Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria

Nyx -Invoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Gerwazyl powodzenia w robieniu tego servera tylko mimo wszystko uwazaj na glebe bo on potrafi cyrki odstawic

@top

zbroje strasznie brzydkie

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze, że są komentarze w kierunku dracosa, co do sprawy technicznej, to na 99% to nie jest mojej produkcji, aczkolwiek są moje pomysły. wiadomo kopiuj i wklej. co do nickow ask i nyx dalaj duzo do myslenia nad razerem i askiem,
Powodzenia

@aw 10 czy 55ku do g1?

Opublikowano

widze, że są komentarze w kierunku dracosa, co do sprawy technicznej, to na 99% to nie jest mojej produkcji, aczkolwiek są moje pomysły. wiadomo kopiuj i wklej. co do nickow ask i nyx dalaj duzo do myslenia nad razerem i askiem,

Powodzenia

@aw 10 czy 55ku do g1?

Razer i asek.. Nie no ja mogę pogadać na ts.. Nie wiem udowonić.. Nikim z nich nie jestem, to samo Ask .. ; ) Szukacie gdzieś czegoś, gdzie tego nie ma.. A co do tego "kopiuj wklej" ... Jakbyś zauważył na serwerach powiela się dużo rzeczy... Ale to nic dziwnego, jak coś jest fajne, nadaje się, to warto dodać ową rzecz.. ; )

Opublikowano

Razer i asek.. Nie no ja mogę pogadać na ts.. Nie wiem udowonić.. Nikim z nich nie jestem, to samo Ask .. ; ) Szukacie gdzieś czegoś, gdzie tego nie ma.. A co do tego "kopiuj wklej" ... Jakbyś zauważył na serwerach powiela się dużo rzeczy... Ale to nic dziwnego, jak coś jest fajne, nadaje się, to warto dodać ową rzecz.. ; )

Powiela się dużo rzeczy, to jest fakt, lecz dlaczego od razu kraść autorskie pomysły i rozwiązania?

gwo9.jpg

Opublikowano

Powiela się dużo rzeczy, to jest fakt, lecz dlaczego od razu kraść autorskie pomysły i rozwiązania?

Nic tu na pewno nie jest kradzione.. A bynajmniej to nie jest temat do dyskusji na temat autorskich pomysłów itd... ;c Więc jak coś zapraszam na PW

@Przypominam w środę startujemy z betą.

Opublikowano

sory że się wtrące do dyskusji na temat powielania ale autorskich pomysłów z tego co widze tutaj żadnych nie ma kradzionych, mogę dać download do każdej mapy jaką widze w tym temacie (tzn temat mpc/epvp) to samo bronie/zbr.

@aw w ile wbija się 175lv?

sygna1.png

Opublikowano

Zapewne przez tą mape ostatnią nazwaną tutaj cztery światy przypomina tam to dracos, tą mape mam na serwerze bodajże od lipca jest ona udostępniona na epvp i jest dziełem niemca.

@dracosmt2

moge cię zapewnić że nie jesteśmy tymi osobami, nasz serwer był tworzony jeszcze zanim opublikowaliscie wasz dracos, jeśli chcesz coś wyjaśnić możesz pisać pw.

@bonzo

nie ukradliśmy zadnych autorkich pomysłow czy czegoś, bronie/zbr są z epvp/mpcforum mapy tak samo, jak pisałem wyżej wiekszość tych map mam od lipca (dokładnie tą na 95lv, 130, 150 tą na 110 wziąłem z mpcforum chyba na początku września.) bo wtedy zacząłem tworzyć serwer i pierwsze co robiłem to właśnie respy na mapach.

więcej chyba wyjaśniać nie muszę.

@Client będzie możliwe ze jutro.

Opublikowano

Ten serwer jest adasia tego dzieciak z yt. I teodora drugiego dziecka co nie umie prze kompilować questa

Będzie ciekawie ... kolejny serwer od EnterGames a jak może w końcu jakiś postoi chociaż tydzien z liczbą osób 500 +

#BEKANAMAXA

oLqzgYC.png

Opublikowano

Nie jest ani Adasia ani Teodora, Teodor ma estiusa a Adaś Neutrie.

a serwery od entergames padały przez osoby które się wycofywały u nas wszystko było sprawdzane i jeszcze będzie dodatkowa beta ok. tydzień by się upewnić.

Opublikowano

Dziwne że adaś pisał że ostatnio na gg że robi inny serwer i niedługo start... I nagle pojawiacie się wy ze swoim i widzę żę enter games maca w nim palce nawet po tym że napisało tu posta + po kodzie strony.

http://scr.hu/124x/rmhd4 - opis adasia na gg

oLqzgYC.png

Opublikowano

pomyślę czy zagram. strasznie mnie odrzuca na tego typu serwerach 1 rzecz- trudność zdobywania broni na 75.. zapewne każdy chcę wbić ten 75 i już mieć czym expić a nie martwić się że nadal lata w broni na 30

Opublikowano

przeciez serwer jest z entergames nigdzie nie ma napisane że nie a co do Adasia to ma opis i dał filmy na yt bo to znajomy ale w team serwera nie ma go i nie pełni na nim żadnej funkcji oprócz youtubera.

up z skrzyni nieb. smierci bardzo łatwo dropią i można jeszcze wymieniać skrzynie nieb śmierci oraz ripa na bronie 75lv.

+ taki 75lv to 20min maks expienia.

Opublikowano

Jesli to gerwazyl to juz w 100% nie polecam grac na tym serwie . Niech sobie znowu założy hasło : filip1 tak jak na ast*** hahah xD

gerwazyl xDDDDDDDD

Jak on na hamahci ma jakis serv swoj na ktorym nic nie ma,nawet dc xDDDDD

@aw

Polecam i zagram

Opublikowano

Jesli to gerwazyl to juz w 100% nie polecam grac na tym serwie . Niech sobie znowu założy hasło : filip1 tak jak na ast*** hahah xD

heh nie polecasz? a co polecasz serwer swoich pionkow z gildi zlodziei ? co bedziecie sprawdzali pasy na bal***** , ra**** , i pl ? idz i placz dalej i nie hejtuj calineczko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...