Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[] WBIJ [][*Najlepsza Kwadratowa*][*Nowe Systemy*][*LWC*][*Dobre Pomysły*] -> PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Czeli

Jesteś ogarnięty: tak

Poziom poprawnego pisania po polsku 8-9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Nazywam się Paweł. Od trzech lat mieszkam we Francji w okolicach Lyonu. W wolnych chwilach uwielbiam jeździć na rowerze, grać w minecraft'a, czasami w lola oraz oglądać anime. Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ szukam jakiegoś dobrego serwera, żeby pograć sobie przez dłuższy czas. Teraz mam 2tygodnie wolnego, więc piszę te podania z nadzieją o dodanie :D

1384358313-U695412.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: Patrykx77

Masz premke?: Nie :/

Jesteś ogarnięty: Tak :)

Poziom orto: (/10) 8/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] : Mam na imię Patryk , mam 14 lat . Lubię grać w mc i gry akcji . Jestem ogarniętym graczem , umiem współpracować i dobrze się dogaduje :) Grałem już na wielu takich serwerach. Nie wiem co więcej napisać... Jeśli można to prosiłbym o dodanie na WL , a jeżeli nie ma już miejsc to sorki ;P

Opublikowano

@SlavesCity: Miejsca są, złóż podanie a zostanie ono ocenione przez Kondiego lub przewoza

Opublikowano

Nick z MC: Meno

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty : Oczywiście

Poziom orto: (9/10)

Napisz
coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię
Seweryn. Moje hobby to piłka nożna :D
Chodze do gimbazy :P

Lubie nie raz pograć w cs'a

Lubie takie typu serwery :)

Opublikowano

nick z MC: Jagiel12

Masz premke?: Nie ;(

Jesteś ogarnięty : Tak

Poziom orto: (9/10)(szybko pisze czasami sie pomyle)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Artur. Moje hobby to Koszkówka. . Lubię serwery tego typu i dobrze dogaduje się z innymi graczami.Ogólnie grałem na takich serverach ale nigdy na modach ;( i chcialbym zagrac. Zawsze chetnie pomagam innym lubie gadac na ts.

Opublikowano

Nick z MC: Gromek

Jesteś ogarnięty : Oczywiście

Poziom orto: 9/10 -> oczywiście gdy chce coś napisać szybko coś zawszę pomylę ale zawsze staram pisać się wolno ale bez pomyłek :)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię

Grzegorz wszyscy mówią na mnie Grzechu . Lubie sobie pograć w siatkówkę, piłke nożną. Wcześniej grałem na singlu na modach ale gra samemu szybko mi się znudziła i chciałbym pograć z innymi ludźmi. Chciałbym tutaj pograć gdyż nudzą mnie już serwery typu. skyblock, frakcje.

Opublikowano

Nick z MC : Fpsek

Masz premke? : Nie

Jesteś ogarnięty? : Tak

Poziom ortografii : 8-9/10 Jak chce szybko pisać to czasami zdaża mi się pomylić , każdy popełnia błędy .

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze : Mam na imię Oskar , lubię grać w minecrafta, pomagać innym ludziom, Chciałbym kiedyś zostać informatykiem, lubię serwery takiego typu , mam nadzieje ze moje podanie zostanie dobrze rozpatrzone .

Opublikowano

Nick z MC:Kacpero320

Masz premke?: Nie :(

Jesteś ogarnięty: No chyba raczej :D

Poziom orto: (/10) 8-9

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Mam na imię Kacper , mam 14 lat lubię grać w gry typu minecraft itp. Szukam dobrego serwera Kwadratowa Masakra ,lecz wszystkie nie są ogarnięte i padają lub administracja banuje za byle co. Ludzie biją się bez powodu i takie tam :D

Mam nadzieję ,że ten serw będzie ogarnięty i ,że mnie dodacie :P

Opublikowano

Nick z MC: Xrizzer

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (9,5/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Lubię grać na takich serwerach gdzie gracze mają do siebie szacunek. \

Lubię też grać na serwerach gdzie są mody i freebuild.

Nie niszczę własności innych graczy.

Jestem miły i mam szacunek do innych, starszych.

To że mam 13 lat nie znaczy że nie umiem grać i że wszystko griefuje itd.

Z prawej jest magiczny przycisk Lubie To ! ----->

Opublikowano

Masz premke?:Nie ;c

Poziom orto: (/10)9

Jestem Kacper.W minecrafta gram 2 lata.Ogarniam ;3 . Staram się załatwiać wszystko miłymi słowami itp .

Masz premke?:nie

Poziom orto: (/10)7

Mam na imię Mikołaj.W minecrafta gram 2 lata.JEstem ogarnięty.Staram się pomagać

CRAFTTV I CRASTS

Opublikowano

Nick z MC: Cruisader

Jesteś ogarnięty: Tak, i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi :]

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Maciej, mieszkam w Warszawie uczęszczam do 1 Liceum, lubię nosić luźne, sportowe ciuchy. Chcę grać na tym serwerze ponieważ lubię takie serwery i myślę, że ten serwer postoi dłużej niż większość serwerów tego typu :] Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...