Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja darmowa gra RPG

Pev

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Siemka wszystkim! Chciałbym wam zapowiedzieć grę którą robię od nie dawna.

Jest to gra RPG, polegająca na zabiciu 12 smoków oraz na zabiciu mordercy Króla.

Gra jest bardzo przyjemna, podczas rozgrywki znajdziemy poukrywane skrzynie z rubinami, z przedmiotami itp.

Co poziom dostajemy możliwość przydzielenia 5 pkt na: Atak, mane, siłę , życie itp.

Im więcej zadań wykonujemy tym lepszą range mamy. (Pierwsza ranga to "Obywatel")

Premiera już niedługo. Gra będzie do pobrania za darmo.

OTO FILMIK 2 MINUTOWY Z 1/1000 GRY:

Opublikowano

Nie znam się ale czy to nie jest zrobione w creatorze? , grafika nie zapowiada się zbyt ciekawie , a ogólna gra nie wyróżnia się zbytnio od innych ;x

..

Uczeń
Opublikowano

Nie znam się ale czy to nie jest zrobione w creatorze? , grafika nie zapowiada się zbyt ciekawie , a ogólna gra nie wyróżnia się zbytnio od innych ;x

Uwierz mi, w tej grze są takie elementy których nie spotkasz w żadnej innej grze.

A przecież dla prawdziwego "gamera" nie tylko grafika się liczy, prawda?

Uczeń
Opublikowano

I naprawde liczysz ze ktos w to wbije spoza twoich kolegow z klasy?

Tak, jest dużo chętnych. A jeżeli nie masz zamiaru grać to nie wiem po co się wypowiadasz dzieciaczku..

Po to żeby posty nabić?

Uczeń
Opublikowano

Zrób taką samą grę pod telefon to jeszcze może ktoś zagra. Ludzie nawet na wooden pc mają lepsze gry. Fabuła według mnie trochę leży z tym że trzeba na początku zabić 12 smoków - gra powinna się trochę inaczej rozpoczynać.

Fabułę można wybrać. Albo zabić 12 smoków albo zabić morderce który zabił Króla i pozwolić żeby świat opanowały smoki.

Opublikowano

Albo zaprzyjaźnić się z mordercą, zabić smoki, popełnić sepuku a świat opanują wilki.

//Kiedy beta-alpha ? Jakaś grywalna wersja :P

////Kiedy fatality bullet wychodzi ? :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

Albo zaprzyjaźnić się z mordercą, zabić smoki, popełnić sepuku a świat opanują wilki.

//Kiedy beta-alpha ? Jakaś grywalna wersja :P

////Kiedy fatality bullet wychodzi ? :D

beta powinna być za 3 dni.

Serio fatal bullet? Myślałem że to nikogo nie zainteresowało. Chciałbyś w to zagrać? Projekt jeszcze mam na komputerze, ale dużo hejtu jest z powodu grafiki :)

/Dałeś mi trochę do pomyśłenia nad tym "Fatal Bullet", może by tak dokończyć ten projekt?

Opublikowano

Typowy RPG 2D, ale propsy za wykonanie.

Małe szanse aby ktoś w to grał ponieważ takich gier było już w HOI w historii gier, ale można takie tworzenie gier wykorzystać do trenowania samej umiejętności tworzenia, przez co możesz 'awansować' i tworzyć coraz to nowe produkcje. No ale to tylko moje zdanie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Nie ważna grafika a grywalność i fabuła. Ważne by fabuła była ciekawa i trzymała się jakoś. Co do osób które piszą że nikt nie zagra to się mylą, wielu ludzi lubi gry robione przez jedną lub dwie osoby nawet te w programach rpg maker itp. Grę może zobaczę tak z ciekawości tylko napisz kiedy się pojawi beta lub pełna wersja.

Uczeń
Opublikowano

fajna fajna :D

ale tak jak już pisali

komu będzie się chciało grać w taką gre jak można z neta pobrać za free dużo lepsze gry

ale sama w sobie gra jest dobra

z 5 lat temu podbił byś rynek :)

Obawiam się że to może nastąpić za 2 tygodnie :) Robię grę w lepszym silniku. O wiele lepszym tzn unity 3d. Będzie to gra FPS, polegająca na zabijaniu robotów :)

Opublikowano

Czekam na betę. Beta w końcu w tym tygodniu, czy za 2 tygodnie ?

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@up

Grałeś w IB albo Mad Father? Nie to wyjdź

Ale jednak z fabułą się zgodzę bo troche ssie :E

graphic.png

Opublikowano

Fabuła, srabuła :P W wielu grach fabuła ssie. Wymieniać ? CoD od 3-up (w 4 nie grałem to nie wiem :/ ) Bf-y, wszystkie nfs-y. Ja ogólnie szukam takiej staroszkolnej gry fantasy po polsku. Zabij 12 smoków, uratuj królestwo i ożeń się z księżniczką. Niby znane tematy, ale od pewnego czasu mało używane. (Ostatnia gra w której to spotkałem, było mario :P na SNES-ie.)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Kolejna gra autorstwa @Pev którą już wcześniej widziałem.

Ciekawa gierka oczywiscie, ciekawy jestem czy bedzie z tego cos wiecej niz tylko jedna mapa i quest :)

Nie będzie nic więcej, bo przecież autor jest super-profesjonalistą i wziął się za robienie gry 3D. Ponownie na gotowcach btw.

http://www.mpcforum.pl/topic/1056239-moja-gra-3d-fps/

Heh, wcześniej nawet symulator ekonomiczny (wg. niego) zrobił: http://www.mpcforum.pl/topic/1055324-moja-gra/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...