Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Spec. dział Gothic

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na tak. Ci co mowia nie ,najczesciej nawet nie grali.

A jak nie stworza to przeciez zdzialu rpg mozna sobie zrobic dzial gothica bo i tak sie tam nic nie dzieje

Grałem w Gothica więc proszę nie obrażaj mnie. :P Subforum w dziale RPG? Kwestia do przemyślenia

Opublikowano

Subforum oczywiście, ale dział jak najbardziej nie. Nawet na zagranicznych forach takie działy leżą, więc tu by było to samo.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dajcie im szanse i już. A jak nie to po prostu usunie się go.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Subforum oczywiście, ale dział jak najbardziej nie. Nawet na zagranicznych forach takie działy leżą, więc tu by było to samo.

Od czasu Gothica 4... Wszystkie serwisy nawet te Polskie, to leżą i kwiczą... Nie ma się nad czym już rozwodzić w Gothicu, póki PB nie powie co dalej...

Subforum w dziale RPG prędzej, ale osoby dział już nie...

Opublikowano

Nie tyle co umarł, a Gothic w Polsce co prawda jest popularny ale...

1: W dziedzinie modyfikacji to leżymy i robimy pod siebie... Tylko Mroczne Tajemnice nam udało się wydać, reszta dawno leży głęboko w koszu od dawna, lub inne projekty wchłonęły te co padły.

2: Scena machinimowa to dno... Nie będę się tu rozwodził dlaczego...

Nie widzę sensu powstanie działu, bo miną dwa miesiące i dział do usunięcia będzie... Było tak z Mass Effectem, Starcraftem i Warhammerem... Dział RPG tam możecie dyskutować nie tylko o Gothicu.

1. Jakby było gdzie publikować te modyfikacje to by może MMoT ruszyło coś :)

W sumie to jestem na tak. Dużo było już propozycji i można zrobić subforum o Gothicu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie Moderatorze, jest nas duża gratka, nie chcę Pan zaryzykować?

Powiedz mi co Ci szkodzi?

Wyjdzie - spoko

Nie wyjdzie - trudno.

Na prawdę czasem jak zaryzykujesz możesz wygrać, a jest nas trochę.

Proszę Cię, daj przynajmniej 7 dni testów.

Nie proszę Cię tylko ja, prosimy Cię wszyscy, zapaleni fani Gothic'a.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

No tak, ale dział RPG jest szeroko pojęciowy, można się tam spodziewać wszystkiego, a taki testowy dział, skierowany tylko w stronę Sagi Gothic, miałaby na miejscu zgromadzenie fanów, po co ma być milion tematów w dziale RPG o Gothicu? Żeby było więcej skarg, że jest spam poradnikami, doświadczeniami i tak dalej?

Na prawdę, wszystko zasługuję na jedną szansę, spróbować nie zaszkodzi, nikt na tym nie ucierpi, a może coś zacznie się dziać w tym dziale.

Zgadzam sie w 10000% z tą wypowiedzią, Za

Subforum oczywiście, ale dział jak najbardziej nie. Nawet na zagranicznych forach takie działy leżą, więc tu by było to samoN

Na zagranicznych, na zagranicznych, ale na zagranicznych a nie na Polskich . można spróbować jeśli będzie nie tak - usunie się go, co to za problem zrobić dział testowy ?

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Było omawiane już milion razy, ja jestem jak zawsze na TAK, nie wiem co Adminom szkodzi dać na dział testowy..

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jest dział "Gry RPG" w którym możecie pytać o co tylko chcecie. Jest również dział "Download" w którym możecie umieszczać modyfikacje.
Do "Gry RPG" zostało dodane subforum "Poradniki" gdzie możecie je zamieszczać.

Obecnie dział przeżywa małą rewolucję, która jeszcze się nie skończyła i po dyskusji z Administracją nie widzimy przyszłości dla osobnego subforum "Gothic".

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Przykro mi, że nie chcecie spróbować chociaż na kilka dni.

No ale, jeżeli administracja uważa inaczej, spoko.

Ale może kilka osób się zawieść, bo mielibyśmy taki swój mały kącik na forum.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Sam jestem zwolennikiem tego pomysłu, ponieważ uwielbiam serię Gothic, ale tu nie o to chodzi. Nie byłoby ruchu w dziale jak stwierdzili inni Moderatorzy oraz Administracja. Gdy zakończy się ta mała "rewolucja" coś się pomyśli. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jako wielki fan sagi Gothic nie odrzucam kompletnie pomysłu, jednak obecnie mijasię to z celem. Może bliżej premiery nowej części będziemy o tym myśleć. Na razie nie ma większego sensu kombinowanie.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...