Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fbox 150+ modów - LAN/Multiplayer - 1.5.2/1.6.4

Fbox123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 512
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie wrzucić folder drzhark mo'creatures bo wrzucam do mody i mi minecraft nie działa a i mod   New Galacticcraft version available v2.0.13 i kilka jeszcze brakuje lub nie aktualne

Opublikowano

nie powinieneś wrzucać FOLDERU wg. tego co tu mam w mods ma się znajdować PLIK DrZharks MoCreatures Mod v5.2.3

a galacticraft po prostu nie aktualizuję ponieważ porzuciłem projekt paczki 1.5.2

aktualnie pracuję nad 1.6.4

I CZEKAM AŻ KTOŚ ZECHCE POMÓC MI I ZOSTAĆ TESTEREM PACZKI 1.6.4 ! kontakt na pw, gg:45645374 steam:fajeczek00[PL] origin:fajeczek00 jeszcze jakieś pomysły na kontakt ?

link do FBOX

mój prawdziwy nick fajeczek00

mca.png

Opublikowano

To ładnie :) A jest modyfikacja na jakieś nowe biomy ?

Zajmuje sie gra oraz z niecierpliwoscia czekam na kolejna wersje :) licze na jakiegos generatora nowych biomow typu obiomes czy jakos tak :)

Opublikowano

Mam problem bo nie działa mi to biomes o plenty a gram na singlu ;/ generuje sie normalny świat a na creativie mam normalnie itemy z tego modu ;/

Opublikowano

nieusunięto tylko w opcjach generowania świata tam gdzie możesz wybrać płaski/normalny itp. wybierz biomes o plenty

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Serwer idzie zrobić na 2 sposoby

1:włącz świat kliknij open to lan i niech kolega piszę twój adres z hamachi po nim końcówka z chatu w mc

Czyli np. 255.000.000:5967

2. Ściagnij z netu mcpc+ odpal następnie do folderu mods serwera wgraj mody z paczki skonfiguruj serwer jak w bukkicie i graj

Jeśli nieumiesz to są poradniki na necie był do paczek modów od huśka albo mister ce już niepamiętam

link do FBOX

mca.png

Opublikowano

Dzięki wielkie :) ale nie do konca rozumiem pierwszy sposób ;/ i czy do tego nie trzeba tego samego łacza internetowego ? ;>

A co do drugiego sposobu to mam straszny problem ze znalezieniem plików serverowych pod 1.5.2 bo na minecraft.net sa tylko pod najnowsze wersje 1.7.2 bodajże :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...