Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameOver [Dedyk] [Easy]

Game-Over

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jk rejestracja nie działa, ciągle wyskakuje Podana nazwa użytkownika jest już zajęta.

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Jk rejestracja nie działa, ciągle wyskakuje Podana nazwa użytkownika jest już zajęta.

Jak wypełniasz stronę rejestracji proszę czytaj uważnie o co jesteś pytany

93502172712758700931.png

Opublikowano

Jeśli administracja zechce postarałbym się o rozbudowanie historii nt. królestw krain itp. Wydaje mi się, że mógłbym ją całkiem nieźle rozbudować. Mam w tym lekką wprawę więc jeśli naszłaby was ochota by zmienić opis historii to dajcie znać :)

Btw, właśnie pobieram server więc raczej poleci plusik.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dziś będzie potrzeba spaczowania Clienta ponieważ zmieniliśmy wyglądy prawie wszystkich zbrojek , myślę ,że przypadną Wam do gustu .

Jeszcze raz zapraszam na server ! Pozdrawiam Team Game Over .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

- Jeden z najlepszych 4fun'ów na polskim rynku

- Jedna z najlepszych administracji ( Mówię tu jak często robią eventy oraz jak często pomagają graczom )

Bardzo łatwy exp ( Love 4Fun :* <3 )

Ulepszacze u NPC <3

Drop yang świetny :)<3

Truta i Stal u NPC <3

No czego więcej chcieć ? zapraszam na najlepszy 4Fun w polsce .

Opublikowano

Link do Waszej zajefajnej stronki przekierowuje na wp.pl, nie da sie pobrać nowego patchera bo padła strona a wcześniej link, przy logowaniu wywala jakiś error z kilkoma "chińskimi" znaczkami. Nie wydam swojej opinii o serwerze bo nawet się na niego nie zalogowałem, także czekam o poprawę błędów, wtedy będę mógł powiedzieć coś więcej. Jak na razie początek w moim przypadku nie zachęca do gry.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Co do servera to nie byłem przekonany..

Zaryzykowałem i poswięciłem troszkę czasu .

Na Serverze gra sie wyśmienicie , exp przyjemny ,o eq nie ciężko .. miła atmosfera ,aczkolwiek od dzieciarni to sie roi .. :D

Zostanę na pewno na dłuugo .. mam nadzieje ,ze server nie padnie .

Krótko mówiąc Jeden z najlepszych 4-fun'ów .. :)

Zachęcam do zagrania ! :D

Niemiła cofka -70 lvl i full eq 250 lvl :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry ale przydały by się jakieś dungeony, misje bo po wbiciu 250 lvl zrobieniu eq nie ma już co robić, bić się nie ma z kim bo już mało osób zostało na serwerze. Co do 6/7 bonu jak już wprowadzacie do gry to dajcie go do dropu, a nie tylko za wygrany ox czy tam turniej pvp.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Up. Nie opłaca sie ;))) Serwer pada, w m1 jinno jest ledwo 20os ;) Administracja rozdaje lv :))))) Wystraczy, że MjuutMalina lizał dupe Leonowi na ts, a ten mu dał 250 ;))) Bez sensu serwer :)))

Ps. Dla kochanego Zawodowca <33333 ;******** KOCHAM CIE MISIU <33 ;** Stałem koło ciebie przez 15min i napierdalałem na wh :))))) <33333

Ps. Zdjęcie <3

pzlb.jpg

Jesteście wspaniali !!! <33333 A przy dawaniu Lv był HA po prostu MJUUUTMALINA <3 ;*

vad2.jpg

Opublikowano

Up. Nie opłaca sie ;))) Serwer pada, w m1 jinno jest ledwo 20os ;) Administracja rozdaje lv :))))) Wystraczy, że MjuutMalina lizał dupe Leonowi na ts, a ten mu dał 250 ;))) Bez sensu serwer :)))

Ps. Dla kochanego Zawodowca <33333 ;******** KOCHAM CIE MISIU <33 ;** Stałem koło ciebie przez 15min i napierdalałem na wh :))))) <33333

Ps. Zdjęcie <3

pzlb.jpg

Jesteście wspaniali !!! <33333 A przy dawaniu Lv był HA po prostu MJUUUTMALINA <3 ;*

Tak to już jest ktoś ( up ) se expi na WH i gada z GM który go widzi i nic se z tego nie robi i otrzymał Perma.

Pozdrowionka dla cb kolego :)

ps. GM leveli nie rozdaje :) !

93502172712758700931.png

Opublikowano

Ps. Administracja jest zerem :)))) Zna bug, którym ludzie wbijaja sobie lv i nic sobie z tego nie robi

ps. Nie jestem twoim kolegą

I jeszcze jedno ps. Nie odpierdalaj sie, po prostu przyznaj mi rację, że stworzyłeś ChuYowy serwer na Gotowcach Rykox, który ma w chuy bugów :))))))))))))))))

Po prostu boicie sie przyznać, ze jesteście ChuYowi :) Nic wiecej :))))))))))

Ps. KOCHAM CIE LEON <33 NAPISZ PW <33333333 ;************

A. I jeszcze jedno. Mam wyjebane, żę mi dałeś perma ;)))) Jeżeli cie to podnieciło to mogę zrobić jeszcze jedno konto, wejdę znów na wh i może dojdziesz wraz z Leonem <3 ;****

ODPISZ LEON ZAUROCZYŁEŚ MNIE SWOJĄ KULTURĄ I GRACJĄ ROZMOWY <3333333

vad2.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz jakieś ale to TS bo to nie jest temat od spamu i płaczu ,że GM rozdaje lvl . Nic dodać nic ująć zaprezentowałeś klasę w rozmowie ze mną wszystko czarno na białym a tym płaczem ,że GM rozdaje lvl to możesz iść na inny server może tam ktoś się tym przejmie bo u nas takie wyczyny nie mają miejsca na serverze .

Być może niedługo dodamy coś ciekawego na server zapraszamy również na TS'a oraz strone , forum servera .

Opublikowano

Dobra, leon jesteś zerem. Własnie sie dowiedziałem dzisiejsza rozmowa ze znajomym GM

Po 1.
18:16:43
Ma własną postać
18:16:48
Którą tak zkomendował
18:16:53
że nafaszerowany jest wszystkim
18:17:01
Od kręconych stat, po branse dającą 20 um -.-
18:17:17
Więc CHUJ MU W DUPE
18:17:23
Ja w sumie też tam nie gram
18:17:26
Wracam na Pl ;3

WIEC CHUJ CI W DUPE ŚMIECIU.

PS. KOCHAM CIE KURWO ! <3

vad2.jpg

Opublikowano

Od kiedy kto ma jaką bransolete 20 um ? tak samo kręcone staty ? jak dostępu do navi nie mam tylko HA ma dostęp ? pomyślałeś czy już mózg oyebałeś na allegro ?

Powiem Ci jedno skończ bo jesteś żałosny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...