Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli się kliknie Get Key i wyskoczy error to dostanie się kod czy nie?

@error do teraz mam

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Jeżeli się kliknie Get Key i wyskoczy error to dostanie się kod czy nie?

Można, ale nie jest to pewne.

Opublikowano

Kurde, kliknalem get key jak bylo 128 keyów, a potem error, dam rade dostac?

Opublikowano

@up zależy czy starczy kodów ja tak miałem ze nie wystarczyło i na maila mi przyszło ze nie dostane klucza

dobra u mnie sie nie wyświetliło ze w kolejce nawet jestem więc w dupie to za przeproszeniem mam

Opublikowano

Ta strona jest poje*ana kur*a... Miałem 3 razy GET KEY i jakoś kurde błąd zarąbisty wyskoczył... Jak zwykle. Ich maszyby padają jakby ich ktoś DDOSOWAŁ łączem 1000GB -.-

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

a kiedy zostana wyslane maile? tez te ze nie stareczylo kodow

Opublikowano

ktoś już dostał kod?

Come on, shoot faster,

Opublikowano

chuj z tymi kodami... tyle czasu zmarnowane... ja pierdole... jak zwykle gdy jest możliwośćdostania za free to ni chuja! Pierdol się alienware za ten error 503

Come on, shoot faster,

Opublikowano

ja nawet nie dostalem ze beda kody mam emaila na wp, problem w czyms jest?

Opublikowano

Panowie macie może jakiś sprawdzony sposób na zdobycie tego kodu na jakiś skrypt albo cokolwiek?

ja ustawiłem sobie skrpt odświeżający do momentu pojawienia się gdzieś na stronie boxu "GeT Key"

co z tego, że na 3 zakładach mialem ten guzik jak po jego kliknięciu strona padała i nic sie nie dało dostac...

x

Opublikowano

Dobre sobie. Wszedłem równo o 19.15 5 błędów wczytania strony. Opis klucze zostały rozdane. Nawet jednego nie ujrzałem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...