Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[] WBIJ [][*Najlepsza Kwadratowa*][*Nowe Systemy*][*LWC*][*Dobre Pomysły*] -> PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z MC:shevi

Masz premke?:nie

Jesteś ogarnięty:tak

Poziom orto: (/10)9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]nie chce mi się pisaćxD

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: bartik246

Masz premke?: Mam konto do grania na serwerach premium i konto na serwery non premium

Jesteś ogarnięty: TAK

Poziom orto: (/10) 9.5

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Jestem miłą i ogarniętą osobą. Chciałbym pograć na takim serwerze, typu kwadratowa masakra z miłymi i ogarniętymi osobami. Mam nadzieję, że ten serwer spełni moje oczekiwania. Po za tym lubię jeździć na rowerze. Mam nadzieję, że zyskacie dzięki mnie kolejnego miłego i ogarniętego gracza.

Opublikowano

Nick z MC:LanoMC

Masz premke?:Nie, jestem non-premium.

Jesteś ogarnięty:Oczywiście :).

Poziom orto: (/10) Daje sobie 8.3.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]Witam serdecznie, nazywam się Patryk, mam 12 lat (wiem trochę mało), chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej, oraz po szkole myślę nad nagrywaniem filmów z gier.Przechodzę z serwera na serwer z nadzieją że kiedyś znajdę odpowiednik tego pierwszego serwera na którym grałem podczas wersji 1.8.1 Beta.Nie raz byłem adminem bądź modem/kidmodem na danym serwerze, mimo że miałem tak wysoką range nie czułem się tak samo jak na tamtym serwerze.Szukałem zawsze serwerów Tekkit FB, to marzenie się nigdy nie spełniło, FB,SV,FB-Tekkit to są moje ulubione trzy tryby, lubię również tryb KM, ale nie miałem okazji pograć na nim tak na poważnie, tzn dłużej :).Znajdując ten serwer pomyślałem sobie "Skoro padł mi drugi komputer chyba mogę pograć sobie przez jakiś czas w minecrafta". Natrafiłem na ten serwer, przeczytałem wszystko od deski do deski i postanowiłem tutaj zagrać. Mam nadzieje że administracja Pixelowego świata pozwoli mi tu zagrać :).

Pozdrawiam: LanoMC

Opublikowano

Nick z MC - theblooes

Masz premke ? - Nie

Wiek - 14

Jesteś ogarnięty ? - No ;)

Poziom ortografii - 9/10 albo 8/10 :P

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze : Mam na imię Piotrek, mieszkam na Śląsku, jestem miły dla innych, lubie pomagać różnym graczom. Nie przeklinam ( a jeśli już to kiedy jestem wkurzony ), lubie grać w MineCraft'a, League Of Legends ( jak widać po sygnaturze ) i Team Fortress 2. Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ lubię Kwadratową Masakre lub survival z modami, ale nienawidze gildii. Inne serwery tego typu były niedociągnięte, gracze zabijali się bez powodu, administracja trollowała graczy np. zabierała im itemy ze skrzyń, podkładała TNT przed domkiem pod płytkę naciskową, a najgorsze było jak administracja bez zgody graczy robiła eventy na śmierć i życie ( respiła na całej mapie creepery i ten kto przeżył nic nie dostawał, a mówili, że dostanie 10 diaxów albo inną nagrodę ). Mam nadzieję, że to wystarczy, pozdrawiam TheBlooes ;)

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Nick z MC: Kosel

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom ortografii: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Hubert. Chodzę do technikum weterynaryjnego. Mieszkam na Podlasiu, dobrze się uczę. W wolnych chwilach gram w siatkówkę i trenuje boks. Chciałbym grać na tym serwerze, bo szukam czegoś nowego i ciekawego. Nudzą już mnie te wszystkie frakcje i wgl. I myślę, że tutaj będzie ciekawie.

Opublikowano

1. Nick z MC: Splatii

Masz premke?: No pewnie

Poziom orto: (9/10) czasem się trafi jakiś błąd ;P

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]:

Od dawna szukam serwera ze survivalem, ponieważ kocham ten tryb a nie lubię gier typu pvp/frakcje. Lubię grać pokojowo.. gdy jeszcze serwery survival [ jakieś pół roku temu ] były modne zawsze byłem uważany za najlepszego budowniczego serwera oraz najporządniejszego gracza serwera [ prócz adminów ]. Lubię budować budowle najbardziej te średniowieczne.. Mam nadzieję że paczka nie będzie lagować a ja zagram na serwerze :)

Opublikowano

Nick z MC: Snurq

Jesteś ogarnięty: Tak sądze

Poziom orto: (/10) 8

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Cześć jestem Mateusz, gram już troszkę w Minecrafta. Bardzo chciałbym dostać się na kwadratową masakrę. Myślę że zostanę tu na dłużej i będziemy się wszyscy dobrze bawić :)

Opublikowano

Nick z MC:KociaKula

Masz premke?:Nie

Jesteś ogarnięty:tak :)

Poziom orto: (7/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]:Wiec Tak jestem miłym graczem,nie przeklinam,jestem kulturalny.Chce zagrac na serwerze ponieważ lubie km i lubie tez mody i chce sobie pograc spokojnie na luzie :).

I Orto mam 7/10 bo jestem dyslektykiem.

Opublikowano

Nick z MC: Archerowy

Masz premke?: Mam.

Jesteś ogarnięty: Chyba tak, nikt mi tego nie mówił, ale zachowuje się dobrze.

Poziom orto: (9.5/10) Zdarzają się błędy.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Krzysztof, w Minecraft gram od 3 lat i dosyć znam się na modach. Serwer mi się bardzo spodobał i z chęcią na nim zagram. Lubię grać w piłkę nożną, Hokeya i gry komputerowe. W przyszłości chcę zostać Złotnikiem z moich własnych skrytych powodów. Może i mam te 13 lat, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Potrafię być ogarnięty i normalnie grać. :)

Opublikowano

Nick z MC: McTal dawniej tu Ragmar

Masz premke?:Nie

Jesteś ogarnięty: Tak ale mam nutke przyjaznego trollingu xD

Poziom orto: (/10): 9,99

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:Chcę grać na tym serwerze ponieważ wcześniej grłem i mi się spodobało. Lubię siatkówkę oraz koszykówkę. Chętnie poznaje nowych graczy Minecrafta. Umiem współpracować z innymi graczami, ale ja również tego wymagam. Chcę wrócić do starych korzeni serwera

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano
Nick z MC: Wujo7PL

Masz premke?: mam

Jesteś ogarnięty: Zależy od sytuacji ;p

Poziom orto: (/10) 7/8 co nie znaczy że robię co chwila błędy.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Grałem na wielu takich serwerach lecz wszystkie po tygodniu, dwóch padały. Lubię zagrać z dobrą ekipą i się bawić;]

Opublikowano

Nick z MC: ASDF24680

Masz premke?:Tak

Poziom orto: (/10) 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]:

Siema, mam na imię Patryk i jestem 'YouTuberem'. Na YouTube jestem od roku, a mój nick

na YT to TheSpix15. Jeśli serwer mi się spodoba to nagram coś. Moją największą pasją jest robienie

czego kolwiek w Adobe After Effects. Uwielbiam grać na modyfikacjach.

Opublikowano

PODANIE KOLEGI:

Nick z MC: Vatovy13pl

Jesteś ogarnięty: Tak, nie lubię griefu itd.

Poziom orto: (8.5/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Andrzej w Minecraft gram dwa lata. Lubię grać w gry komputerowe, grać w siatkówkę i jeździć na rowerze. W przyszłości chcę zostać pilotem ponieważ zawsze mi się podobała praca żołnierza. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie, bo chcę pograć ze swoim kolegą i na modach. :))

Opublikowano

Nick z MC: Twinz

Masz premke?: Nie ;C

Jesteś ogarnięty: Yep.

Poziom orto: (10/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]: Siema. Nazywam się Kacper i mam 13 lat. Chodzę do 1 gimnazjum. Lubię grać w piłkę nożną. Często chodzę na orlik. Mieszkam w małej mieścinie 10000 mieszkańców. Chcę zagrać, gdyż od zawsze kręciło mnie taka gra. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

Opublikowano

Nick z MC: SzalonaOwca

Masz premke?: Niestety ale NIE :(

Jesteś ogarnięty: Tak :3

Poziom orto: (/10) 8,75/10

Dlaczego wałaśnie ja ? Hyyymm... Jestem ogarnętą osobą która nie Haxuje, nie Griffuje, nie Zabija bez powodu czyli pełny Ogar :3. Jestem też wstanie wpłacać troche na utrzymanie serwera. Mogę też umilić serwer moimi ładnymi Budowlami. I spełniam się dobrze w roli Gracza <3. Mam nadzieje, że dostane się na Pixelową !

x

Opublikowano

Nick z MC: Gierkomaniak2762

Masz premke?: Tak

Poziom orto: (/10) 10

Gram w minecrafta nie od dziś. Znam się na tej grze :) A to, że poziom ortografii mam na 10 możecie się przekonać. Jestem Konrad mam 14 lat i lubię sport. Myślę, że się poznamy bliżej :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Siema, pisze do tych co wrzucają na whitelist : Weźcie rozpatrzcie podanie bo napisałem na waszej stronce.

(Pisze tu bo np. można było sobie zapomnieć sprawdzić)/

zu439g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...