Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria

Nyx -Invoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

start 11.10 godz. 18;30

na serwer zostanie dodany również dungeon "Bramy Piekieł" nie mal identyczny jak na globalnych serwerach.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie jakiś youtuberów ? Dalićsie gdzieś jeszcze zapowiedzi czy tylko tu ? Ok ile ludzi będzie na starcie?

Paru youtuberów jest.. Typu: Kirek, Adaś, Browar, KnurPlewko, Satan, MenegeR, Keiusek... Zapowiedź teoretycznie jest tylko tu, jednakże powinna się znaleźć jeszcze na mt2mod.. Dodatkowo mamy jeszcze na ratewall pozycję dosyć dosyć.. Co do graczy, a raczej ilości to nie wiem, nigdy się nie przewidzi tego dokładnie. Przydałoby się 500+ ; p

Opublikowano

kolejny dobrze zapowiadający się serwer, tylko te hwangi niszczą system ulepszeń zbroi, reszta ok, powodzenia :)

Opublikowano

Zostało zgłoszone, że grafika jest kradziona. Autorze - czekam na twoje odniesienie w tej sprawie na PW - inaczej zamykam prezkę

Z tego co widać, grafika nie jest kradziona. ;D

Opublikowano

Zostało zgłoszone, że grafika jest kradziona. Autorze - czekam na twoje odniesienie w tej sprawie na PW - inaczej zamykam prezkę

Autor chyba nie musi się tłumaczyć z tego, lecz Ty powinieneś

rozsądniej osądzać ludzi. To, że dostałeś zgłoszenie, nie znaczy że jest ono prawdziwe.

Posądzając o kradzież na chłopski rozum chyba trzeba mieć 'oryginalną' wersję,

której nie posiadasz, co jest równoznaczne ze spamem panie MODERATORZE.

Grafika jest w 100% zrobiona przez @A.M tylko ale i wyłącznie do użytku Invoria.pl.

Pozdrawiam...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czemu gdy wpisuję w przeglądarce www.estius.pl wyskakuje strona Invori? :D

Bo to może serwer Teodora który boi się przyznać bo by mu zniszczyli za te jego pyskówki typu "wypierdalaj"

0LsM05U.png

Opublikowano

Bo to może serwer Teodora który boi się przyznać bo by mu zniszczyli za te jego pyskówki typu "wypierdalaj"

Znam założyciela serwera Invoria i zapewniam że to nie Teodor.

@ Topic : Co do serwera, to na prawdę polecam, grałem na becie i nic nie można zarzucić, gra się na prawdę wspaniale. Teraz byle do startu :).

PS : Czy na serwerze dropi Bao Bao ^ ^ ?

lg9a.png

Opublikowano

domeny należą do mnie. Przekierowałem estius na invorie ponieważ doszło do konfliktu i nieporozumienia. Do czasu wyjaśnienia sprawy, domena zostanie przekierowana.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

domeny należą do mnie. Przekierowałem estius na invorie ponieważ doszło do konfliktu i nieporozumienia. Do czasu wyjaśnienia sprawy, domena zostanie przekierowana.

No i wszystko wyjaśnione.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czemu na stronie w rankingu pisze Jinno i Shinsoo jak w grze nazwy to Riao i Invo, zostanie to naprawione?

Opisy królestw, maja bledy (literówki) dot. jedno "krolestwo lubi polowac na zwierzeta" drugie "nie lubią polowania na zwierzeta" oryginalność w 100% widze ;)

O kur*wa ładnie to wszystko sie prezentuje na tym serwerze, nie spodziewalem sie ;)

Opublikowano

Czemu na stronie w rankingu pisze Jinno i Shinsoo jak w grze nazwy to Riao i Invo, zostanie to naprawione?

Opisy królestw, maja bledy (literówki) dot. jedno "krolestwo lubi polowac na zwierzeta" drugie "nie lubią polowania na zwierzeta" oryginalność w 100% widze ;)

O kur*wa ładnie to wszystko sie prezentuje na tym serwerze, nie spodziewalem sie ;)

To są tylko literówki, żadne poważne błędy. Myślę, że takimi rzeczami nie powinieneś się przejmować.

gwo9.jpg

Opublikowano

A co jeśli chodzi o wywalanie z gry podczas teleportacji? Wystepuje C++?

Edit.

A jaką masz system i wersje. Mi na WIN 7 64 bit wywala.

Opublikowano

to będzie poprawione ale trudno mi powiedzieć czy to co teraz zrobilem zadziała bo nie każdy ma ten błąd np. ja nie mam.

up. ten sam co ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...