Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wrażenia z otwartej Bety

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie coś zrobili z betą!

Na:

MOBO: Gigabyte GA-B75M-D2V

CPU: Intel Core i5 3350P
GPU: Sapphire ATI Radeon HD7870
RAM: Goodram 2x4GB 1333MHz CL9
PSU: Corsair VS450

+ Windows 8

Chodzi b.dobrze. Na Hight ~70FPS, minimalnie 60. Tak to ja mogę grać.

Edit:

76247369386547605629_thumb.jpg

~75FPS. Jest dobrze.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi sie podoba. Gralem na ultra i grafika ogolnie jest lepsza da sue zauwazyc. Mapa bardzo ladna gra ogolnie tez. Podoba mi sie to ze wkoncu mozna w wodzie strzelac z pistoletu itp. A nie plywac jak ofiara losu. Do tego mozna nurkowac co jest mega bo mozna sie ukrywac pod woda. Ogolnie bardzo mi sie podoba.

Jasio90.png
Opublikowano

Ty masz problemy ze sobą chłopie? Widać że nie grałeś w BF2. Porównaj sobie sterowanie heli BF2 / BF3 / BF4, potem pogadamy.

Bullet Drop to Shit? Czekamy na uzasadnienie, bo teraz jest o wiele lepiej zrobiony i nie trzeba podnosić o 5m.

Specator to jedno najlepszych rzeczy jakie mogli wprowadzić - między innymi dla lig / e-sportu.

System przygwożdżenia został tak zrobiony jak należy, w bf3 wszyscy na to narzekali. http://www.youtube.com/watch?v=XYFTxeStjKs

W BF3 narzekali bo nie działał w M16A3 :D

Bullet Drop? Może i lepszy, ale smuga wyprzedza pocisk...

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

@Up. Dokładnie! W BF3 jeśli się nie mylę (jeśli tak to prosze aby mnie ktoś poprawił) ale chyba przez jakieś 3msc w M16A3 przygwożdżenie nie działało tak jak powinno.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Po ostatnim patchu poprawiona wydajność w moim przypadku o 100%. Miałem na swoim sprzęcie 15-30 FPS low, a teraz mogę śmigać na średnich-wysokich ze stałym 30-40FPS.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Patch bardzo poprawił optymalizację.

Pamiętajcie, że to wersja beta, więc jest dużo bugów, a udostępniona mapa nie jest najlepsza z tych, które zobaczymy w pełnej wersji gry.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Fajnie długo się nie nacieszyłem. Po jakieś godzinie normalnego grania przy każdym ruchu mam spadek FPS do 5(użycie grafiki spada poniżej 50%) tylko i wyłącznie przy tej grze.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Postanowiłem dać tej gierce drugą szanse niestety jak wszedłem na server i zobaczyłem że wszyscy grają szturmowcami i kampią na dachach to pomyślałem CO mi do uja strzeliło do głowy! Jedyny dobry BF który trzyma swój klimat to BFBC2 i nic tego nie zmieni..

Opublikowano

Po patchu jestem pozytywnie zaskoczony ze moja 7750 z 2,8Ghz wyciaga 30Fps na med :)

Kupuje Pre-Order w Saturnie i bedzie Chinska Nawalnica!!!

Oczywiscie (chyba) bedzie jeszcze chyba gra bardziej zoptymalizowanato bede mial z 40Fps HeHe...

Bo narazie byla latka na Bete ktora poprawila wydajnosc tylko Bety ,a Pelna Wersja to co innego :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@vinerix2444 dziwne ja gdy gram to jest nie wielu szturmowców, po to są dachy aby snajperzy mogli na nich kampić (bo przecież od tego jest ta klasa), jeśli ci to przeszkadza sam wybierz klasę Recon i ich powystrzelaj, przynajmniej jak tak robię i dach są czyste dzięki temu wbiłem już gwiazdkę srebrną na tej klasie. Coś chyba ci nie idzie w tej grze, dobrze mówię?

Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło jeszcze jedno, na wieżowcu znajdują się punkty w których pojawiają się różne bronie typu M82 .50 cal, ekstra snajperka jeden strzał i leżysz, lub też rakietnica, natomiast na gruzowisku pojawia się M32 MGL, całkiem spoko i obrażenia też zadaje spore.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Ja tam się ciesze jak widze kampiacych reconów. Darmowe fragi, nie raz po 5 się trafia. To nie jest klasa do kampienia, pierwsza i druga snajperka - one są idealne do agresywnej gry reconem + cholernie mocne pistolety + C4

Opublikowano

Właśnie nie rozumiem tego c4 na reconie.

Opublikowano

Arg0oS pisząc że ludzie kampią nie miałem na myśli rconów bo i tak w większości oni nie umieją trafić ;) A co do tego czy mi idzie czy nie nigdy nie uważałem się za dobrego gracza gram dla przyjemności której PODKREŚLAM JAK NARAZIE ta gra mi nie sprawia.

Zobaczymy jak wyjdzie full wersja.

Opublikowano

To o jakiej klasie mówiłeś, o szturmowcu ? Przecież takie kampienie na dłuższą metę jest nieopłacalne... chyba że grasz Snajperem, też nie jestem dobrym graczem

(0,80kd w becie), mimo wszystko gra się jakoś toczy i są w niej fajne momenty. Poczekamy do wersji oficjalnej, ciekawe czy dużo rzeczy się zmieni, mam nadzieje że będą to zmiany na lepsze.

Opublikowano

Mnie bardzo się gra podoba. Wersja Beta to oczywiście tylko podpucha. Tak naprawdę to jakaś wczesna alpha, którą dali nam po to, żeby grę rozreklamować. Prawdziwi testerzy już jakiś czas temu grali i zgłaszali błędy. (i to nie byle osoby z Origina, tylko ktoś, kto na co dzień testuje gry). Zresztą ten miesiąc przed premierą gry są już w tłoczni, więc nie mogli nagle wprowadzić do tego poprawek.

Ja jestem pozytywnie nastawiony, będzie fajnie (zwłaszcza, jak na innej mapie będzie można pograć, bo ta już się przejadła).

Na szczęście płacić nie muszę, bo udało mi się grę wygrać. :D

Opublikowano

W sumie także uważam że ta "beta" miała chyba zbyt wiele błędów, ale zobaczcie sami, dali nam grę która ma masę błędów na miesiąc przed premierą, taka akcja nie może mieć miejsca McQuicks słusznie zauważył, że to jednak jakaś alpha, gry na pewno są już wytłoczone i większość zapewne została już przetransportowana do sklepów a jeśli nie to pewnie zrobią to na dniach. Uda im się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, gracze będą zadowoleni, że ich zgłoszenia i zażalenia w sprawie błędów gry zostały wysłuchane i poprawione, a co za tym idzie kasa będzie lepsza oraz końcowa ocena gry, jestem również przekonany że model zniszczeń został udoskonalony i otoczenie jest bardziej podatne na zniszczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...