Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wrażenia z otwartej Bety

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedziałbym, że fajna jak by mi w ogóle działała. Nawet konsultant ea nie wie co jest u mnie nie tak.. Napisał, że wprowadzą niedługo fixy na wszystkie błędy, ale za ile to nikt nie wie.

graphic.png

Opublikowano

Ja nawet nie pobieram jak widze komentarze znajomych gdzie na i5 3570k / GTX770 mają spadki do 25 fps lol :D Poczekam aż wydadzą gotowy produkt.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja nawet nie pobieram jak widze komentarze znajomych gdzie na i5 3570k / GTX770 mają spadki do 25 fps lol :D Poczekam aż wydadzą gotowy produkt.

Wystarczy poczekac na fix patcha, ktoray zoptymalizuje to.

Kazdy na to sie skarzy podczas gry :p

w83od2.jpg

Opublikowano

W to nie wątpię, skoro w rekomendowanych jest HD7870 :) (Btw., ładnie trafiłem z kupnem sprzętu przed premierą :D).

Jednak szkoda mi czasu na pobieranie, skoro i tak nie działa to tak jak trzeba.

Btw., zamawialiście preordery? Gdzie? Ja chapnąłem z gram.pl - Wyszło mi 165zł z wysyłką za pobraniem.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

W to nie wątpię, skoro w rekomendowanych jest HD7870 :) (Btw., ładnie trafiłem z kupnem sprzętu przed premierą :D).

Jednak szkoda mi czasu na pobieranie, skoro i tak nie działa to tak jak trzeba.

Btw., zamawialiście preordery? Gdzie? Ja chapnąłem z gram.pl - Wyszło mi 165zł z wysyłką za pobraniem.

Ja mam kupiony juz za 30zl w pudelku, reszte kupie w normalnie w empiku albo media. :P

Juz jakies beta sterowiniki do BF4 sie ukazaly, zobaczmy co to takiego. :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Daj znać jak po sterach ma się sprawa. Gdzie kupiłeś pudełkowy preorder za 30zł? Może anuluje na gram.pl i skusze się na coś takiego :)

Opublikowano

Daj znać jak po sterach ma się sprawa. Gdzie kupiłeś pudełkowy preorder za 30zł? Może anuluje na gram.pl i skusze się na coś takiego :)

Media markt ;)

@Zainstalowalem sterowniki i nie ma juz takich poteznych spadkow fps'ow, przyjemnie sie gra :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Gdyby ktoś z i5 / HD7870 (alternatywnie GTX660) powiedział jak się gra to będę wdzięczny ;). Chociaż myślę, że jeśli podali w rekomendowanych takie parametry, to na niskich w 1366x768 na stabilne 60fps mogę liczyć, trzeba pamiętać że to tylko beta.

Opublikowano

U mnie tragedia nawet 30FPS nie da się utrzymać. Wszystko dałem na low i mam 15-30FPS.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Hmm jak wrażenia? To tak:

Klasa szturmowca dalej op.. Oczywiście wszyscy nim graja

Totalna kamperka.

Granaty latają jak 10-cio tonowe głazy czyli na 3cm...

Snajperki to komedia (przynajmniej jak dla mnie..)

Ammo bag nie daje granatów albo mam zepsutą grę..

Helikoptery jakoś dziwnie szybko latają..

Co do optymalizacji nie mam nic do powiedzenia na hd6850 i fx8350 mam średnio 50 fps na ustawieniach medium high w rozdzielczości 1280x1024

Opublikowano

Ja na ultra max, mam 30-40 fps, mam nadzieje ze po aktualizacji sterownikow bede mial 40+

A co do samej gry, to bardzo mi sie podoba : )

Opublikowano

ja odpalam na ultra, nagrywanie FRAPSEm :D i ustawione fps na sztywne 50, ale podczas gry do 46 max złaziło.

Co do gry, to dym jest przesadzony i niedorobiony, bronie szturmowców etc zabijają na 2 hity, ale u snajpera da się przybliżać i oddalać lunetę i zmieniać bulletdrop, więc progres jest :D

@Ustonianka.

Tylko potem i tak w mediamarkcie będziesz musiał/a zapłacić te 150zł przy odbiorze gry, więc nie warto.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@surasmen, Dzięki, w takim razie zostaje pre. z gram.pl

Prosiłbym was - Jeśli mówicie jak wam działa to podajcie specyfikacje komputera + najlepiej screen z ustawien gry.

Opublikowano

Ogólnie z w becie wszystko jest zje*** :D jest tragedia. Gra chodzi.. źle, problemy z synchro, miliardy bugów itp. Ale czego innego spodziewaliśmy się po becie :)

Grunt żeby na premiere wszystko było cacy.

Opublikowano

W pobliżu punktu (chyba) D, w każdym razie nazywa się ARCADE, mam niesamowite spadki fpsów do 5-7. Czasem też gra tak jakby "doczytywała" w biegu tekstury, z tym że tekstury się nie poprawiają a mi przycina gierkę. Kolejną, w sumie już zabawną rzeczą, było jak próbowaliśmy przewrócić wieżowiec. Jego boki tak się "obszarpały", tyle że skrypt odpowiadający za przewrócenie go nie zadziałał i jeśli wszedłeś na teren, gdzie powinien leżeć to bugowałeś się, a jesli postałeś troche tam to zaczynałeś latać.Kinda funny. GTX 660, testował już ktoś beta stery do BFa4? Pytam jeszcze raz o szczegółową odpowiedź bo czytałem na necie że blue screeny powodują. Proszę o odpowiedź :D

Opublikowano

Dziwna sytuacja:

Kiedy jestem na zewnątrz mam coś ok. 50 fps, a jak wchodzę do budynku to spada do 10 fps :D - Nie ważne czy mam high czy low detale (facepalm)

Opublikowano

ludzie ja pierdole to dopiero beta -.- cieszcie się, że gracie za darmola a nie marudzicie, jak wyjdzie wersja pełna wtedy można marudzić, jednym działa innym mnie trudno takie jest życie, cały czas powtarzam że to beta, według mnie ta gra zasługuje na miano battlefielda 4. I myślę że ludzie którzy ją zrobili nieźle się musieli naharować gdyż wygląd broni i otoczenia jest zupełnie inny niż w BF3 tutaj jest bardziej poważny, realistyczny widać również że dźwięki zostały bardzo dopracowane i odzwierciedlają realistyczne odgłosy podczas bitwy a sama gra toczy się we wszystkich miejscach na mapie co nie jest łatwe do zrobienia gdyż gracze często wybierają własne pole do gry i tam skupia się cała rozgrywka, tutaj na każdym kroku coś się dzieje. Fajnie że zostały dodane łodzie oraz skutery wodne, można nawet nurkować co się bardzo przydaje i pamiętam że w BF3 się zdziwiłem że nie idzie tego zrobić. To tyle jeśli chodzi o wrażenia z bety, oczywiście gra ma masę błędów lecz aż tak bardzo nie przeszkadzają one w rozgrywce.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...