Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reaktywacja, Informacja.

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wez juz zamilcz dzieciaku, bo nie wiesz c to teamspeak, jesli masz mikro to glos .... jeden wielki pisk, zapewne zero skilla i ratio slabiutke, plus zero taktyki.

wiec powstrzymaj sie od komentarzy, bo nie masz na co liczyc z naszej strony.

postaramy sie wstawic jakos filmik z treningu za to.

Opublikowano

Wez juz zamilcz dzieciaku, bo nie wiesz c to teamspeak, jesli masz mikro to glos .... jeden wielki pisk, zapewne zero skilla i ratio slabiutke, plus zero taktyki.

wiec powstrzymaj sie od komentarzy, bo nie masz na co liczyc z naszej strony.

postaramy sie wstawic jakos filmik z treningu za to.

Pawelek gra snajperem, bo nie umie teamplaya xD.

Może tak chcecie sparing z multiplay bfpolska?

Opublikowano

Pawelek gra snajperem, bo nie umie teamplaya xD.

Może tak chcecie sparing z multiplay bfpolska?

Nie zaczynaj tego, znowu wyjdzie totalna klapa. Teraz uciekaj już do szkoły :D

Opublikowano

Dobra, nie spełniasz najważniejszego kryterium jakie należy spełnić, aby dostać się do clanu, mi też jak powiedzą, że nie to nie i tyle, nie ja go zakładałem i nie ja ustalam zasady, chyba proste?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Niestety jako stats padd. Ale ban będzie obowiązywał jak za cheating. 85% najepszych serwerów będzie dla niego niedostępna, a po ostatnim updacie wywali go nim do gry wejdzie, a nie po 1 rundzie. :P Nice.

Opublikowano

Niestety jako stats padd. Ale ban będzie obowiązywał jak za cheating. 85% najepszych serwerów będzie dla niego niedostępna, a po ostatnim updacie wywali go nim do gry wejdzie, a nie po 1 rundzie. :P Nice.

Przeważnie wywala po 3-5 sekundach gry, nigdy po 1 rundzie.

W sumie wolę już statspadding, niż granie na aimie, ale to kwestia dyskusyjna jest.

Opublikowano

Sam miałem dawno stats padding. Ale nie wydałem wówczas tyle na grę. Przez te 3-5 sekund nie da się nic zrobić, a dawniej, czyli przed update wywalało po 1 rundzie. Dobrze, że to naprawiono.

Opublikowano

Mi tam zawsze wywalało od razu.

Może jestem jakiś lewy :P

Jak dla mnie to jest bzdurna rzecz, bo mam zablokowane konto przez bugi w grze (a właściwie umiejętne ich wykorzystywanie :D), zawalili to niech teraz poniosą tego konsekwencje, albo niech przynajmniej łaskawie poinformują nas o tym, czego nie wolno, bo ja np. nie wiedziałem, że bug z heli to coś złego. Wymagają od nas czegoś, ale niech pierw wyznaczą jakieś reguły, które powinien każdy potwierdzić przy zakładaniu konta i powinny one być widoczne jako jedne z pierwszych, bo równie dobrze ja mogę sobie teraz wymyśleć, że zabijanie z nwm noża jest złe i blokować za to.

Oczywiście to jest moje zdanie i możesz się z nim zgadzać lub nie, ale mogę się nawet założyć, że przynajmniej 90% ludzi grających w bfp4f nie wie co to statspadding.

Opublikowano

W takim razie zabijanie się, czyli nabijanie killstreak'u też nie powinno być dozwolone ? :) Zabił mnie jeden gość, kij z tym, że 150 razy na jednej rundzie, a kolega mnie podnosił. Teoretycznie zrobił to legalnie, bo robił to co w bf'ie przystało - zabijał.

Jak nie było statystyk to ludzie stats paddzili i nikt nie płakał. Dobrze, że je wprowadzono, ale mogliby naprawić bug z heli. Jakby wybuchała naturalnie na śmigłach byłoby świetnie.

Opublikowano

Też tak uważam i dlatego też powinni wprowadzić takie coś jak w bf3, że nie można 2 razy kogoś podnieść z defibrylatora w krótkim czasie i by nie było tego całego pieprzenia się z black listą, a wcześniejsze konta mogłyby dostać coś w stylu amnestii i np albo darować im to całkowicie, albo skasować te punkty nabite podczas statspaddingu i wszyscy byliby szczęśliwi, ale Easy jak zwykle woli sobie komplikować życie ;x

Opublikowano

Dziwne, jak ja gram medykiem na bf3 zwykły meczyk, to jak raz kogoś podniosę i zostanie zabity, to już 2gi raz go podnieść nie mogę.

Nie wiem od czego to zależy, ale jak dla mnie te 2razy w zupełności by wystarczyły.

Opublikowano

Jak bede pamietal to jutro tutaj wstawie link do oficjalnego kanalu MH na yt.

Zapraszamy chetnych do wspolnej gry i chetnych do nauczenia sie czegos nowego na nasze forum: www.modernhussary.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...