Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pety maja te samr bonusy? Wiecie o chhodzi, np. jest pula bonusów i z nich losuje bonusy dla zwierzakaczy kazdy ma swoj staly?

Bo jelsi kazdy ma swoj staly to trzeba sie przygotowac na kasowanie postaci i tak wkolko.

Opublikowano

Moim zdaniem troche przesadą są te truty w is. Rozumiem w dzisiejszych czasach pieniądze są bardzo ważne ale to już lekka przesada. Truta powinna być czymś na co będzie trzeba zapracować, trochę się wysilić żeby to zdobyć, a danie ich do isu spowoduje to że każdy kto ma 11zl na tel(Nie wiem ile dokładnie to kosztuje) będzie mógł mieć tą trute ;/. Straszny błąd popełniacie dając ta trute. Lepiej już wrzucic do tego is jakieś pierścienie albo pety albo jakieś wierzchowce albo te 3 rzeczy, ale trute ;///.

Opublikowano

Pobralem klienta, spatchowal sie, wciskam graj, hackshield sie laduje (wut?) i nic sie nie pojawia.

Rozumiem, ze bedziejakas latka bo jak narzie nie moge wejsc nawet w ekran logowania..

Opublikowano

Jedyny serwer jaki mogę polecić,tak więc stabilność i w miarę szybkie reakcje własnie na tym serwerze.

Zobaczy się co będzie w dzionek startu :>

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

W łatce będzie plik Alistria.exe ? Mi cały czas usuwa antyvir inie da się uruchomić gry.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

"Nie można otworzyć żądania pobierania, Utworzenie zewnętrznej konfiguracji było nie możliwe" - Jak to gunwo naprawić?

Ten błąd jest jak odpalam clienta.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Po co odpalacie clienta jeżeli nie ma startu? Ludzie pomyślcie czasami ...

Co do petów. Na forum jest temat (poradniki -> Alistria) i tam jest lista petów i bonusów. Petowi wbijamy lvl. Za każdy wbity lvl możemy dać jemu 1 pkt w skille, które są właśnie bonusami.

Zostawcie tego clienta. Na forum będzie informacja gdy będzie gotowy.

Opublikowano

"Powodzenia" na Starcie :) Ts3 widzę padł czemu czemu ? xddd

Nie no Cycuś was pozdrawia i na pewno zawita :)

Powodzenia Dzieciaczki z Teodena :)

@Anty Warn

Gdzie Dropia Trutki

i Czy Będą 6 i 7 b ?

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...