Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameOver [Dedyk] [Easy]

Game-Over

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co wy byście chcieli? Serwer bez IS, do zabawy, postawiony z czystej dobrej inicjatywy, a wam źle? Jak nie możecie narzekać na IS, to narzekacie na wszystko inne. To serwer do zabawy, a nie na dłuższą gre i taki właśnie ma być. Jak chcecie długo grać idzcie na Trai*** który staruje 10000 raz :)

@AW

Od którego zakładanie gildii?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Zapowiadało się fajnie , ale zauważyłem że serwer BARDZO podobny do serwera na którym grałem kilka miesięcy temu.. :(

xxx

Opublikowano

Skończcie z tym ''gotowiec'' bo to już robi się śmieszne , wystarczy ,że jednej osobie ulży nie musi każdy powtarzać po każdym ...

Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenie to jak napisała osoba wyżej możecie dawać inne dane .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skończcie z tym ''gotowiec'' bo to już robi się śmieszne , wystarczy ,że jednej osobie ulży nie musi każdy powtarzać po każdym ...

Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenie to jak napisała osoba wyżej możecie dawać inne dane .

przydało się żeby moderatorzy dawali za to warny. ale nie dadzą bo oni wolą dawać za byle gówno -.-

nlcEZxg.png

Opublikowano

Mam pytania co do serwa :)

W ile wbiję 250lv ?

Ile gra ludzi na serwerze bo widzę że chanele na stronie off ...

I czy pvp wyrównane ?

ddz8gi.png

Opublikowano

PvP wyrównane są , chanele 2 ON-line , 250 lvl jeszcze nie wiadomo ponieważ nikt nie wbił .

Tak victum :)

Server ON zapraszamy do gry ! niedługo będzie konkurs na najlepsze GP .

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...