Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hot wygląd nowego champa

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o to jak będzie wyglądać nowy champ tak zwana: JINX. :)

Tak, tak obrazek z fan pejdżu lola, lecz myśle że nie każdy ma fejsbuka, więc udostępniam to tutaj.

Jeżeli moja wypowiedź okazała się dla ciebie interesująca czy też pomocna, mam nadzieje że pozostawisz lajka. :)

1374844_522691541139809_1491922946_n.jpg

954899_10153325327940556_352741468_n.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie , ciekawe jaką role w drużynie będzie odgrywała ;)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Fajny wygląd moim zdaniem będzie to jakiś AP Mid albo ADC coś pewnie podobnego do Caitlyn...

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

śmierdzi mi ciut kolejnym ADC, ale myślę, że jednak coś w stylu fighter z weaponem/ami coś w stylu Jayce'a + Rambo tyle, że z piersiami i dziurą pomiędzy nogami :P

Opublikowano

śmierdzi mi ciut kolejnym ADC, ale myślę, że jednak coś w stylu fighter z weaponem/ami coś w stylu Jayce'a + Rambo tyle, że z piersiami i dziurą pomiędzy nogami :P

No big boobies, gg riot.

Opublikowano

Kolejny raz Riot podjebał czyjś pomysł, żałosne. Nie przypomina wam ona Harley Quinn z DC? W jednym z komiksów podpisywała się na ścianie ozdobnym 'H', a tutaj Jinx podpisuje się ozdobnym 'C'. Przypadek?

@

Będzie to adc, nie wiem co im odjebało na punkcie ad. Zrobiliby dobrego offtanka, a tutaj dowalili takie szambo.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Jeżeli to jest adc to ich kurwa pojebało. Postać z takim wyglądem pasuje bardziej jako assasin, ew. psycho ap carry z jednym skillem mającym 2s cd.

Opublikowano

Fajny wygląd moim zdaniem będzie to jakiś AP Mid albo ADC coś pewnie podobnego do Caitlyn...

AP mid ?? naprawde zobacz na jej uzbrojenie 2 pistolety ,bazuuka na plecach + chore zabawki to będzie ad mid lub top

Nie zauwazyliscie reszty broni na zdjeciu? :)

Moim zdaniem bedzie to postac, ktora zmienia bronie

http://scr.hu/1q92/gzzks

Raczej nie bo będzie dysponowała 2 gunami jednym cięzkim drugim lekkim a ultimate to pewnie będzie sciągana z pleców bazuuka

Opublikowano

Nie chcę kolejnego ADC. . Fajnie by było, jakby zrobili coś w stylu Jayce'a (7 spelli) lub jakiegoś bruisera. O AP midzie mogę pomarzyć, widzę te pistolety. . ale to się okaże :)

btw. nie ma cycków ;c

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zdaję mi się że będzie to ADC ponieważ jak widać używa broni cięzkiej. A to z powodu takiego aby mogła rywalizowac z Caitlyn na dolnej lini co za tym idzie zapewne będą jakieś joki etc. pomiędzy tymi dwoma postaciami.

Mam nadzieje że będzie to ADC bo na ten moment nie ma różnorodności na dolnej lini a Lucian to nie wypał.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wygląda ciekawie, a nawet dosyć ładnie. Byłoby śmiesznie, gdyby Riot wprowadził dodatkowe teksty między Jinx a Vi w postaci tzw. "easter-egg'ów". Po obrazkach wygląda na ranged championa, ale spekulacje tego typu po części nie mają sensu - Riot wielokrotnie wprowadzał championy, które zupełnie różniły się od przypuszczeń graczy np. taki Draven.

Opublikowano

Mnie się wydaje, że będzie to postać na topa podobna do jayca albo adc w co wątpię, bo niedawno przecież lucian wyszedł. Zapewne będzie miała interakcje z caitlyn i Vi.

Rafaljesthardkor_euw_17_5_logo.png

Opublikowano

Postać na art'cie wygląda strasznie fajne.

Widać że ta postać będzie miała zajebisty charakter coś taki jak ma Vi ( czyli opryskliwy) ale 2 razy więcej.

I ogólnie to jest pierwsza postać od dawna którą naprawdę kupił by odrazu po zobaczeniu jej art'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...