Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to jest? Mogłem wejść nawet na stronę, wszystko gites, ale klikałem "Get key" i error. F5, F5, F5 i nic. Nie ma klucza. Co to k**wa ma być?!

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Informacja dla wszystkich co mają klucze do NA, a chcieliby aktywować na EUNE/EUW:

Należy napisac do ANGIELSKIEGO supportu, podając klucz, potwierdzenie, że jest on nieużyty i konto na którym chcecie go aktywować. Za jakis czas powinniście dostać informację, że klucz został manaualnie aktywowany, a na waszym koncie znajduje sie postac ze skinem :>

Koniecznie trzeba pisać do angielskiego supp? Nasz Polski nie pomoże nam? :D

@up. Cały czas tak jest xD po prostu trzeba trafić na dobry moment. Ja 3 razy próbowałem i dopiero za tym 3 razem udało się

snikersproject1.png
Opublikowano

Polski supp ma wszytsko w tyłku...

Ogółem LIKE dla CrisPL za informację (pierwszy post), bo widzę, że niewiele dało :D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Hello, I have a huge request I've won code http://eu.alienwarearena.com/giveaways/muay-thai-lee-sin-groups-giveaway from here, and there is my request the code works only on NA but I've heard you can change this code to EU/NE. If you could please use this code on my account, it will be very meaningful for me, there are proofs in the annex, sorry if I wrote something wrong English is not my native language. Thank you very much for answer. And i hope you can help me. Have a good day. :) code : xxxxxxxxxxxxxxxxx

napisałem takie coś na szybko, pewnie pełno błędow jak chcecie to kopiujcie i wysyłajcie GOOD LUCK;)

screeny z emaila i z tej stronki dałem w załacznik jak coś.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma zbędny klucz to mogę go przyjąć ewentualnie wymienić się za grę.

Więcej info - PW.

Top:

O godzinę za późno przysłało mi maila..

Te kody są nie do zdobycia, bynajmniej dla mnie.

challenger.png

Opublikowano

W zamian za klucz EUNE oddam konto Ubisoft z:

-Assasins Creed Brotherhood,

-Ghost Recon Future Soldier.

Zainteresowanych proszę o pisanie na PW.

Opublikowano

@up

Naprawdę jesteś gotowy dla jednej głupiej skórki poświęcić konto?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

@up

Naprawdę jesteś gotowy dla jednej głupiej skórki poświęcić konto?

Nie gram w te gry, więc po co mi to konto? Ich wartość nie jest jakaś wielka.

Opublikowano

Nie gram w te gry, więc po co mi to konto? Ich wartość nie jest jakaś wielka.

Zdecydowanie większa od Muay Thai Lee sin.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Dam konto premium minecraft (nie gram w to juz xD) za 1x bądź 2x kod EUNE

Opublikowano

Beka, może jakiś modek zamknie ten temat, ponieważ jest tutaj multum spamu i dużo osób łamie regulamin poprzez "handel"

@down odezwał się ten co wrzuca na polski support w temacie na temat kodów.

Opublikowano

Wie ktoś o której dzisiaj będą rozdawane kody na EU ? Ok. 19 czy jak? Bo ja ani razu nie dostałem od nich e-mailu o tym że mają sie kody pojawić a mam już na tej stronce konto 2 tygodnie .. nie wiem o co chodzi, wszystko mam zrobione tak jak trzeba ;)

Opublikowano

Zapewne około 20:00, ale nie będę tu już nic pisał, bo Pan Phaiz wlepi mi kolejnego warn'a za spam, który jest w większości odpowiedzią lub pytaniem. Jakby miał mi jakiś pro moderator dać warna, na początku tego postu jest odpowiedź na pytanie. To tak dla uwagi :)

@down, adwokad diabła się znalazł i lizus :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Zapewne około 20:00, ale nie będę tu już nic pisał, bo Pan Phaiz wlepi mi kolejnego warn'a za spam, który jest w większości odpowiedzią lub pytaniem. Jakby miał mi jakiś pro moderator dać warna, na początku tego postu jest odpowiedź na pytanie. To tak dla uwagi :)

odwal się od phaiza nerdzie najogarniejszy moderator razem z anonymousem netrodalem i szymico!!

a skórki pewnie o 19 albo 20!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...