Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Spec. dział Gothic

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaproponować dodanie do kategorii "Single Player" specjalnego działu poświęconego Sadze Gothic.

Myślę, że jest to jedna z najlepszych gier RPG Single Player, dlatego zasłużył by On na to, żeby mieć własny dział.

Na pewno by się coś zaczęło dziać, można by wymieniać się poradnikami, osiągnięciami, doświadczeniami itd.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jest już dział RPG, tam możesz pisać o Gothicu.

Tworzenie działów dla poszczególnych serii gier, zawsze kończyła się kasacją działu. Był Mass Effect, nie przeszedł. Był SC2, też nie przeszedł. Był Warhammer, też nie przeszedł.

W najbliższej przyszłości, do kosza prawdopodobnie poleci Heroes Of Might & Magic.

Opublikowano

Moim zdaniem na test można by spróbować.

Gothic jest bardzo popularną grą, na pewno nie jeden by chciał aby były jakieś porady, cheaty, triki i tak dalej.

Dlaczego nie damy mu szansy? Każdy zasługuję na nią, dział Gothic też :)

Nawet mogę sam popracować nad jego "rozreklamowaniem" i porządkiem.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Za. Czekam aż go zrobią to pospamię tam tematami xD. A tak serio to brakuje tutaj takiego działu ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

To jak szanowna Administracjo i Moderatorzy, dajemy szansę? :)

Moderatorzy to też administracja, tylko akurat tutaj nie mają nic do powiedzenia xDD

Nie przejdzie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie za dużo tych działów? Przecież mamy dział Gry RPG.

Dokładnie. To tylko utrudnianie roboty dodając działy dla poszczególnych serii. A poza tym, chcę ogarnąć jak najszybciej porządek w SP, tworząc działy dla innych typów gier.

Opublikowano

No tak, ale dział RPG jest szeroko pojęciowy, można się tam spodziewać wszystkiego, a taki testowy dział, skierowany tylko w stronę Sagi Gothic, miałaby na miejscu zgromadzenie fanów, po co ma być milion tematów w dziale RPG o Gothicu? Żeby było więcej skarg, że jest spam poradnikami, doświadczeniami i tak dalej?

Na prawdę, wszystko zasługuję na jedną szansę, spróbować nie zaszkodzi, nikt na tym nie ucierpi, a może coś zacznie się dziać w tym dziale.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Gothic znany, ale dawno umarł. Praktycznie nikt w niego nie gra, a jeśli ma jakiś problem to w google może znaleźć masę treści.

Niby mamy też G2 MP, ale on też nie jest zbyt popularny, aczkolwiek z tym działem można by było spróbować.

Co do działu dla sagi Gothica, warte przemyślenia, aczkolwiek dopiero po premierze Gothic'a V, na którą prędko się nie zanosi, ale niby ma być.

Opublikowano

Gothic znany, ale dawno umarł. Praktycznie nikt w niego nie gra, a jeśli ma jakiś problem to w google może znaleźć masę treści.

Niby mamy też G2 MP, ale on też nie jest zbyt popularny, aczkolwiek z tym działem można by było spróbować.

Co do działu dla sagi Gothica, warte przemyślenia, aczkolwiek dopiero po premierze Gothic'a V, na którą prędko się nie zanosi, ale niby ma być.

Nie tyle co umarł, a Gothic w Polsce co prawda jest popularny ale...

1: W dziedzinie modyfikacji to leżymy i robimy pod siebie... Tylko Mroczne Tajemnice nam udało się wydać, reszta dawno leży głęboko w koszu od dawna, lub inne projekty wchłonęły te co padły.

2: Scena machinimowa to dno... Nie będę się tu rozwodził dlaczego...

Nie widzę sensu powstanie działu, bo miną dwa miesiące i dział do usunięcia będzie... Było tak z Mass Effectem, Starcraftem i Warhammerem... Dział RPG tam możecie dyskutować nie tylko o Gothicu.

Opublikowano

Jeżeli Moderator działu nie chcę spróbować, choć te kilka osób chciałoby ten dział, proszę o zamknięcie tematu.

Szkoda, że moderator nie zna takiego powiedzenia "Kto nie ryzykuje, nie próbuję"

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Szkoda, że moderator nie zna takiego powiedzenia "Kto nie ryzykuje, nie próbuję"

Nie zna, bo takiego nie ma, pomijając fakt, iż jest on napisany niepoprawnie gramatycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...