Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co wam sie w tej grze podoba?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie zagram nawet w EU JEŚLI będą te idiotyczne postacie. Co za debil czy tam zoofil wymyślił jakieś KURWA PANDY. Nie mam 10 lat żeby do cholery grać jakimś zwierzakiem. To samo tyczy się jakiś JEBANYCH MAŁYCH WRÓŻECZEK sięgających normalnym postaciom na wysokość kutasa. Postacie muszą przypominać ludzi, a nie jakieś pierdoły co na chinola wstawili.

Nie jestem pewien czy developerzy wypowiadali się gdzieś o modelach postaci (i ogólnie teksturowaniu ich, wygląd, itd.) ale zdaje mi się, że lekkie zmiany mogą nastąpić w wersji EU (chociaż wątpię że mieliby zmieniać całkowicie modele w grze i dostosowywać to wszystko dlatego podkreśliłem słowo lekkie).

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie odpychała ta gra bo nie lubię takich rzeczy, jednakże postanowiłem pobrać i chociaż parę minut zagrać, po tych paru minutach zacząłem grać z jakieś 3 godziny. Dziwię się, że wszyscy wyzywają tą grę typu: TO GUFNO !1111!ONEONEONE, CO TO JEST TO JAKAŚ KUPA METIN 2 JEST NAJLEPFSZYYY!!!!111

Każdy patrzy na nazwę gry, a nikt nie patrzy na to, jak to jest grając w nią, pewnie większość z was nawet nie zagrała w tą grę, a już piszecie że to gówno. Może zanim napiszecie cokolwiek o tej grze, to zagrajcie w nią, dobrze? To tyle ode mnie, czekam na hejt od maniaków metina :) Ja osobiście będę czekał na EU i zagram w nią na 100%. Pozdrawiam!

Opublikowano

Kiedyś uwazalem ze ta gra jest świetna, grałem w nią calymi dniami. Ale ta gra juz dawno straciła swoj urok. Powód?

Niebieskie stalki, dodatkowe bronie i Atlantyda. Kiedys latalo sie po Red Lesie a teraz ta gówniana Atlantyda...

Stalo sie dokladnie to samo co z Lineage 2 - chcieli dobrze ale przedobrzyli i niestety teraz w tą grę nie da się grać, od czasu jak wszedł GoD: Awakening i inne następne patche do niego...

A RoM to odgrzewany kotlet, troche Metina 2, trochę 4Story (swoją drogą tez gralem w to mnostwo czasu), czyli jednym slowem - gowno. Stare dobre czasy Metka już nie wrócą cokolwiek by zrobili.

A poza tym ta grafika... Teraz takie cos juz nie ma racji bytu.

Opublikowano

Gra wspaniała , lecz dziś kilka godzin wstecz odkryłem kilka bugów na mouncie (9lvl) w mieście. Jak dla mnie to cos w stylu 4Story. 1 Przeciwnik w jednej chwili moze byc atakowany, skile bardzo podobne u niektórych postaci... Gre polecam ;D

Opublikowano

Gra wspaniała , lecz dziś kilka godzin wstecz odkryłem kilka bugów na mouncie (9lvl) w mieście. Jak dla mnie to cos w stylu 4Story. 1 Przeciwnik w jednej chwili moze byc atakowany, skile bardzo podobne u niektórych postaci... Gre polecam ;D

Ej ziomek, widziałem cię jak grałeś :D Mój nick elosik123 :P

Opublikowano

Ej ziomek widziałem cię jak grałeś :D Mój nick elosik123 :P

Opublikowano

Jest jakiś może ts3 gdzie wszyscy razem będziemy mogli zagrać? jak coś to pw.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Uczeń
Opublikowano

Takiego gówna jak ROM dawno nie widziałem :) to nie ma nic wspólnego z metinem, a grafe to ma tak gównianą że nawet tego nie odpale.

Oczywiście grafika to nie wszystko, ale to już widziałem w innych mmorpg np. silkroad, dekaron.

Opublikowano

Dla mnie jeżeli to jest 3 część metina to tak:

- Dlaczego zabijam moby po jednm a nie moge sobie walić tak jak w metku prawdziwym?

- Ch*jowy kursor - jak w tibi.

-Gdy się poruszam i patrze na mape przypomina mi się tibia.

- Nie będę w to grał.

w wersji europejskiej będzie się zabijać moby tak jak w metin2.

nie wiem w czym Ci to przypomina tibie o_O?

Takiego gówna jak ROM dawno nie widziałem :) to nie ma nic wspólnego z metinem, a grafe to ma tak gównianą że nawet tego nie odpale.

Oczywiście grafika to nie wszystko, ale to już widziałem w innych mmorpg np. silkroad, dekaron.

ocenianie gry po filmikach z youtube to jak ocenianie książki po jej ekranizacji :D

zagraj w wersje europejską(jak wyjdzie) i dopier oceniaj.

Pytanie do autora: jak mam ocenić fabułę skoro gra jest po chińsku? :D

Opublikowano

Fajny model jazdy

Dla mnie jeżeli to jest 3 część metina to tak:

- Dlaczego zabijam moby po jednm a nie moge sobie walić tak jak w metku prawdziwym?

- Ch*jowy kursor - jak w tibi.

-Gdy się poruszam i patrze na mape przypomina mi się tibia.

- Nie będę w to grał.

W wersji europejskiej podobno bedzie mozna barac spoty jak na PL ale ja w to grac nie bede bo zajmuje sie teraz tylko swoim serwerem , ale jak bym nie mial swojego serwera to i tak bym zostal na Solarze <3 metin2pl

Opublikowano

Nie grałem to nie mogę gry oceniać/krytykować, widziałem jedynie GamePlay'e i nie jest źle ;)

Czekam na Polską wersję i zagram na sto procent, po prostu muszę jako taki fan Metina2 w którego gram od czterech latek ;)

Opublikowano

A dla mnie nie ma po co wchodzić.. Robicie sobie nadzieję że Chińska wersja będzie się różnić od Europejskiej... Może i będzie, ale na pewno nie będzie zbytnio odbiegać od wersji Chińskiej... Graficznie jak na 2013r to jest słabo i fakt faktem że jest lepiej niż w metin2, ale i tak słabo w porównaniu z innymi tytułami.. Drugą sprawą jest wasze porównywanie do metin2.. ( też mi się czasem zdarza.. ) To nie jest Metin3, ani kontynuacja metin2 czy coś w tym stylu.. To tak jakbyście nazwali np. Aiona - Metin4.. Co tam, graficznie lepsza, fabuła nowa, potwory nowe, eq nowe, jedynym minusem że Aion nie nazywa się AionMt3... Podobieństwa do metina są tylko dla tego że nad grą pracuje 2 weteranów z Ymira i w sumie tyle... Chcąc nie chcąc jak się robiło jakąś grę to już przez zboczenie nawet jak się tworzy inną grę i tak będzie podobna do tej pierwszej :) Co do grafiki to dopiszę tylko tyle że nie spodziewałem się jakiegoś zajebistego silnika typu Cry czy Ureal, co nie zmienia faktu że jednak graficznie gra jest słaba... I możecie uznać że się powtarzam, ale wersja gry EU raczej nie będzie się różnić znacząco od CN...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tego nie prowadzi gameforge ... tylko calkiem nowa firma .. a 2 ... to chinola anglicy bez powodu nie napisali ze beda edytowac ta gierke od podstwa ... i ze wiekszosc zostanie zmienione tak aby bylo wszystko zgodne z metin2 .. wiadomo ze grafika i swiat bedzie alkiem inny ale fabula, exp i cala wiekszosc zostanie po staremu :) Ja zagram na pewno bo metin2 to juz w sumie zabytek ktory tylko czeka na dobry dzien aby oglosic upadlosc i zakonczyc kariere. Przykad skumajcie ile syfu dodali .. i i tak nic tam graczy nie trzyma ... do tego ta mala ilosc graczy. A privy ? tak samo ....1/2 miechy jest troche ludzi a potem tez padaja .. Nowy zastrzyk jest pottrzebny :P

Hajs się nie zgadza z polskiego globala i teraz gameforge musi coś nowego wymyślić aby zarobić :)

Dla mnie to taki 4story tylko pozmieniane grafiki i nic więcej no ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w wersji EU ...

P.S. a co do tematu to na pewno wielki swiat duzo nowych miejsc przygod i samo to ze to jednak jest cos nowego co bedzie mozna od nowa odkrywac przez dlugi czas jak starego metin'a 2 :)

Pozdrawiam

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Z trailera widać, że to całkiem inna gra z kompletnie nową mechaniką.

Point & click, czyli TOTALNE GÓWNO KLON WSZYSTKICH INNYCH MMORPG.

Metin2 wyróżnia się właśnie tym, że mamy swobodę w walce, w poruszaniu postacią, z skillami, a to? Proszę was, przecież to jest po prostu gówno wielkie zero dynamiki niczego. ŻENADA.

Opublikowano

Rise Of Metin jest jest jak sen, piękny cudowny sen... Pomyślcie ludzie tyle czekania, tyle pytań, i co? No i macie wasz wymarzony sen. Nie mówcie, że ta gra to "gówno" bo to jest chińska wersja. Czekam na wasze opinie gdy wyjdzie gra w polskiej wersji językowej. Jak dla mnie wersja chińska jest wyjebista :)

Opublikowano

Rise Of Metin jest jest jak sen, piękny cudowny sen... Pomyślcie ludzie tyle czekania, tyle pytań, i co? No i macie wasz wymarzony sen. Nie mówcie, że ta gra to "gówno" bo to jest chińska wersja. Czekam na wasze opinie gdy wyjdzie gra w polskiej wersji językowej. Jak dla mnie wersja chińska jest wyjebista :)

Zgadzam sie :) w chinolu juz jest fajnie a co dopiero jak wyjdzie eu albo pl :) miodzio ... patrzcie ile tu bedzie do odkrycia .. tygodnie jak nie miesiace to zajmie, codziennie bedzie cos nowego i to jest piekne :) I tak kazdy doskonale wie ze nawet co pisza ze to gowno itd... beda grac i to jeszcze pierwsi zaczna pobierac :) kazdy sie na ta gre skusi :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dla mnie ten niby metin 3 jest do bani może dlatego że grałem w chinola ale poczekam na wersje EU chociaż wątpię że dużo się zmieni

Metin2 to klasyk i żadna gra MMO tego nie zmieni

sygna2ow.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...