Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameOver [Dedyk] [Easy]

Game-Over

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wiadomo co się dzieje z serverem bo dostałem informacje od administracji znowu ddosują server i admini tylko czekają gdy przestaną go ddosować to będą ulepszać server żeby nam się dobrze grało ale niby kont nie utracimy bo całą kopie mają servera na pen drive i na dyskach a jak na razie to jakiś noob psuje serva

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się pobrać clienta za 3 razem to po 1

po 2 client jest uszkodzony dokładnie pc.epk

po 3 zdenerwowałem się bo serw godny uwagi ; /

Opublikowano

Udało mi się pobrać clienta za 3 razem to po 1

po 2 client jest uszkodzony dokładnie pc.epk

po 3 zdenerwowałem się bo serw godny uwagi ; /

Jesli jest uszkodzony to uruchom Patcher i naprawi

93502172712758700931.png

Opublikowano

Lipa z expem jeżeli to jest Easy/Pvp exp powinien byc 900% a jeśli chociaż nie tak wysokie raty to 4 channele bądź jakieś ogarnięte expowiska a nie tak jak ta śniegowa mapa na której jest 1 główny spot a tyle ludzi gra każdy każdemu ksuje to chore.. no ale to moje zdanie aktualnie powoli gram ale zaczynam się zniechęcac.

Opublikowano

Dobra panowie serwer zajebisty.

Expi sie zajebiscie, eq sie robi zajebisice administracja zajebiscie pomocna, nie olewa graczy .

Takze zapraszam na serwer i polecam

@Aw beda updaty takie jak pety?

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Dobra panowie serwer zajebisty.

Expi sie zajebiscie, eq sie robi zajebisice administracja zajebiscie pomocna, nie olewa graczy .

Takze zapraszam na serwer i polecam

@Aw beda updaty takie jak pety?

jeszcze niewiadomo ale nowy client jest w drodze. :) Instalka zajmuje 670mb :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

Server działa , niedługo nowy client zostanie dodane parę rzeczy .

''Kolejny gotowiec , praktycznie nie edytowany... Szkoda , szkoda <_<'' przeczytaj poprzednie posty potem się wypowiadaj chyba ,że nie potrafisz czytać ze zrozumiem :)

System stroi być może będzie dodany w przyszłości .

Zapraszamy na server , dziś wieczorkiem 19:00 odbędą się 3 rundki OX .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Radzę wpisywać inne dane niż na innych serwerach, domena .tk i gotowiec samo na siebie wskazuje :)

Zarejestrowałam się na tym samym loginie i haśle co na xenoxmt2 i co? Wchodzę na xenoxa a tam 0 eq... Tak więc odradzam to gówno.

TaRAWgG.png

Opublikowano

Czemu nie mogę zalogować się na metka? ciągle loga

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Serwer super :)

Tylko brak linka do patchera na stronie i powinien być zrobiony launcher dla słabszych łączy internetowych :)

Jak coś proszę o zrobienie launchera, gdyż net z transferem i 7h pobierania... I taka prośba zrobi ktoś launchera??

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Rozpakowałem clienta był uszkodzony plik PC.epk Podczas patchowania w folderze download/pack utwarzał się plik PC.epk, po zakończeniu patchowania owy plik znikł i tak w koło. Włączam metka ...loga... o co biega? Ktoś pomoże?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera?? Nie musi być to duży plik wystarczy aby: -główny folder i z pack: -locale, root, item, icon. Dam tydzień like ;) Z góry dzięki

Daj to co uważasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...