Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria

Nyx -Invoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start bety jutro maks. w czwartek. Client postaram się wrzucić dzisiaj ale różnie to bywa bo musze pore rzeczy poprawić a nie wiem czy dam rade bo net nie raz szybko chodzi nie raz wolno.

Beta potrwa ok. tydzień po becie zostanie ogłoszona data oficjalnego startu.

Dodam że Królestwo Invo = Mapy Shinsoo, Królestwo Riao - Mapy Jinno.

Opublikowano

Start bety jutro maks. w czwartek. Client postaram się wrzucić dzisiaj ale różnie to bywa bo musze pore rzeczy poprawić a nie wiem czy dam rade bo net nie raz szybko chodzi nie raz wolno.

Beta potrwa ok. tydzień po becie zostanie ogłoszona data oficjalnego startu.

Dodam że Królestwo Invo = Mapy Shinsoo, Królestwo Riao - Mapy Jinno.

O której client bd dostępny do pobrania? , licz się z tym że większość osób ma słabe łącze internetowe i na pobranie clienta potrzebują kilku h.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

dokładnej nie podam ponieważ też mam słabe łącze i nie raz szybko nie raz wolno się wrzuca.

Należy pamiętać że to jedynie beta i po niej i tak konta będą usuwane na oficjalu każdy kto chce będzie miał juz clienta.

Opublikowano

Fajne ale jak z skilami bo nie wypaczalem i co to za skrzynie w eq na start ? Jak serwerowe szkaty to usuncie bo zaczna sie mutipostacie i free drop

To są potki, czerwone i niebieskie.

Opublikowano

O której client bd dostępny do pobrania? , licz się z tym że większość osób ma słabe łącze internetowe i na pobranie clienta potrzebują kilku h.

od kedy teken grasz w metina ( myslałem że tylko interesujesz sie twoerzeniem serwerów xD )

Opublikowano

od kedy teken grasz w metina ( myslałem że tylko interesujesz sie twoerzeniem serwerów xD )

Bo tak jest,poza tym wejdę wbiję 15 lvl ,ocenie i wyjdę.Granie na serwerze który i tak kiedyś upadnie nie ma sensu,na każdym jest to samo zaczynasz w m1 napierdalasz psy potem miśki następnie m2,nastepnie dolina orków, srodek doliny orków itd.. 4 klasy postaci,8 profesji, skille od 5 do 6 ksiąg ileż można grać w tego metina..

Coś mi się tu spodobało :D

Jak coś bd pod nickiem Honor <3

2252770056.png

Opublikowano

Link do clienta postaram się dać z rana (tak przed 10) ponieważ teraz nie dam rady wrzucić (net zmula) i nocy wrzuce.

Start bety bedzie tak w godzinach wieczornych po 21 (nie bójcie się to tylko beta gdy będzie oficjalny start na pewno nie będzie o tak późnej godzinie i w środku tygodnia.)

Opublikowano

Dobra Gerwazyl wpadniemy na server i zobaczymy jesli bedzie lepszy od konkurencyjnego na A to kto wie, moze zostaniemy.

Powodzenia tylko popraw zbrojki bo kijowe sa i dodaj niebieska smierc np na koniec groty resp co 30 min na przyklad bo dt nie ma czasu robic na serverach easy/medium gdzie exp zapi*rdala

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

przepraszam że tak późno ale w nocy zatrzymało i dopiero teraz wrzuciłem. Link do clienta:

http://www.multiupload.nl/P2HB95RIC6
(Przed betą będzie mała łatka, po becie wrzuce pełnego clienta z poprawkami jesli jakieś podczas bety w cliencie będą oraz mała łatke dla osób które będą miały tego clienta - nie będzie trzeba od nowa go pobierać. ) skan:

http://imageshack.us/a/img51/9175/d8wi.png
(jedynie avast może wam wykryć wirusa ale to przez pakowanie moleboxem.)
Opublikowano

Bardzo bardzo ciekawie sie zapowiada oby nie było Faila ;c ... Bo czekam na ten server beta dzisiaj ? ;-0)

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Jak się uda to dzisiaj tak w godzinach wieczornych.

Dodam żebyście się nie przejmowali jak wam się teraz client nie odpali bo będzie działać dopiero gdy dam łatke przed betą.

Opublikowano

ts.entergames.pl

Nie mów że jesteś sponsorem tego dedyka.. Bo jeśli tak to życzę powodzenia założycielowi..

Już miałeś sponsorować Tanirusa,cały projekt przejąc żeś tylko napisał "przejmujemy projekt" , taki sam z CB sponsor jak i z Hayii z ForGame.

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...