Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hot wygląd nowego champa

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie jej skin to będzie właśnie "Pool party" ;p Stąd tam były jej ręce. Chyba adc, przynajmniej na taką wygląda. Ogólnie bardzo ładna, ale... Nie podoba mi się jej twarz. Zbyt poważna jak na taką wariatkę, wolałabym ją w formie "dziecka", tzn. twarz :P Bo taką to ma nawet na obrazku, a w grze już nie ;c

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem nią już na PBE narazie jest przegięta.

Ma dwie bronie ta bazuke z zasiegiem 700 czyli strasznie duzo ktora zadaje dodtkowo ile tam % więcej obrazen i aoe dmg ale kazdy aa bierze mane.

Ale najabardziej przegieta to jest ta druga broń moze i ma mniejszy zasieg (525) ale daje chory bonus do as ktory stakuje sie 3 razy. Cos czuje nerfa na ta drugą broń

Opublikowano

Kupiłem grałem pare meczy i powiem że jej kombo jest zabójcze w late niszczy

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jestem cholernym jasnowidzem mówiłem że będzie to kolejny ADC !. Mi się tam podoba ale chyba nie kupie skille mi nie pasują a zwłaszcza jej E

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jestem cholernym jasnowidzem mówiłem że będzie to kolejny ADC !. Mi się tam podoba ale chyba nie kupie skille mi nie pasują a zwłaszcza jej E

Pułapka cait x3, na krótki dystans pojawiająca się natychmiast.

Poza tym na arcie ma tatuaże na prawej ręce, a na tym zdjęciu pool party na lewej.. wow

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Świetna postać, grałem nią meczyk (udało mi się dostać na PBE!). Jest strasznie mocna, jej combo jest zabójcze, pasywka z Mini-Guna na Q dająca as jest nieziemska, tryb Bazooki też OP. W dodatku ma piękny art, jest śliczna, a co więcej - jest jebnięta. <3

INSTABUYY

1389638202-U295319.png

Opublikowano

myśle że ludzie będą na 100% składać na niej muramane z powodu AA za mane z q (chyba). Kupie ją lecz oczekiwałem AoShina...

Opublikowano

Na splash arcie jest biała a w grze jest opalona, na splash arcie ma psychopatyczną twarz, w grze wygląda jak normalna dziewczyna, na splash arcie ma jasne niebieskie włosy, w grze ma oczywiście zwykłe niebieskie, riot logic a już myślałem że będzie zajebiście wyglądać ;_; Nie piszę już o małych szczegółach takich jak paski na jednej części stanika i kratka na drugiej :c

Opublikowano

Nie ma tragedii, ale twrz całkowicie zniszczyli w grze... Typowa krejzolka była na arcie, a w grze? Pff....PRzynajmniej drugi skin ładny <3

Opublikowano

Jeśli Jinx będzie ADC a na to się zanosi... To jest sens robić jej build pod attack speed? Bo jej passyw przy zmianie broni, zwiększa attack speed. I tu mam wątpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...