Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[] WBIJ [][*Najlepsza Kwadratowa*][*Nowe Systemy*][*LWC*][*Dobre Pomysły*] -> PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z MC: Nounejm

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: Oczywiście, że tak.

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Mam na imię Seba, mam 16 lat i jestę gimbusę. Lubię uprawiać sporty, interesuję się również informatyką.
Chciałbym zagrać na tym serwie ponieważ uwielbiam ten typ rozgrywki.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ban za zniszczenie niszczarki, a mnie od wczoraj od 15 nie było na serwie -,-

Opublikowano

Nick z MC: Harison

Masz premke?: nie

Jesteś ogarnięty: można tak powiedzieć :)

Poziom orto: (/10) 8.5

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] : Mam na imie Kacper, mam 15 lat lubie grac w minecrafta , lola itp. Szukam serwera typu KM tylko, ze zaden nie jest ogarniety i pada po tygodniu. Myśle ze tutaj znajde miejsce dla siebie .

Kacper

Opublikowano

Nick z MC: Xrizzer

Masz premke?: Pewnie że tak, jestem przeciwko piraceniu !

Jesteś ogarnięty: Pewnie że tak, potrafię grać na takich serwerach, jestem kulturalny.

Poziom orto: (9,5/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Lubię grać zespołowo, czasami gadać na ts.

Budować ile chcę i kiedy chcę i mam pewność że nikt tego nie zniszczy.

Gram w minecraft od początku, mam kreatywne pomysły.

Szanuje czyjąś pracę i nie niszczę jej,

I lubię grać na serwerach podobnych do Kwadratowej Masakry.

Z prawej jest magiczny przycisk Lubie To ! ----->

Opublikowano

Nick z MC:En0iR

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty:Nie mi to ocieniać,powiedzmy że tak ;d

Poziom orto: (/10):9/10 każdy popełnia błędy.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:Mam na imię Mateusz i interesuję się informatyką i sportami.Jestem miły,pomocny i umiem pracować w drużynie.Według mnie umiem ładnie budować,oczywiście nie jestem mistrzem ale domek umiem zbudować.Koniec o mnie:Chciałbym grać na tym serwerze ponieważ lubię tego typu serwery a nie mogę znaleźć żadnego który jest ogarnięty i spełnił by moje oczekiwania.Dzięki z góry i liczę na to że znajdziecie dla mnie miejsce na serwerze.

Opublikowano

Nick z MC: Krakuss110

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (/10) 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] : Jestem Kacper ,mam 18 lat ,lubię grać w piłke nożną ;) Pochodzę z lubuskiego.

Lubię serwery tego typu ponieważ jest świetna zabawa można coś razem fajnie sie bawić ;)

Opublikowano

Nick z MC: 6Master9

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] :

Nazywam się Paweł . Mam 14 lat , mieszkam w trojmieście . Zajmuje się grafiką oraz intrami/outrami . Chciałbym zagrac na owym typie servera , gdyż na długi czas opuściłem taki typ serva na długi czas i chaiłbym wrocic do rozgrywki .

Opublikowano

Nick z MC: MrJanowiakPL

Jesteś ogarnięty: Oczywiście

Poziom orto: (/10) 10/10 ( w mc nie ma wszystkich znaków)

Mam na imię Kuba.Jestem tolerancyjny i szanuje innych graczy.Z miłą chęcią pomagam innych.Nie hejtuje ani nie obrażam graczy.Pozdrawiam :)

Najlepsze są

ŚLĄSKIE KLUSKI I ROLADA!!

Opublikowano

Nick z MC:Fresh_PL

Masz premke?:Niestety stracilem w wypadku z MineCash'em

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (/10):10/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)

To Tak Mam na imię Karol mam 14 lat (skonczylem w sierpniu).Przechodze mutacje.Seplenie-niestety.Jestem pomocny ogarniam minecrafta itp... Nie griferuje

Nie wyzywam bez powodu. Szanuje innych.Lubie budować i kopać xD.Lubie pomagać słabszym.

To tyle ^^.

50364.png

Opublikowano

Nick z MC: Dizzyx1999

Masz premke?: Owszem.

Jesteś ogarnięty: Jak inaczej?

Poziom orto: (/10) 9/10 Każdy może popełniać błędy. :C

Nazywam sie Patryk, mam 14lat, chodze do 2 gim, tak tak jestem gimbem...
W przyszłości chciałbym iść na studia plastyczne, małe zdolności posiadam, lubie rysować mange, ale i postacie

z róznych filmów, czy bajek, jeśli tak to można ując.
Lubie grać w MC, z powodu róznorodnosci surowców z których można coś estetycznego zbudować.

Jeśli chodzi o moje zachowanie i tego typu sprawy, mianowicie:
Jestem ogarnięty, jeśli jest okazja to zawsze chętny do pomocy.

W sumie to na tyle, pozdro ^^

Opublikowano

Nick z MC: IslandIcedZ

Masz premke?: Tak.

Jesteś ogarnięty: Owszem.

Poziom orto: (/10) 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Mam na imię Wojtek, mam 13 lat, lubię Minecrafta i LoL'a, bardzo długo szukałem DOBREGO serwera typu KM, gdzie jest miła, ogarnięta administracja, tak samo gracze, po prezentacji tego serwera pomyslałem że to jest ten serwer którego szukałem, mam nadzieje że mam racje. :) lubię dobry survival bez modów, gdzie można budować co tylko się chce, zawsze lubiłem takie serwery.

Opublikowano

Nick z MC:KozaczekProPL1

Jesteś ogarnięty:Raczej Tak

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]Lubie Grać w serwery typu kwadratowa masakra gralem prawie na kazdym w poslce wiec powiedzial sobie ze na tego bym tez chcial.lubie grac w bf3,medal of honor i fife 14

Opublikowano

Nick z MC: MrNicePig

Masz premke?: Nie niemam premium

Poziom orto: (/10)9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Lub grać na serwerach KM, jak i survival. Lubie grać w siatkówkę piłke nożną z kolegami. Bardzo chciałbym pograć na tym serwerze.

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Nick z MC: Luriix

Masz premke?: Nie ;/

Jesteś ogarnięty: no raczej ;d

Poziom orto: (/10) 9/10, każdemu nieraz się zdarzy jakiś "byk"

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Mam na imię Łukasz, mam 13 lat, w wolnym czasie gram w minecraft, cs itd. Szukam serwera na wzór "KM", i mam nadzieję, ze taki znalazłem. Jestem ogarniętym graczem, nie utrudniam gry, nie zabijam itp.

Opublikowano

Nick z MC: Lime06

Masz premke?: Taaaak

Jesteś ogarnięty: Youp ;3

Poziom orto: (/10) 10 ;) Liceum o kierunku Humanistycznym ;)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę pograc, to chyba

najważniejsze. Nie jestem jak połowa graczy minecraft'a tzn. płaczę jak mnie strollują itd.

Uważam, że mały troll nigdy nie szkodzi ;D

Nick z MC: Lime06

Masz premke?: Taaaak

Jesteś ogarnięty: Youp ;3

Poziom orto: (/10) 10 ;) Liceum o kierunku Humanistycznym ;)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę pograc, to chyba

najważniejsze. Nie jestem jak połowa graczy minecraft'a tzn. płaczę jak mnie strollują itd.

Uważam, że mały troll nigdy nie szkodzi ;D

Opublikowano

Nick z MC: Neeq

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: Oczywiście, że tak.

Poziom orto: (10/10)

Mam na imię Szymon, mam 16 lat i jestęm gimbusem lubię upraiwać sport interesuję się również informatyką.
Chciałbym zagrać na tym serwie ponieważ uwielbiam ten typ rozgrywki.Jestem miłym oraz ogar !.Widze że administracja ogarnia.Lubię spędzać czas przed Minecraft o.O

mca.png

Opublikowano

Nick z MC:Slaxpl122
Masz premke?:Nie.
Jesteś ogarnięty:Tak.
Poziom orto:8
Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Nazywam się Mikołaj.Nie znoszę swojego imienia ;__;, chodzę do 1 klasy gibazjum. Minecrafta pokazał mi mój brat cioteczny i nauczył mnie w niego grać zacząłem od alfy (nie pamiętam której). Jestem miłą i spokojną osobą nikomu źle nie życzę. Bardzo chciałbym zagrać na waszym serwerze, uwielbiam je. Serwerów typu "Kwadratowa Masakra" nie jest dużo, lecz grałem na wielu z nich.

mikolaj1222.png
Opublikowano

Nick z MC: Amerykanski

Masz premke?: Nie.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Nazywam sie Tomek, mieszkam na śląsku i w wolnym czasie pogrywam sobie w tzw. " Majnkrafty " :] Lubie pomagać potrzebującym graczą i budować.

Opublikowano

Nick z MC: FreesQ

Masz premke?: Posiadam konto premium

Jesteś ogarnięty: Jestem człowiekiem spokojnym i rozgarnientym

Poziom orto: 8/10, robie błędy lecz wykika to z mojego braku pracy nad tym.

Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ zawsze chciałem pograć z kameralną grupą osób w Minecrafta na serwerze typu KM. Jestem osobą przyjazną więc na pewno znajdę tam przyjaciół z którymi będe współpracował.Moim zdaniem nadaję się do gry na tym serwerze ponieważ MC znam na wylot i wiem o nim wszystko oraz lubię pozytwyną rywalizację. Przepraszam że nie napisałem pięciu zdań lecz to o mnie wysztko , a niechcę robić z siebie człowieka idealnego.

13294020.png
Opublikowano

Nick z MC:mistrzsz

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: (10/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę grać na tym serwerze , ponieważ gra tu też mój kolega.

Przestrzegam podstawowych zasad np. nie griefuje. Nie mogłem przez 15 minut wymyślić więcej więc nie napiszę ;_;.

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...