Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hot wygląd nowego champa

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najprawdopodobniej ADC. sądze po tym ze ma pistolet.

na pewno nie adc, dopiero co lucian wyszedł ;)

mam nadzieję że mid bez skillshotów (if you know what i mean), szkoda że bez cyckuf.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na pewno nie adc, dopiero co lucian wyszedł ;)

mam nadzieję że mid bez skillshotów (if you know what i mean), szkoda że bez cyckuf.

no nie wiem. wkońcu skoro ma broń palna na na pewno carry.(wyrzutnie rakiet 2 pistolety i dziwny karabin)

Opublikowano

Pewien jestem że to będzie adc jak Vi napisała "Ten kościsty wrzód na tyłku pojawił się któregoś dnia, strzelając w niebo z broni ciężkiej."

Linka zapodam jak ktoś nie czytał :P http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/node/6216

Jeśli to nie będzie postać adc, to za pewnie też nie będzie na topie, gdyż Aatrox był najnowszym chempionem przed Lucianem. A jeśli nie top/bot to mid lub jungla w co wątpię, i zostaję przy swoim zdaniu adc.

Chociaż, podobno to ma być wróg Vi tak ? A lane tej postaci to top/jungle więc można tylko zgadywać, przekonamy się za jakiś czas co i jak ^^

Opublikowano

To, że interakcje z Vi i Caytlin będą to 100%. Nawet ta gwiazda szeryfa dużo mówi.

Chciałbym jak Kasha postać mid bez skillshotow. Takiego.. 2x lepszego Ryzego xD

Opublikowano

Postac wygląda ZAJEBISCIE, taka laska z obłędem w oczach, sam art zajebisty, lubie anime w klimacie obłędu i lekkiego popierdolenia więc mi to bardzo odpowiada, naprawde za samego arta 5/5 ciekaw jestem jej skilli i czy bedzie usefull, ktos wie cyz jest juz na pbe?

Gadacie, że chcecie mida itp, ale w samym opisie postaci jest napisane, czym ona jest, tylko nie potraficie odczytać ukrytego kontekstu:

-postać zabija w piltover czyli odrzucamy tanka,

-cytat: "pojawił się któregoś dnia, strzelając w niebo z broni ciężkiej" czyli jest to postać zasięgowa, znając życie ad

Więc możemy się spodziewać:

-adc

-postaci typu jayce czy teemo, zasiegowy offtank

-dziwnego apc z wielką spluwą w ręku

Tak czy inaczej 66,6% szans są na to, że będzie to zasięgowa postać ad, z czego 50%, że bedzie to adc. Jednak znając riot oni nas czymś zaskoczą i bedzie to postać z zupełnie nowym mechanizmem, stawiam na ciekawego ad topa, no cóż pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Postac wygląda ZAJEBISCIE, taka laska z obłędem w oczach, sam art zajebisty, lubie anime w klimacie obłędu i lekkiego popierdolenia więc mi to bardzo odpowiada, naprawde za samego arta 5/5 ciekaw jestem jej skilli i czy bedzie usefull, ktos wie cyz jest juz na pbe?

Gadacie, że chcecie mida itp, ale w samym opisie postaci jest napisane, czym ona jest, tylko nie potraficie odczytać ukrytego kontekstu:

-postać zabija w piltover czyli odrzucamy tanka,

-cytat: "pojawił się któregoś dnia, strzelając w niebo z broni ciężkiej" czyli jest to postać zasięgowa, znając życie ad

Więc możemy się spodziewać:

-adc

-postaci typu jayce czy teemo, zasiegowy offtank

-dziwnego apc z wielką spluwą w ręku

Tak czy inaczej 66,6% szans są na to, że będzie to zasięgowa postać ad, z czego 50%, że bedzie to adc. Jednak znając riot oni nas czymś zaskoczą i bedzie to postać z zupełnie nowym mechanizmem, stawiam na ciekawego ad topa, no cóż pożyjemy zobaczymy.

No jeszcze jayce offtank to spoko, ale kurwa teemo?

@Może będę jedyny. Cieszę się, że to będzie ADC. Reszta mi jakoś nie podpadła a na dłuższą metę lucian to porażka.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

AP mid ?? naprawde zobacz na jej uzbrojenie 2 pistolety ,bazuuka na plecach + chore zabawki to będzie ad mid lub top

Raczej nie bo będzie dysponowała 2 gunami jednym cięzkim drugim lekkim a ultimate to pewnie będzie sciągana z pleców bazuuka

Ziomek bazooka nic nie znaczy :D Wezmy sb np taka tristane, niby ma rakietnice, itp a i tak sieje rozpierdol pod ap ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi się osobiście bardzo podoba, fakt dziewczyny patrzą na wygląd.

Jeśli w 3d będzie ta postać tak samo ładna i posiadała ciekawe skille to ją na pewno kupię.

Uwielbiam grać adc i mieć nowe wyzwania ;)

Opublikowano

Na 100 powiazania z Vi (przedstawiona jako karykatura). Co do Cait tez tammoze cos byc bo niby ta gwiazda... Ale taki psycho styl jest dobry ;D Chcialbym zeby to jungla byla, ale na pewno znowu jakis adc ;/

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Mam IP ;P

Na zdjęciu są 3 bronie, może 3 bronie = 3 skille (QWE) ? Czyli każdy skill (bez ulta) zamienia broń na pozostałe?

928011413476457403957.png

Opublikowano

Wow, instabuy fajny Art.. Wydaję się być to bardzo ciekawa postać. Ciekawe czy będzie miała coś powiązanego z Caitlyn. Ale wydaje mi się, że tak ;)

lucyfergif.gif

Opublikowano

Te tatuaże na rękach ;_; jak było przedstawione jak leżała na leżaku na tym splasharcie od pool party. Btw nie wiem, jak dla mnie taki neutral nie wiem co o niej nawet myślę :D Poczekam aż wyjdzie i zobaczę ją jak się w grze sprawuje itp. bo tak to nie wiele mogę powiedzieć bo po skillach jak na razie średnio mi się podoba.

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...