Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reaktywacja, Informacja.

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam 14 lat i nie mogę ;_;

a level 14(dziwny zbieg okoliczności)

-----------------------------------------------

Dajcie ip ts'a!

...

Opublikowano

Bo tu nie tyle chodzi o mutację, co o ogarnięcie i nie zadawanie pytań typu jak się strzela.

Możesz mieć piskliwy głosik, być dziewczyną, ale jak potrafisz się zgrać z innymi i w miarę ogarniasz bfa, to administracja może Cie przyjąć.

Ale nie rozumiem dlaczego ludzie co mają po 10-12lat mają rozkminy dlaczego nie mogą iść do clanu, gdzie jeszcze rok temu trzeba było mieć minimum 18 lat.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja bym chciał dołączyć ale wiek ;_: mam 14 lat ogarniam około 2 już gram ale z odstępami bo rok szkolny -.-

...

Opublikowano

Wszyscy którzy mają te 14 lat (Matikmen, Kazaul) pierw muszą wejść na TS'a i porozmawiać ze mną. Razem podejmiemy decyzję, wszystko Wam wyjaśnię...

Opublikowano

Mi strona klanu nie działa podaj aktualna i jestem na lapie wieęc okolo 20 wbije

...

Opublikowano

Leci sub dla DieMosa :D

Nieźle się napracował, już nie mówię o samej edycji filmików, co o ogarnięciu wszystkich ludzi, bo czasem to była masakra.

Miło się siebie ogląda u kogoś na kanale xD

Opublikowano

Tak wiem, ale lipa to wygląda jak kilku graczy z przeciwnych drużyn stoi na przeciw siebie i nadupczają w siebie ponad 10 sekund i prawie nikt nie ginie, normalnie to już by stado trupów leżało

Opublikowano

Widzisz, nawet nie zauważyłeś, że nie byli z przeciwnych drużyn i walili po ścianach :D

Jaki sens by miały 2 sekundowe skrawki?

Sam kiedyś zrobiłem taki filmik i wiem, że to strasznie wygląda, jakbyś roił filmiki, to byś wiedział, że to wcale nie jest takie łatwe i ogarnij jeszcze ludzi, żeby zamiast zabijania siebie nawzajem robili to co trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...