Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fbox 150+ modów - LAN/Multiplayer - 1.5.2/1.6.4

Fbox123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musisz wejść w .minecraft później w mods reismap i tam powinieneś to mieć

o co chodzi ?

Super.

Gralem.

Gram.

Beds gral.

Polecam ! Super paczka.

dziękuje

WYSZEDŁ PORADNIK INSTALACJI ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Opublikowano

Dlaczego dodałeś do swojej paczki starszą wersję Ars Magica 2 do AnimationAPI? Przecież teraz ten mod właśnie z tym modem współpracują.

Opublikowano

Dlaczego dodałeś do swojej paczki starszą wersję Ars Magica 2 do AnimationAPI? Przecież teraz ten mod właśnie z tym modem współpracują.

what ?

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Co do tego, żeby dokupić ram, to mam 4 GB ale, że nie mam premium, nie mogę dać więcej

użyj keinett w nim ja mam przypisane 3GB i ładnie chodzi

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Niestety, pobrać się u mnie tego nie da, download skacze jak oszalały nawet captcha się wpisać nie da, Bo skacze jak poj*bany ;x (Góra, dół, góra, dół..) I tak ciągle, chce wpisać captche to skacze i resetuje captche na inną.. ;p

Już da się Pobrać, ale strasznie słabo pobiera, słaby hosting, 55 mb/s a 176 MB będzie pobierało sie na nim z 20 minut -,-

Oby było warto czekać :P..

image.png

Uczeń
Opublikowano

Lepiej pośpiesz się z tą listą, bo bez sensu pobierać modpack'a w którym nie wiem co jest... :/

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Hmm, a więc tak Launcher Keinett Odpala się, zrobiłem wszystko co można zrobić, czekałem 15 minut na włączenie, ale gdy launcher jest włączony to piszę Brak Odpowiedzi, zawiesza się i robi się cały biały.. Dałem 4 GB RAM DO LAUNCHERA. Jeszcze pokombinuje i zeedytuje, napiszę czy działa czy nie, no szkoda by nie działał bo zmarnowałem 20 minut na pobieranie ;X

~Niestety Fbox owego pana nie działa, jest problem z uruchomieniem, nie pobierajcie i nie traćcie czasu! :P

image.png

Opublikowano

Hmm, a więc tak Launcher Keinett Odpala się, zrobiłem wszystko co można zrobić, czekałem 15 minut na włączenie, ale gdy launcher jest włączony to piszę Brak Odpowiedzi, zawiesza się i robi się cały biały.. Dałem 4 GB RAM DO LAUNCHERA. Jeszcze pokombinuje i zeedytuje, napiszę czy działa czy nie, no szkoda by nie działał bo zmarnowałem 20 minut na pobieranie ;X

~Niestety Fbox owego pana nie działa, jest problem z uruchomieniem, nie pobierajcie i nie traćcie czasu! :P

sam sie nie pobieraj 

masz javę 8 (64) ?

mi moim kolegom i wielu osobom działa a znalazłeś się 1 i już nie pobierać ni działa

A listę modów zrobię jutro

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

"mi moim kolegom i wielu osobom działa a znalazłeś się 1 i już nie pobierać ni działa" , nie rozumiem sensu tego zdania, wyjaśnij, tyle błędów ortograficznych że ohoho, ale przejdźmy do rzeczy, mam najnowszą Javę, nie jest to problem z Javą a z ładownością Fboxa stworzonego przez ciebie, po prostu nie wytrzymuje, uruchomiłem inną paczkę i działa bez zarzutów.

Jeśli odpisujesz odpisuj logicznie i z sensem. ;>

"mi moim kolegom i wielu osobom działa a znalazłeś się 1 i już nie pobierać ni działa"

Przez KeiNeet strasznie mi się długo włącza, a jak się włączy to brak odpowiedzi, proszę o pomoc 

To masz tutaj osobę której też nie działa twój mod pack, pozdrawiam! ;]

image.png

Opublikowano

"mi moim kolegom i wielu osobom działa a znalazłeś się 1 i już nie pobierać ni działa" , nie rozumiem sensu tego zdania, wyjaśnij, tyle błędów ortograficznych że ohoho, ale przejdźmy do rzeczy, mam najnowszą Javę, nie jest to problem z Javą a z ładownością Fboxa stworzonego przez ciebie, po prostu nie wytrzymuje, uruchomiłem inną paczkę i działa bez zarzutów.

Jeśli odpisujesz odpisuj logicznie i z sensem. ;>

"mi moim kolegom i wielu osobom działa a znalazłeś się 1 i już nie pobierać ni działa"

To masz tutaj osobę której też nie działa twój mod pack, pozdrawiam! ;]

to może napisz mi specyfikację twojego pc i javy wersję

a nie paczka działa a o pomoc nie zapytasz

a tak po za tym to wkleiłeś rozmowy fragment a skąd wiesz że mu nie działa może już pomogłem ?

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Mam identyczny problem jak GoldenCraft.

Specyfikacja .

Karta Radeon HD 6800 Series

AMD Phentom II X4 955

Ram 4GB ddr3

Java 8 najnowsza.

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Tak bardzo chcesz te parametry PC? Parametry są dobre, twoja paczka nie działa;)

Masz tutaj parametry: (A w logach się nic nie wyświetla, bo on się uruchamia ale tak jakby nie do końca;p)

KARTA GRAFICZNA : NVIDIA GeForce GT 550M 2 GB 1650 MHz
PROCESOR : Intel® Core™ i7-2670QM CPU @ 2,20 GHz 2,20 GHz 4 x CORE
SYSTEM : Windows 7 Home Premium 64Bit
DYSK : ST9750420AS, + SAMSUNG D3 (2750 GB)
RAM : 8,097 MB DDR5

A no i wersja Javy, chociaż to nie ona błąd powoduje a jakiś problem z załadowaniem twojego mod packa:
Version: Java 7 Update 67 & Java 7 Update 67 (64 Bit)

image.png

Opublikowano

Tak bardzo chcesz te parametry PC? Parametry są dobre, twoja paczka nie działa;)

Masz tutaj parametry: (A w logach się nic nie wyświetla, bo on się uruchamia ale tak jakby nie do końca;p)

KARTA GRAFICZNA : NVIDIA GeForce GT 550M 2 GB 1650 MHz
PROCESOR : Intel® Core™ i7-2670QM CPU @ 2,20 GHz 2,20 GHz 4 x CORE
SYSTEM : Windows 7 Home Premium 64Bit
DYSK : ST9750420AS, + SAMSUNG D3 (2750 GB)
RAM : 8,097 MB DDR5

A no i wersja Javy, chociaż to nie ona błąd powoduje a jakiś problem z załadowaniem twojego mod packa:
Version: Java 7 Update 67 & Java 7 Update 67 (64 Bit)

sprawdź z javą 8 na 7 mi np. niedziała

link do FBOX

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...