Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gra ktoś jeszcze na globalu ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm na waszym lvl to chyba Alvitar i drop żetonów o xx.x9 godzinie... Choć nie wiem, ja z moim lvl mam zdecydowanie inne, przyjemniejsze sposoby. :P

o co chodzi z tym drobem zetonów ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aaa jeszcze możesz sprzedawać kamienie szlachetne, lub je ulepszać.

Kamyki 1 lvl skupują po 1-2kk

A za żetony to normalnie losujesz w elcetce. (Mi dziś wypadły 2 kule chaosu i z każdej pbi <3<3 )

Opublikowano

a to gracie na Globalu ^^ ? , to może zróbmy gildię i będziemy razem sie trzymać xD ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

a to gracie na Globalu ^^ ? , to może zróbmy gildię i będziemy razem sie trzymać xD ?

roznie to jest , a gracie na pl ?

zaraz 20.09 ide drobić może coś wyleci

Opublikowano

ja gram na tym i na tym ale chyba się przerzucę na Pl bo więcej PL'ków jest ...

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Jak mi powiecie jak się wyrobić uzdro 83 lvl bez kasy, acc, wepa.. bez niczego.. -.- To wracam na pl, bo po prostu nie mam pojęcia jak cokolwiek zarobić chociaż na jakiś wep, czy coś. -.-

Opublikowano

SlodkaJakMiód Pomoć Ci to bym ci radził zrobić dropera na erebusa i iść dropić chaosy i je sellać :>

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

TO ZACZNIJ EXPIC TAM BIJ PU , 1000 PU NA POCZĄTEK... CASH TANI 60KK/100 SŁONIKI CHODZĄ PO 300KK-500KK

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

TO ZACZNIJ EXPIC TAM BIJ PU , 1000 PU NA POCZĄTEK... CASH TANI 60KK/100 SŁONIKI CHODZĄ PO 300KK-500KK

CZYM SIĘ RÓŻNI JESZCZE OD POLAKA >

Opublikowano

Nie grajcie na EU, strata czasu, i chuj z tego ze 1k pu na poczatek,skoro na PL'u mozna wyfarmic to w 1-2h,ja aktualnie gram ex-rogue 43 lvl , cos mnie do pla przyciągneło ostatnio. :P

buu

Opublikowano

Nie grajcie na EU, strata czasu, i chuj z tego ze 1k pu na poczatek,skoro na PL'u mozna wyfarmic to w 1-2h,ja aktualnie gram ex-rogue 43 lvl , cos mnie do pla przyciągneło ostatnio. :P

jeśli lubisz globala to zagraj sobie na usa , ekstra prezenty

Opublikowano

O gz, sam wbiłeś 43lvl? XDDDDDDDD

@Też polecam PL, serwer EU jest za łatwy według mnie, nie ma satysfakcji nawet z wbicia np. 120lvl, bo można go tam wbić w tydzień.

Opublikowano

postanowiłem zagrać na pl , koledzy bede grac to git , kto wspomoże finansowo i da rady jak farmić ? I jaką postacią się opłaca , co polecacie , z tego co wiem to chyba ex-rogue i ex-mag chyba nie potrzebuje kasy na skile i ksiag ?

Opublikowano

postanowiłem zagrać na pl , koledzy bede grac to git , kto wspomoże finansowo i da rady jak farmić ? I jaką postacią się opłaca , co polecacie , z tego co wiem to chyba ex-rogue i ex-mag chyba nie potrzebuje kasy na skile i ksiag ?

graj ex-rogue na poczatku, ma 800 defa ze zbroi 1 lvl (pociagniesz do 50lvl),farm na q za drzewka, mi dawał po 31 pu za questa z tymi buffami z od mistrza

Aktualnie gram na rycu od 3 dni na nicku s0m3one, mam 58 lvl ;3

buu

Opublikowano

Zależy czym chcesz grać. Nocny Elf to dobra postać. Ma własne leczenie itd. Jednym słowem - ulepszenie szelmy. Exp spokojnie, z czasem i jakiś gold wpadnie. Co do pu, to wystarczy 5-10k. Potem zrobisz questy (alvitar), co da na platynce pu 10.5k pu. Do tego Weteran = 3k pu na platynce. Potem masz Nairat i np. Kamirę. Ważne, aby wbić ~150, potem będziesz miał kopalnie pu. Ja do tej pory mam w zapasie 25k, max skille i max lvl ^^

zSCFQrN.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

4 lata temu grałem na polaku wtedy fajnie sie grało, teraz noobstwo i pełno zlodzieji, nie wspomne o "koksach" co nabili lv na klubie :P

Obecnie gram na Elysion, polecam i zapraszam ;)

Opublikowano

Jakiś czas temu zrobiłam sobie ex-rogue na PL-u, ostatnio chciałam wrócić i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć hasła. :< To jest frustrujące, bo udało mi się zrobić postać o nicku 'Miyoshi'. Nie mam już pomysłów jakby tu można było odzyskać passy. >.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...