Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[] WBIJ [][*Najlepsza Kwadratowa*][*Nowe Systemy*][*LWC*][*Dobre Pomysły*] -> PIXELOWY ŚWIAT

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JaHibdq.png

pixelowy.maxc.pl

SERWER NA MODACH! PACZKA:

http://www.youtube.com/watch?v=k-kA2NGx9yk

@/home i /spawn naprawione!

To serwer, na którym nie jest najważniejsza prot 4 , czy miecz 5/2. Tu najważniejszy jest szacunek graczy! Jak go zdobyć? Pomagać innym, nie kraść, nie zabijać, oraz budowac, piękne i użyteczne budowle! Aby zmiejszyc możliwość kradnięcia ustawiliśmy plugin LWC tak, aby blokował skrzynie oraz piece!

UWAGA! Nie jest to DOKŁADNIE SERWER KM, chwilami odbiega od km bo mamy autorskie pomysły :)

FORUM ORAZ STRONKA DOSTĘPNE NA SERWERZE W /stronka !

pTBdHar.png

Wzór:

Nick z MC:

Masz premke?:

Jesteś ogarnięty:

Poziom orto: (/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

ipserwera.png
pixelowy.maxc.pl
spec.png
Nazwa Serwera: Pixelowy Świat
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Dedykowany
WhiteList: Włączone
Tryb Gry: Kwadratowa Masakra
Ilosc Slotow: 10
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

admin.png
PRZEWOZ20011 (WUJCIOCREEPER)
THEKONDIMAN (THEKONDIPLAYING)

HUNDREDSECONDS

USER_N

SLIPAS112
opis.png
Szukasz prawdziwego survivalu, gdzie poziom ustawiony jest na HARD? Chcesz budować domki i nie martwić się, że ktoś je zniszczy? Denerwują cie "diax koxy" przy spawnie, którzy tylko czekają aby Cię zabić? Chcesz spędzić czas w świetnym towarzystwie? W takim razie nie musisz szukać dalej, Pixelowy Świat to serwer stworzony dla Ciebie! Pixelowy Świat jest serwerem bez żadnych frakcji, czy innych tego typu pluginów. Gramy na nim RAZEM, a nie PRZECIWKO sobie! Zakaz griefu, okradania! Na serwerze obowiązują zasady NETYKIETY! (

http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

) Nie znajdziesz u nas BEZSENSOWNEGO pluginu na życia, który psuje klimat gry! Od teraz szukamy informacji na temat graczy w google i na forach! Serwer leży na dobrej maszynie z 120+ mb na slot!
Komendy w grze: /drop - pokazuje drop itemkow ze stone'a
/tpa (nick) - tp do gracza
/tpaccept - zgoda na tp
/tpdeny - odrzucenie tp
/m (nick) (wiadomosc) - wiadomość do gracza
/co i - włącza/ wyłącza inspektor (logblock)
/komendy - komendy
/regulamin
/lwc - pomoc LWC

TS3 !

IP: ts3.pol-speak.pl

Kanał 338.Pixelowy Świat

Hasło: pixelowy

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: Petersonq

Masz premke?: Nie ale 2-10 listopada będę mieć ;p

Jesteś ogarnięty:Owszem :D

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę grać na tym serwerze ponieważ nudzą mnie już te ciągłe serwery Surv+Frakcje. Zawsze chciałem zagrać na serwie typu KM. Nie niszczę budynków innych graczy. Lubię się dzielić swoim łupem z innymi. :D Mam nadzieję że się dostanę

Opublikowano

@Up Abyś wiedział ile roboty z tym jest. Mamy 2 adminów, jednego moda (fly, ban itp) i dwóch strażników (ban, kick itp). A trzeba graczy o każdej porze dnia i nocy pilnować :P Tu nie ma cubów. :P

Na szczęście mamy cofcza, ale i tak to mało daje xD

Opublikowano

@up To wtedy troszkę traci sens, bo zamiast zaufania powstaje coś innego, bo ich pilnujecie. Rozumiem, że nigdy nie wiadomo jaki jest człowiek, ale... xD

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick z MC: boyaka18

Masz premke?: TAk

Jesteś ogarnięty : Oczywiście

Poziom orto: (10/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Sylwek. Moje hobby to hokej na trawie. Chodzę do 3 gim. Lubię serwery tego typu i dobrze dogaduje się z innymi graczami ???

Czekam na Szybkie rozpatrzenie ;)

Opublikowano

Nick z MC: truuo

Masz premke?: nie

Jesteś ogarnięty: sure

Poziom orto: (/10) 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Nie wiem, czy muszę pisać, skoro już 2-3 razy grałem i administracja mnie zna :>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick z MC: internetowy

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (10/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalnych zdań)] Lubie tego typu serwery , jestem ogarnięty. Uwielbiam grać w MC i BF3. Moje hobby to piłka nożna. Jestem doświadczonym i miłym graczem . Kocham budować i nawet nieźle mi to wychodzi.Pomagam innym graczom o ile dam rady pomóc. Mam nadzieje że to wystarczy.

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

Nick z MC: HejterskiPL

Masz premke?: Oczywiście, nie okradam Mojangu!

Jesteś ogarnięty: Nie wiem po co takie pytanie, ponieważ aby ocenić czy ktoś jest ogarnięty trzeba go poznać (Tak!)

Poziom ortografii: Nienaganny

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Ponieważ od zawsze kręciły mnie serwery Kwadratowa Masakra. Po prostu lubię czysty survival bez gildii, modów czy innych shitów, gdzie mogę sobie spokojnie pobudować. Jestem doświadczonym i miłym graczem i oczekuję tego po innych. Mam nadzieję na poznanie nowych, pomocnych ludzi na serwerze. Liczę także że nie jest to kolejny serwer który upadnie po 2 tygodniach z braku hajsu. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania :P

Opublikowano

Pozwól Kondi że , się wypowiem. Wiem że nie jest łatwo ogarnąć taki serwer no ,ale bez przesady 5admów na serwer 10slot ?? ;/ coś mi tu nie pasuje.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nick z MC: Patrykx77

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: No raczej :)

Poziom orto: (/10) 8/10 ( czasami jak chyba każdemu zdarzy się pomyłka :P )

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)] Mam na imię Patryk , mam 14 lat lubię grać w minecrafta , lola itp. Szukam serwera typu KM tylko , że żaden nie jest w pełni ogarnięty , ludzie zabijają bez powodu , admini banują za byle co ... I mam nadzieje , że ten serwer taki nie będzie :)

Opublikowano

Nick z MC: Killigan

Masz premke?: Nie

Poziom orto: (7,8/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: [min. 5 zdan (normalynch zdań)]

Mam na imię Adrian,mam 14 lat. Chcę grać na serwerze ponieważ km to mój ulubiony typ rozgrywki minecrafta, umiem dogadywać się z innymi ludźmi oraz często pomagam innym co zaczynaja dopiero rozgrywke .

Opublikowano

Nick z MC: Kav_P

Masz premke?: Tak

Poziom orto: (8,5/10)

Mam na imię Michał,mam 14 lat. Chcę grać na serwerze ponieważ jestem ogarnięty, umiem dogadywać się z innymi ludźmi i na pewno często u was będę grał ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...