Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wrażenia z otwartej Bety

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ktoś z i5 / HD7870 (alternatywnie GTX660) powiedział jak się gra to będę wdzięczny ;). Chociaż myślę, że jeśli podali w rekomendowanych takie parametry, to na niskich w 1366x768 na stabilne 60fps mogę liczyć, trzeba pamiętać że to tylko beta.

U mnie na 7850 i I-5 3470 chodzi spokojnie na Hight na Ultra też by uszło zapewne nwm nie sprawdzalem tylko beta gubi co jakis czas klatki

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up, spokojnie tzn jaki fps? Ja musze mieć stałe 60, więc widze po opinniach że na medium powinienem tyle wycisnąć. Za jakiś czas dokupie do sli drugą 7870

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Jakie wrażenia? Raczej ciężko ocenić skoro to beta... brakuje tekstur... ale gra jednak wygląda bardzo ładnie na Ultra ;) Niska ilość FPSów ale to w końcu beta.... Bronie? Nie wiem... szczerze? Jak nie wyjdzie pełna wersja to nie powinno się oceniać broni... nie powiecie że broń ma wysoki odrzut skoro przy tak niskiej ilości FPS ciężko kontroluje się recoil :P Gdyby odrzucić to co jest złe przez betę... to gra wydaje się genialna ;)

@edit

Ja mam Radeon'a HD7970 i na Low mam ok. 60-70FPS (+ spadki) a na Ultra 60-65 (mniej spadków) :D Poczekajmy na pełną wersję :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Co z tego ze oskryptowane?? Zawsze bylo jest i beda oskryptowane takie rzeczy jak niszczenie drapacza chmur, to oczywiste (przynajmniej narazie) . Co do gry to nie mam bety a jest juz 4 pazdziernik i powinna juz byc ta open beta...

Opublikowano

Brak słów. Gra się świetnie! Na sprzęcie z podpisu Hight / Ultra 1366x768 stałe 60fps. Ide szpilać dalej :D

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

@Jaki masz ten sterownik? Bo nie che mi się wierzyć :D Rodziłaka Full HD?

Co do wrażeń to ogromny pozytyw. Preorder na 100% zostaje. Imho przegrałem 7h i chyba więcej nie myślę bo i tak statystyki na oficjalną wersje nie przechodzą :)

Edit: Właśnie zasysam Catalyst 13.10 Beta 2 - Dam zaraz znac co i jak :D

Opublikowano

Dla mnie ten Bf4 z tą Grafą wygląda jak CoD w pewnych momentach,ta gra im się nie udała - wiem że jeszcze będą update itp itd ale na 100% tego Nie Kupie ;p wole kupic Bf3 premium + Fife 14 tyle w temacie :D błędy są,ale to tylko przez to że Beta gry ;p w norm wersji już tego nie będzie :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

@Up

W takie gry na haxach się chujowo ciśnie, bo to i tak Ci nic nie da. Przeważnie jak za grę da się 140zł :)

___

Jak dla mnie to bardzo podobne do trójki. Trochę irytuje mnie nowy "sposób" strzelania ze snajperki i wyposażenie klas.

Szału nie ma... Pieniądze wolał bym zainwestować raczej w GTA V.

Opublikowano

@Vesim ciesz się póki PB nie działa na becie.

CPU: i5 3470, MSI GTX 760 na medium płynnie 60-70 fps ale z winy bety są spadki do 30-40, nieraz na hight trafiają mi się spadki do 50 często (nieraz nizej) z włączonym AA , ultra to gra na 50-60 fps ze spadkami do 30-40, wiec nie jest tak źle jak na betę.

Co do gry to całkiem przyjemna, chociaż po jednej mapie nie idzie wszystkiego sprawdzić. Bogów jest sporo, chociażby możliwość zabijania ludzi spod mapy po zniszczeniu drapacza czy strzelenie z rpga w kogoś leżącego/wyłożenie całego magazynka i pozostawienie go przy życiu a ilość dymu jest przesadzona. Premka już zamówiona wiec pasuje czekać do końca miesiąca na dokładny osąd.

Opublikowano

@Vesim ciesz się póki PB nie działa na becie.

PB? Nie boje się go od czasów, kiedy zacząłem pisać własne hacki, tylko raz dostałem od niego bana, ale to przez mój błąd(zapomniałem od komentować kodu od PBSS blockera).

I PB po dzisiejszym update "działa".

Aimbot'a już zrobiłem :D Może w środę hacka udostępnie.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Grałeś w BF3? To grałeś w update sygnowany numerkiem 4.

Beta chujowa, zarówno na PC jak i na Xboxie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Up., "Żenua" Mam już dość komentarzy gimbusów typu "BF4 to BF3.5"

Poprosze jakieś argumenty, bo to że napisałeś

Beta chujowa,

To świadczy tylko o twoim braku kulturty i o tym że brakuje Ci argumentów.

Wiesz co to jest wersja Beta? Widać nie.

Czego oczekiwałeś o 4? Co byś zmienił? Bo jak dla mnie będzie na bardzo wysokim poziomie (Mówię o wersji finalnej).

W stosunku do 3 są duże zmiany (może nie ma rewolucji, ale ewolucja już tak), jak np. Levolution. Bardzo przyjemnie się to zapowiada, może dupy nie urywa ale pozytywnie wpływa na rozgrywkę.

Grafika też uległa zmianie, może nie kolosalnej, ale jednak.

Jeszcze co do Bety na Xbox360:

Czego Ty się spodziewałeś na tak starym sprzęcie? Tej gry równie dobrze mogliby na te staruchy nie wydawać bo one się do tego nie nadają.

Opublikowano

Skoro mówisz że w stosunki do trójki są duże zmiany to może wymienisz jakie? Bo po nowych mapach i zmianie ekwipunki nic innego nie zauważyłem.

Opublikowano

@Up

- Levolution

- Nowe Mapy i Bronie

- Nowy revive system

- System ammo dla pojazdów

- Commander

- Lepiej zrobione sterowanie helką

- Lekko polepszona grafika (wystarczy spojrzeć na wode)

- Inny Bullet Drop

- Pick-Up Bronie na mapce

- Specator

- Inny system przygwożdżenia

Brak słów na was xD

Opublikowano

Też mi zmiany. Ze sterowaniem heli się nie zgodzę, bullet drop to shit... Grafika tutaj się nie wypowiem :) Spectator po co to komu? System przygwożdżenia to dno.. Ammo dla pojazdów jest ok bo trzeba używać mózgu w pojazdach, a to całe levolution jakoś nie robi na mnie zbytniego wrażenia..

Opublikowano

Ty masz problemy ze sobą chłopie? Widać że nie grałeś w BF2. Porównaj sobie sterowanie heli BF2 / BF3 / BF4, potem pogadamy.

Bullet Drop to Shit? Czekamy na uzasadnienie, bo teraz jest o wiele lepiej zrobiony i nie trzeba podnosić o 5m.

Specator to jedno najlepszych rzeczy jakie mogli wprowadzić - między innymi dla lig / e-sportu.

System przygwożdżenia został tak zrobiony jak należy, w bf3 wszyscy na to narzekali. http://www.youtube.com/watch?v=XYFTxeStjKs

Opublikowano

Mam ze sobą problemy może masz rację to pewnie przez to że gram w grę raz na ruski rok ale w bf2 grałem.... Nie pomyślałem o e sporcie więc tutaj masz racje, a co do przygwożdżenia tak jak napisałem dno :) Pozostaje kwestia bullet dropu który naprawdę jest shitem widać to na przykładzie snajpera.. Lub szturmowca u którego w ogóle go nie ma a 1 broń jest tak samo op jak m16 w b3.

Opublikowano

Lol. Obejrzałeś filmik o przygwożdżeniu, który podesłałem? Polecam.

Bulletdrop jest dobrze zrobiony, polecam wziąć recona i postrzelać na dalsze odległości. Wyciągniesz wnioski.

Co do OP broni to zawsze jakaś się znajdzie i tego nie da się uniknąć.

Opublikowano

Napisałem że to dno dlatego że uważam go za bzdurę rozumiem że po wybuchu granatu albo pocisku z rpg będziesz oszołomiony czy ogłuszony ale po strzale z pistoletu czy karabinu? Bezsens.. Tak oglądałem filmik i widziałem że jest to zmienione.

Opublikowano

Modele pojazdów, żołnierzy, niektórych budynków identyczne jak te w BF3.

Gry pod względem technicznym(klasy itp itd) prawię się się nie różnią.

"Lewoluszyn" luzem by dało rade w 3 zaimplementować.

System zniszczeń tak samo słaby jak w BF3, w porównaniu do BC2.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

@Up

Sami tworcy pisali ze na mapie którą dostaliśmy w becie system zniszczen nie będzie w pełni wykorzystany, a na innych mapach w oficialu. Jest to zrozumiałe jak na taką mapkę. Ale jak będzie to się przekonamy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...