rozumiecie.

Fakel jest teraz i Haya okej też ich serwery czesto padały.

Jak każdy wie Haya sponsoruje serwery jak nie stać cie na dedyka tak było z e-dracos jakoś tak ch*j wie jak.

i kazdy mysli ze to przez forgame serwer padl wcale tak nie jest bo robili w ch*ja Haye i zamiast dać mu nalezna mu kwote to sami sobie brali wszystko dlatego Haya im wyłaczał serwery po msc jak nie dostał kasy..

Ja osobiscie serwer polecam troche zmian widać na stronie skrypt bedzie oddawał smocze monety wiec git.

Napewno wbije zobaczyc.

Pozdrawiam Haoxo <3

nie wiesz o co chodzi to nie komentuj . haya i fakel ojebali lourta na 4tys zł oraz zajebali pliki , po czym forgame sie rozpadło. Wg mnie bez lourta ten serwer nie postoi nawet miesiąc bo nie mają technika .

Opublikowano

Co z rejestracją ogarniecie coś?

Robisz własny server a pytasz grasz na servie konkuręcji? Czy tylko nabijasz posty .. Boszee co za idioci

@ Skąd trutka ?

d2dp.png

Opublikowano

NIE DA SIE ZROBIC KONTA BO ZA KAZDYM RAZEM PISZE NIEWLASCIWY KOD Z OBRAZKA A PRZEPISUJE GO POPRAWNIE

dokładnie a tak przeokazji czy dostane monety ? :D

106ir79.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...