Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reaktywacja, Informacja.

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pragnę jedynie poinformować, że klan Modern Hussary powrócił do regularnej gry na arenie Battlefielda. Zredukowaliśmy wymagania wg których przyjmujemy. Na tą chwilę nie patrzymy na level postaci, choć oczywiście nie może być zbyt niski. Również przyjmujemy od 15-16 lat. Lekko młodszych po rozmowie z jednym z klanowiczów.

Planujemy zmienić wygląd strony, główny projekt już mamy, treningi mamy jedynie we wtorek i czwartek, więc nie potrzeba codziennie siedzieć z nami. W tym tygodniu uzyskamy ponownie własny server i cóż, mamy główną dywizję MH, powstają również dwie nowe, Juniorska i International (Międzynarodowa).

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na stronę www.mhclan.pl, każde podanie jesteśmy w stanie rozpatrzeć. Zgłoszenie musi być poparte aktywnością na naszym klanowym TS'ie z działającym mikrofonem.

www.mhclan.pl

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja miałem propo od killing smiles, MIA i wielu innych, ale nie dochodzę do żadnego, bo nie zawsze mam czas wbić na trening (hehe trening), czy jakąś klanówkę.

Do tego irytują mnie (nie koniecznie w MH) dzieci, które wyzywają i niszczą innym zabawę, mało tego, w wielu klanach ludzie grają na aimie i mnie wyzywają od tego, że cheatuje -.-

@Topic.

Reaktywacja, czyli kto ze starego teamu zostaje?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak na prawdę wszyscy, którzy mają czas na grę. Surasmen, treningi, tak to się nazywa. Tak na prawdę to luźne pogrywajki, z podziałem na 2 teamy i zagranie paru rund na wysokim poziomie, to wszystko. Zostają Ci co byli rok temu ? Oczywiście mówię o tych najważniejszych osobach.

Na aimie ? Nie, wiele clanów używa macro. :) Niszczy to zabawę jak cholera, niestety. Są takie malutkie clany, które dadzą sobie TAG i myślą, że coś tworzą . :) Szanujemy innych, na ogół nie zdarza się od nas nikt kto kogoś wyzywa. Tak czy siak, staramy się to kontrolować. Obecnie gramy wiele klanówek, więc jak najbardziej zapraszam wszystkich.

Opublikowano

Tak na prawdę wszyscy, którzy mają czas na grę. Surasmen, treningi, tak to się nazywa. Tak na prawdę to luźne pogrywajki, z podziałem na 2 teamy i zagranie paru rund na wysokim poziomie, to wszystko. Zostają Ci co byli rok temu ? Oczywiście mówię o tych najważniejszych osobach.

Na aimie ? Nie, wiele clanów używa macro. :) Niszczy to zabawę jak cholera, niestety. Są takie malutkie clany, które dadzą sobie TAG i myślą, że coś tworzą . :) Szanujemy innych, na ogół nie zdarza się od nas nikt kto kogoś wyzywa. Tak czy siak, staramy się to kontrolować. Obecnie gramy wiele klanówek, więc jak najbardziej zapraszam wszystkich.

Pograłem trochę z kilkoma Waszymi członkami, pamiętam tylko snajpera Szeregowy_Dzidek nawet dobry jest.

Możecie mi podać nick Waszego najlepszego snajpera i ew dowódcy clanu?

Chciałbym sobie pograć z kimś na poziomie ;)

mnie i tak byście nie wzięli za blackliste-statspadding, ale może założę nowe konto z słabszym eq, ale dla mnie to i tak bez różnicy :P

Jak coś, to możecie się Szeregowego spytać +/- jak gram, bo sam siebie nie będę oceniał, poleciłem Wasz klan koledze zabijecie.pl i już u Was jest, a ja mogę (ofc jeśli się zgodzicie) od czasu do czasu z Wami pograć, bo jak już pisałem za ten statsadding -.-' pewnie mnie nie weźmiecie.

Opublikowano

Tak jak napisałem i porozmawialiśmy, oczywiście jest możliwość, że nie składając podania możesz z nami posiedzieć na ts'ie i pograć. Atmosfera jest jak najbardziej na miejscu, ludzie też, w wieku od 15,16 lat do prawie 40. ;) Cieszy mnie fakt, że udało mi się Ciebie przekonać do wspólnej gry (clanówki). Czekamy na Ciebie. :)

P.S. Nie patrzymy tylko na skilla. Liczy się głównie zaangażowanie i chęci ...

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

modernhussary pl

strona działa nam od dziś tylko pod tym adresem. Zachęcam gorąco do składania podań, obecnie z mpcforum złożyło aż 5 osób, z czego prawdopodobnie 4 na spokojnie się w nasze szeregi dostaną.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Aż pięć ?? To straszny ruch tam macie :D

Nie wiem czy to była ironia, ale klan posiadający 30 aktywnie grających graczy nie potrzebuje zbyt wielu rekrutów. ;)

A 5 - tylko z mpcforum, podań łącznie było około 8, a a pewno złożą jeszcze 3 osoby w najbliższym czasie. :)) także ruch jest.

Opublikowano

Jeśli masz jakieś pytania to pisz na PW. Obecnie na treningu mamy 20 osób, po 10 na team. także chyba źle nie jestem hehe ;)

Opublikowano

Nie no, na treningach jest całkiem inna gra, jak nawet dajesz radę na normalnych serwerach, to tak jak musisz jeszcze na tsie się skupić na innych, to snajperem czasem masz opóźnioną reakcję, co równa się dedem :D

Zawsze jakieś nowe doświadczenia i fajna zabawa ^^

Opublikowano

Ja bylbym chetny ale czasu za duzo nie mam(szkola , YT itd.) Moze kiedys :)

Ps.Ta gra jest latwa wchodze z mp5 nq runde na mastchur i wyciskam 40.4 po 1msc przerwy xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja bylbym chetny ale czasu za duzo nie mam(szkola , YT itd.) Moze kiedys :)

Ps.Ta gra jest latwa wchodze z mp5 nq runde na mastchur i wyciskam 40.4 po 1msc przerwy xD

U nas byś wycisnął, ale 4-40 na treningu. :P

A co do czasu - nie potrzeba go zbyt wiele. raptem 2x w tygodniu i to nie zawsze. mamy nową formę przyjmowania graczy.

Opublikowano

U nas byś wycisnął, ale 4-40 na treningu. :P

A co do czasu - nie potrzeba go zbyt wiele. raptem 2x w tygodniu i to nie zawsze. mamy nową formę przyjmowania graczy.

Zaś nie przesadzajmy, 3/40 max :D

Ja tylko ubolewam, że nie mam pustynnej lunety na snajpie, bo bez niej nie potrafię grać, wróć potrafię, ale do pustynnej jestem przyzwyczajony ;P

Wgl Ziembol tak ma wyczajony rozrzut w l85, że wygląda to jakby miał macro ^^

Opublikowano

I masz 13 lat oraz jestes pyskaty. :)

I jak każdy kto przeczytał warunki przystąpienia do klanu ten wie że trzeba mieć 16 lat :p

Ja bym mógł,ale:

1. Gram na low

2. Tylko 18lvl

3. Niezbyt mam skilla

1. Nie ważne na jakich ustawieniach grasz, liczy się SKILL

2. W przypadku małego lvl'u masz chyba tydzień próby (jeśli się myle poprawcie)

3. Ja też nie mam super skilla, ale raz już grałem z nimi i poziom trzymałem.

Pozdrawiam, Duprees :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...