Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fbox 150+ modów - LAN/Multiplayer - 1.5.2/1.6.4

Fbox123

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki wielkie :) ale nie do konca rozumiem pierwszy sposób ;/ i czy do tego nie trzeba tego samego łacza internetowego ? ;>

A co do drugiego sposobu to mam straszny problem ze znalezieniem plików serverowych pod 1.5.2 bo na minecraft.net sa tylko pod najnowsze wersje 1.7.2 bodajże :/

po **j ci pliki serwerowe użyj MCPC+

Ja mam Czy czarny Ekran.

to kup biały

a tak na serio nie wiem czekaj na nową wersję bo z starą już nie pomagam przy większych problemach

jest taka możliwość wstawienie pliku w partach (przyczyna rozłaczający sie internet co godzinę) bardzo bym prosił

tak będzie przy update

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paczka spoko, ale brakuje mi np rurek Mk2 i tego typu bo jak chciałem sortownice zrobić to nie szło bo nie ma tych rurek i nie ma gdzie wsadzić modułów. Prosiłbym w nowej wersji o tego moda ;d

2d6v47n.png

Opublikowano

Crash jest jak robie server na mcpc (poradnik https://www.youtube.com/watch?v=4Qjjw5xInfA) http://wklej.org/id/1429589/

Co zrobic?

Biore plik 6.0 mods (cos takiego) i wklejam wszystkie pliki z .minecraft (jak sie wjedzie w 6.0) do tego folderu z serverem

tak to wyglada: http://i.imgur.com/jeqV4EB.png

czekaj na nową wersję bo z starą już nie pomagam przy większych problemach

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Opublikowano

Wziołem od cb orginalny stary Launch mc. Wszystko ładnie... zamieniam .minecraft po czym go odpalam i przy napisie "FBOX ciekawa paczka modów" mc się zawiesza...

Ok już działa ;) Wystarczyło chwilkę poczekać :D 

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Modpack super, ale chce zacząć kręcić serie na yt z tym modpackiem i chciałbym mieć shadery... Niestety jak wrzucam pliki z ShaderMod do minecraft.jar i odpalam mc wyskakuje black screen...

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Ok super ;) Wiesz kiedy mniej więcej będzie modpack na tą wersję?

Pozatym polecam dodać jeszcze mod na rozpoczynanie z trzema serduszkami które rosną gdy zwiększamy na lvl ;)

Niestety nie pamiętam nazwy :

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Nie korzystałem z paczki 1.5.2 bo czekam na nowszą ale dodaj parę rzeczy takich jak: Dwie ręce do walki, samochód, więcej, zombie (more zombies) Nowe jedzenie hamburgery ogórki itp. :) I najlepsze shadery jakie mogą być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...