Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reaktywacja, Informacja.

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bosh ... Każda akcja, każdy strzał był tutaj ustawiony ... Na tym to polegało. Gdybyśmy chcieli zrobić jakieś zlepki niesamowitaych akcji, fragów to byśmy to zrobili, ale w tym wypadku specjalnie ukazano strzały apc, czołgów, graczy, a ginęły tylko poszczególne osoby.

Opublikowano

Jest szansa że mnie przyjmiecie?

Jak ogarniasz to tak.

Minus to twój wiek (11 lat) i zapewne piskliwy głos.

Wymagana jest obecność na ts'ie

Opublikowano

Jak ogarniasz to tak.

Minus to twój wiek (11 lat) i zapewne piskliwy głos.

Wymagana jest obecność na ts'ie

Nie zartuj sobie ... 11 latka po moim trupie przyjmiemy...

Opublikowano

Padłem xDD

Pawełek, sądzę, że musisz poczekać 4-5 lat. Wtedy Twój wiek będzie spełniał wymóg rekrutacji.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=gRphEtdaEdc&feature=youtu.be

Więc tak, dziś pojawił się nowy kanał na yt, z którego wszyscy ludzie z MH, którzy mają konta i filmiki na yt, będą wrzucali to na jedno, oficjalne konto MH. To taki pierwszy testowy odcinek, będą się również pojawiały odcinki ze sparingów MH, luźnych gierek itp. Zapraszamy do oglądania, polubienia i subskrybowania.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=gRphEtdaEdc&feature=youtu.be

Więc tak, dziś pojawił się nowy kanał na yt, z którego wszyscy ludzie z MH, którzy mają konta i filmiki na yt, będą wrzucali to na jedno, oficjalne konto MH. To taki pierwszy testowy odcinek, będą się również pojawiały odcinki ze sparingów MH, luźnych gierek itp. Zapraszamy do oglądania, polubienia i subskrybowania.

A powiedz mi, te filmiki, które mamy wrzucać, to one muszą być związane z MH, czy niekoniecznie?

I druga sprawa, czy trzeba je wrzucać na te konto?

436951440626370320491.png

Opublikowano

A powiedz mi, te filmiki, które mamy wrzucać, to one muszą być związane z MH, czy niekoniecznie?

I druga sprawa, czy trzeba je wrzucać na te konto?

Tylko członkowie klanu będą mieli do tego dostęp. Otrzymasz również dostęp jak przejdziesz rekrutacje. I nie, nie muszą być związane z klanem.

Opublikowano

Ja mam konto na YT i nagrywam REGULARNIE xD

Jak cos to moge nagrywa cos z naszych gierek ,ale mysle ze o tym to na ts trzeba gadac ;)

Ja mam konto na YT i nagrywam REGULARNIE xD

Jak cos to moge nagrywa cos z naszych gierek ,ale mysle ze o tym to na ts trzeba gadac ;)

www.youtube.com/user/Piteraskwiat

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Problemu nie ma. Sub za sub itp. oczywiście. :P
Jak wrócisz po tych swietach to sie pomysli. :P

Dzis lub jutro pojawi się odcinek z meczu z rosyjskim klanem SovS.

Opublikowano

Problemu nie ma. Sub za sub itp. oczywiście. :P

Jak wrócisz po tych swietach to sie pomysli. :P

Dzis lub jutro pojawi się odcinek z meczu z rosyjskim klanem SovS.

Fajny pomysł z tym kanałem.

Ten kto to wymyślił musi mieć łeb na karku :P

W sumie można by pomyśleć o jakimś jednym intrze dla wszystkich filmików, oczywiście dla tych, którzy by chcieli, taka moja mała sugestia ^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

Niestety, nie będzie filmiku z meczu ... Osoba nagrywająca grała dopiero od 3 z 4 rund i w dodatku była osobą latającą w heli. Nagranie nie miało sensu, a my ledwie remis (2:2) ugraliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...