Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gra ktoś jeszcze na globalu ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większość osób na tym forum gra na privach, lecz np. Neoxyh słyszałem że gra na globalu.

Też gram na PL, lecz narazie nie mam czasu na LC.

Opublikowano

Większość osób na tym forum gra na privach, lecz np. Neoxyh słyszałem że gra na globalu.

Też gram na PL, lecz narazie nie mam czasu na LC.

Chuj w dupe Padrinie, największemu skurwielowi w LC !!!!

Opublikowano

największym sk... w LC byłem ja, żetonik :* pozdro dla kumatych

ja wogole juz nie gram w to gówno, czy global czy priv, po tylu latach gry to sie już nudzi i nic nie zaskakuje w tej grze. a przy tylu serwerach granie na globalu to jak strzelenie sobie w głowe

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Zależy jaki priv. Np. 01 i 02 od Wizatka to privy, które nieustannie się rozwijają, więc zawsze jest coś do roboty. Grałam na globalu i pewnie gdybym miała więcej czasu to grałabym dalej. Ale jakoś nie przekonuje mnie perspektywa dążenia do czegoś długimi latami. :)

Opublikowano

ja wogole juz nie gram w to gówno, czy global czy priv, po tylu latach gry to sie już nudzi i nic nie zaskakuje w tej grze. a przy tylu serwerach granie na globalu to jak strzelenie sobie w głowe

bicz plis.

okraes pare gimbow i myslisz.ze blyszczysz?

Opublikowano

ja gram , ale na EU to wbij na EU :) bo tam łatwiej niż Global :) jakby co pisz PW :))

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

ŻetoniK moja cifko ! <3 Pozdrawiam Aliszja :3

Nie popieram zadnej strony, ale Bruum, to bylo bez sensu.

A Chuja ktoś panu w dupe wsadził?

@i tak jak pan UP napisał Europejski jest x2 .... szybciej wygodniej oraz łatwiej zarazem to glob czyli troche ciężko

Opublikowano

ŻetoniK moja cifko ! <3 Pozdrawiam Aliszja :3

A Chuja ktoś panu w dupe wsadził?

@i tak jak pan UP napisał Europejski jest x2 .... szybciej wygodniej oraz łatwiej zarazem to glob czyli troche ciężko

Zgodze się z tym że jestę Pan xDDDDD a tak serio to łatwiej i bynajmniej cash 50-70kk/100 cashu i wgl pomagam z expem do 50 jak coś :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

To, że jest trudniej to dobrze dzieciaczki.

Sam jestem niepełnoletni, ale to Wasze zachowanie jest godne politowania.

Ja gram na PL, wszystkie privy to gówno.

Mam 131 lvl cienia w tym momencie, mój kolega z naprzeciwka ma 180 lvl uzdro. Nie wiem o co Wam chodzi... Wcale nie jest tak źle. Nie to co na privach gdzie się gra przez 3 dni i ma się max lvl, po czym robi się nudno i więcej tam nie zaglądamy. Europejskiego nie lubię, bo tam całkiem nie ma żadnego balansu między graczami. Chodzi mi o to, że Niemiec załaduje swoją wypłatę miesięczną w cash i zostawia w tyle biednego Polaczka, który na to samo pracuje miesiącami.

Pozdro dla tych, dla których privy ssą!

Opublikowano

To, że jest trudniej to dobrze dzieciaczki.

Sam jestem niepełnoletni, ale to Wasze zachowanie jest godne politowania.

Ja gram na PL, wszystkie privy to gówno.

Mam 131 lvl cienia w tym momencie, mój kolega z naprzeciwka ma 180 lvl uzdro. Nie wiem o co Wam chodzi... Wcale nie jest tak źle. Nie to co na privach gdzie się gra przez 3 dni i ma się max lvl, po czym robi się nudno i więcej tam nie zaglądamy. Europejskiego nie lubię, bo tam całkiem nie ma żadnego balansu między graczami. Chodzi mi o to, że Niemiec załaduje swoją wypłatę miesięczną w cash i zostawia w tyle biednego Polaczka, który na to samo pracuje miesiącami.

Pozdro dla tych, dla których privy ssą!

no ale nie tak łatwo doorbić się na pl , kim polecasz grać >

A co myślicie o usa , grałem dawniej dobry serw .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Właśnie o tym piszę, że nie jest łatwo i dobrze. Ma się chociaż satysfakcję potem z wbicia dużego lvla :)

Nie mogę polecić Ci postaci, bo każdy ma inny gust. Mi np. bardzo podoba się uzdro, cień i czarownica. Wybrałem cienia, bo nim się najłatwiej expi i najszybciej. Poza tym nie dawno naprawili buga z błyskiem na cieniu i już działa, a cień + błysk miażdży wszystko i wszystkich. Dobry na pvp i pve.

Opublikowano

Ja również polecam Ci grać na EU, farma idzie szybciutko, więc z expem też nie będzie problemu ;)

Ps.

Komu się nudzi i pomoże mi wbić 50 lvl? xD

Opublikowano

Ja również polecam Ci grać na EU, farma idzie szybciutko, więc z expem też nie będzie problemu ;)

Nie powiedział bym grałem miesiąć farmiłem i niczym sie nie rózni od podstawowego globala Oczywiście może jak ktoś gra 10h dziennie do po 2 miesiacach widzi jakas małą różnice

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie powiedział bym grałem miesiąć farmiłem i niczym sie nie rózni od podstawowego globala Oczywiście może jak ktoś gra 10h dziennie do po 2 miesiacach widzi jakas małą różnice

1k pu na początek + na 20 lvlu z bonusem ucznia i buffem gildii na pu leci 70-110 pu za zadanie w Juno. Tak więc w 2/3h spokojnie wyfarmisz. (Oczywiście trzeba umieć grać. ;)) Exp też jest x2 i nie trzeba grać 10h dziennie aby to zauważyć. Ja gram 1h dziennie i widzę tę różnicę. ;)

Opublikowano

1k pu na początek + na 20 lvlu z bonusem ucznia i buffem gildii na pu leci 70-110 pu za zadanie w Juno. Tak więc w 2/3h spokojnie wyfarmisz. (Oczywiście trzeba umieć grać. ;)) Exp też jest x2 i nie trzeba grać 10h dziennie aby to zauważyć. Ja gram 1h dziennie i widzę tę różnicę. ;)

ZA JAKĄ MISJE 100 pu ?

chyba pobiore usa , tani cash platynki po 10 kk , za doładowanie cashu dostajesz prezenty , 2 uszlachetnienia +26 na 1 miesiąc eski , stroje platyny 2x1005 cast na 1h

Opublikowano

ZA JAKĄ MISJE 100 pu ?

chyba pobiore usa , tani cash platynki po 10 kk , za doładowanie cashu dostajesz prezenty , 2 uszlachetnienia +26 na 1 miesiąc eski , stroje platyny 2x1005 cast na 1h

+28, nie +26 ;)

Najlepiej użyć je po 97lvli, bo wcześniej nie ma sensu.

A co do misji to chodzi im o tą na drzewkach.

Na pl 14 pu na sucho, czyli na eu *2 = 28.

Bonus ucznia daje chyba 50% czyli 28+ (28*50/100) =42 pu.

Nie pamiętam ile daje buff gildyjny.

Opublikowano

ZA JAKĄ MISJE 100 pu ?

Za zadanie na drzewoludy jest 14 pu, z buffkami leci po 70pu za zadanie. W juno jest też kilka innych zadań po około 20 pu, z buffkami jest za nie 105-110 pu.

Opublikowano

Za zadanie na drzewoludy jest 14 pu, z buffkami leci po 70pu za zadanie. W juno jest też kilka innych zadań po około 20 pu, z buffkami jest za nie 105-110 pu.

co to za bufki ?

Pobrałem usa , ale pedały zablokowali mi konto , bo nie kupowałem cashu "zawiesili konto" musze pisać żeby mi odblokowali ale jak piszę to nie orzyjmuje zlecenia , żal .

Opublikowano

Buffki w sensie bonus ucznia na 20 lvlu i buff gildyjny na pu.

i w 3-4 h idzie zdobyć 20k pu ?

ps , i jak szybko zarobić ? Sposoby znasz

Opublikowano

i w 3-4 h idzie zdobyć 20k pu ?

ps , i jak szybko zarobić ? Sposoby znasz

20k ? Po co Ci aż tyle? :O

Przecież skoro exp i pu x2 to i podczas expienia trochę PU wpadnie. Poza tym bodajże na 60-70 lvlu są questy też na pu.

Jak zarobić to też nie wiem za bardzo. Ja np. chwilowo sprzedaję drop z alvitar u npc i zawsze coś się nazbiera, ale niedługo (chyba) będzie event halloween, więc będzie można zarobić. ;)

Opublikowano

20k ? Po co Ci aż tyle? :O

Przecież skoro exp i pu x2 to i podczas expienia trochę PU wpadnie. Poza tym bodajże na 60-70 lvlu są questy też na pu.

Jak zarobić to też nie wiem za bardzo. Ja np. chwilowo sprzedaję drop z alvitar u npc i zawsze coś się nazbiera, ale niedługo (chyba) będzie event halloween, więc będzie można zarobić. ;)

Hmmm na waszym lvl to chyba Alvitar i drop żetonów o xx.x9 godzinie... Choć nie wiem, ja z moim lvl mam zdecydowanie inne, przyjemniejsze sposoby. :p

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...