Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja darmowa gra RPG

Pev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile zombie ssie, o tyle ta gierka jest fajna. Owszem, RPG creator (wiem, bo sam uzywalem) ale wierzcie mi- niektóre rzeczy są tak pokrecone, że to sztuka zrobic tym narzędziem coś długiego i sensownego :) i jeszcze dwie fabuły! Na pewno popykam kiedy bbędzie mi się nudzilo, taki zapychacz czasu :D

Uwierz mi, w tej grze są takie elementy których nie spotkasz w żadnej innej grze.

A przecież dla prawdziwego "gamera" nie tylko grafika się liczy, prawda?

Jaki na przykład (podaj jeden) xD

A, dasz download jakiejś betki? :>

Ps. rzuć to ścierwo z zombie, a zajmij się tym - naprawdę fajnie się zapowiada :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

O ile zombie ssie, o tyle ta gierka jest fajna. Owszem, RPG creator (wiem, bo sam uzywalem) ale wierzcie mi- niektóre rzeczy są tak pokrecone, że to sztuka zrobic tym narzędziem coś długiego i sensownego :) i jeszcze dwie fabuły! Na pewno popykam kiedy bbędzie mi się nudzilo, taki zapychacz czasu :D

Jaki na przykład (podaj jeden) xD

A, dasz download jakiejś betki? :>

Ps. rzuć to ścierwo z zombie, a zajmij się tym - naprawdę fajnie się zapowiada :D

No właśnie. RPG Creator/maker nie nadaje się do niczego. Proste badziewie łatwo zrobić, ale wystarczy, że chcesz dodać jeden ciekawy element i już masz więcej do roboty niż gdybyś napisał grę od nowa.

Opublikowano

No właśnie. RPG Creator/maker nie nadaje się do niczego. Proste badziewie łatwo zrobić, ale wystarczy, że chcesz dodać jeden ciekawy element i już masz więcej do roboty niż gdybyś napisał grę od nowa.

Gdyby tylko autor nie był takim bufonem... szkoda, gierka dla mnie wygląda fajnie :) taki lekki zapychacz czasu

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Drogi lukaszu, nie wszyscy kochają gry 3D. Ja np, wole RPG w formie 2d. Najwięcej w życiu to się w kylavo nagrałem, z jego słabą grafiką widokiem 2d, i mozolnym lvl-owaniem. Serio, 30 lvl miałem ! Byłem pierwszy na serwerze :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Drogi lukaszu, nie wszyscy kochają gry 3D. Ja np, wole RPG w formie 2d. Najwięcej w życiu to się w kylavo nagrałem, z jego słabą grafiką widokiem 2d, i mozolnym lvl-owaniem. Serio, 30 lvl miałem ! Byłem pierwszy na serwerze :)

Sprawdź sobie projekt Danarroth ;) Link do tematu na MPC masz w podpisie, tam więcej info.

Opublikowano

@up jak można porównywać crysisa do gry 2d RPG ? To tak jakbyś porównywał lambordzini z hulajnogą. Dwie zupełnie różne sprawy....

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to porównanie...

W poście wyraziłem swoją opinie, lepiej pograć w normalną grę niż marnować życie na coś co przypomina grę rodem automatów lat 90 tych

49yxrs.png

Opublikowano

A granie w normalną grę to nie jest marnowanie życia ? A to co ty zrobiłeś to nie jest porównanie, tylko przyrównanie. A nie wiem co masz do automatów z lat 90...

W życiu najwięcej się nagrałem w mario na SNES-ie i potwierdzam, grafika/wymagania nie są wskaźnikiem grywalności i zabawy przy graniu. Do dzisiaj nie znalazłem takiej gry która by mnie wciągneła tak jak Mario(Super mario world).

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

I ciekawe komu będzie się chciało w to pograć. Już wolę ściągnąć klasyk Little Fighter 2.. 100x lepsze od tego ;o zwykły rpg maker i tyle. Po chuj takie gry tworzyć to ja nie wiem

Opublikowano

Powinno być tak:
,,Moja chujowa gra RPG zrobiona w darmowym rpg makerze z 2005 roku."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

RPG Maker VX,

do tego założę się, że spiracony.

(tak, on nie jest darmowy :))

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Panowie, po co odkopujecie temat ? Autor zapowiedział, że zarzuca tą gre i tworzy grę o zombie a silniku unity 3d.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...