Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Na wstępie zapowiem że ta gra to nie będzie miała grafiki z Gta V, ani innych nowszych gierek.

Grafika w grze będzie tekstowa (coś jak w grze www "Plemiona") Jedynie mapa po której będzie można chodzić żeby podbijać inne wioski będzie 2d.

W grę będziemy mogli grać nieskończoność, tzn podbijać inne wioski, rozbudowywać swoją, kupować nowe opancerzenie, broń, konie.

Możemy rekrutować swoje wojsko również. A żeby założyć własne państwo potrzeba 50000 wojska, 100000zł, oraz 1000 chłopa.

Ta gra to prawdziwy "smaczek" dla tych którzy lubi sobie "noł-lajfić" przy komputerze np nocą.

Premiera już 10 października.

Zagracie?

Opublikowano

Jest już setki takich gier

Ja wole te w które juz miliony osób grają (są sprawdzone)

Clash of clans

Empire for IPad

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Uczeń
Opublikowano

Jest już setki takich gier

Ja wole te w które juz miliony osób grają (są sprawdzone)

Clash of clans

Empire for IPad

Tak, oczywiście że lepiej pograć w takie gry ponieważ jest większa ilość graczy, lecz te gry nie zawsze w pełni są darmowe.

Do niektórych akcji potrzeba np wirtualnej gotówki kupowanej realnymi pieniędzmi. A moja gra będzie w pełni darmowa.

Uczeń
Opublikowano

A jakie wymagania sprzętowe?

Multi?

Dasz ss'y?

Wymagania sprzętowe są bardzo niskie dlatego każdy będzie mógł zagrać bo jak powiedziałem jest to gra tekstowa, i jest tylko mapa 2d po której możemy się poruszać.

Ss'y chcecie z tej mapy 2d tak?

Opublikowano

ja chetnie moge sprobowac bo sprobowac zawsze mozna :) jestem tylko ciekaw jak to bedzie wygladalo bo w plemiona gralem dosc dlugo tak wiec czekam na filmik i na gierke :D

Uczeń
Opublikowano

ja chetnie moge sprobowac bo sprobowac zawsze mozna :) jestem tylko ciekaw jak to bedzie wygladalo bo w plemiona gralem dosc dlugo tak wiec czekam na filmik i na gierke :D

Myślę że filmik będzie popołudniu, jak będzie to dam linka :>

Uczeń
Opublikowano

@wazna informacja

W grze nie bd waluty pieniężnej, tak jak to było w "Plemionach" Tylko będziemy walczyć z innymi, ulepszać wioskę itp za pomocą Question and answer. (pytanie i odpowiedź)

Dobra odpowiedź = np zbudowany ratusz ale trzeba czekać 5 minut, wygrana walka itp. (pytania będą coraz trudniejsze).

Zła odpowiedź = Np w walce , śmierć wojska. A gdy źle odpowiemy na np pytanie zbudowania kościołu to kościół powstanie ale np za 3 minuty zniknie. (zburzy się z powodu złej konstrukcji).

Podoba wam się takie coś?

Uczeń
Opublikowano

Nie. Myślałem, że będą animacje, tak jak w foe.

No cóż szkoda.

Za 3 minutki powinny być ss'y :)

Oto ss'y:

e6rt.png

aw00.png

13gk.png

wxag.png

Uczeń
Opublikowano

@topic

Hejt i jeszcze raz hejt. Projekt zawieszony. Pracuje nad grą RPG teraz. Już niedługo powstanie zapowiedź. Pozdrawiam

Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...