Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk] [Hard]

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jak wypakowywuje ten folder z serwerem to wyskakuje mi komunikat diagnostyczny i folder wazy 0 bajtów, pomoze ktooos :DD

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

Nikt tu nie gra, na dowód mam screeny. Nick zamazałem żeby mnie nie atakowali później ;)

Data - 5 październik (Sobota)

Godzina - 14:40 / 14:42

Jinno ch1 - 9 osób

1znv6dx.jpg

Shinso ch1 - 1 osoba

2dv8lzm.jpg

Chunjo - 0 osób

11179kj.jpg

Tak jak pisałem i sporo innych mądrych osób, serwer to będzie lipa i nie wypał. Fakel chyba będziesz musiał znowu mieszkać z matka, bo kasy na opłaty nie będzie :s Jak nam przykro. Może gratis schudniesz, bo hajsu na jedzenie nie będzie.

I tutaj film dla kretyn*w grających na tym serwerze (Cała prawda o was):

http://www.youtube.com/watch?v=0yY51CBkk6k

@Antywarn

Czy na serwerze jest m2?

linki poza mpc

Opublikowano

Nie waro grać, mało graczy, denna Administracja, serwer zrobiony tylko pod zarobek.

Kolejny szajs by ForGame & spółka.

Nie postoi długo, kwestia 2 tygodni, kasę się zwinie i chulaj duszo.

Zanim ktokolwiek zacznie pobierać clienta, niech się lepiej zastanowi, szkoda łącza zużywać na takie dno ;)

Opublikowano

Raczej kwestia miesiąca bo serwer opłacony na miesiąc pewnie :D

Nie waro grać, mało graczy, denna Administracja, serwer zrobiony tylko pod zarobek.

Kolejny szajs by ForGame & spółka.

Nie postoi długo, kwestia 2 tygodni, kasę się zwinie i chulaj duszo.

Zanim ktokolwiek zacznie pobierać clienta, niech się lepiej zastanowi, szkoda łącza zużywać na takie dno ;)

Raczej kwestia miesiąca bo serwer opłacony na miesiąc pewnie :D

Fakel daruj sobie już wróć do szkoły i ją skończ bo w świecie metina jesteś już spalony xD i to na własne życzenie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dzidek rozdaje sztabki juz po serwerze :>

Rozdawał i przez to cofnęli kase i prawdopodobnie stracił posadę serwer fajny tylko przez poprzedni fail mało ludzi serwer polecam !!

Opublikowano

Wszystko ogarnięte mój błąd wszystko zostało naprawione szybko jako rekompensatę macie bonus yang .Zapraszamy na Serwer

b_560_95_1.png
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, co raz wiecej osób zaczyan tu gre , serwer ma dopiero 2 dni a jest zajebisty

Poelcam ja gram w chunjo bo mniej osob i lubie wyzwania :)

Opublikowano

kolejny niewypał by Fakel Team, strasznie mało ludzi, praktycznie nic nowego czyli stary Triador.., nie polecam serwerów tego pana gdyż wszystkie kończą tak samo ! na co teraz zbieracie ? egipt, grecja ? :)

Opublikowano

Na serwerze grałem wcześniej i serwer taki sobie. Ze względu na administrację jestem 50/50 nie wiem czy serwer będzie dalej stał.

Moim zdaniem nie utrzyma na siebie i raczej padnie.

Ale poczekamy zobaczymy.

sygna1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...