Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co wam sie w tej grze podoba?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ten Rise of Metin to jedno wielkie gowno. W nazwie zapewne widnieje "Metin", ale po za nazwa gowno ma z nim wspolnego. Starego dobrego metina nic nigdy nie zastapi. Metin2 jest jak bumerang, zagrasz w inna gre, ale i tak wrocisz po pewnym czasie do metina.

Powiedzcie co wy w tym scierwie widzicie?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hajs się nie zgadza z polskiego globala i teraz gameforge musi coś nowego wymyślić aby zarobić :)

Dla mnie to taki 4story tylko pozmieniane grafiki i nic więcej no ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w wersji EU ...

Opublikowano

Hajs się nie zgadza z polskiego globala i teraz gameforge musi coś nowego wymyślić aby zarobić :)

... Gameforge nie będzie odpowiadało za dystrybucję gry w Polsce.

Poza tym, zmieniłem nazwę tematu bo jeśli chcesz postować w tym dziale to jednym z obowiązków jest robić to kulturalnie. ;)

Opublikowano

Gameforge nie będzie wydawcą tej gry.

Gra wydaje się dość fajna :)

//up faster

Opublikowano

ja wam powiem wygląda to jak połączenie metin2 i 4story.

Chinol serio jest lipny a przynajmniej tak wygląda. Zobaczymy EU.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

A co pewnie wolicie ciągle grać w 2, gdzie na każdym zasranym kroku jest jakiś pierdolony pixel? Albo gdzie od 9 lat robisz te same misje ? Nie podoba się ? To nie spam tu, tylko zachowaj swój debilizm dla siebie. Gra wygląda obiecująco, bardzo mi się podobają postacie oraz profesje no i oczywiście system PvM i PvP. Warna za prawdę proszę ;3

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dla mnie ten Rise of Metin to jedno wielkie gowno. W nazwie zapewne widnieje "Metin", ale po za nazwa gowno ma z nim wspolnego. Starego dobrego metina nic nigdy nie zastapi. Metin2 jest jak bumerang, zagrasz w inna gre, ale i tak wrocisz po pewnym czasie do metina. Powiedzcie co wy w tym scierwie widzicie?

Podzielam twoje zdanie, jak dla mnie brud smród i ubóstwo.

Na rok 2013 takie gówno zrobić, przyznam że często myślałem jak będzie wyglądać Metin3, i bardzo się rozczarowałem i zażenowałem totalne gówno ;)

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Nic mi się w tej grze nie podoba , ja tak mam z każdą grą to grania w metin2 namówili mnie koledzy ( Topka ze starego Shenlonga;) ) Lecz spróbuję dla mnie ta gra to nie metin ;D bardziej 4 story wolałbym grę na silniku metin2 tylko nowe klasy itp. Silnik w metin2 jest ten jedyny i wspaniały( tak naprawdę poprostu się przyzwyczaiłem) Ale gdyby naprawili metin2 zrobili coś fajnegoo naprawde nowe klasy profesje itd. to 99999% osób z privów idzie na pl'a wiadomo że stabliniejszy serwer itd.Lecz to już nie jest metin <333 pozdrawiam Krzysiek ;0

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dla mnie ten Rise of Metin to jedno wielkie gowno. W nazwie zapewne widnieje "Metin", ale po za nazwa gowno ma z nim wspolnego. Starego dobrego metina nic nigdy nie zastapi. Metin2 jest jak bumerang, zagrasz w inna gre, ale i tak wrocisz po pewnym czasie do metina. Powiedzcie co wy w tym scierwie widzicie?

Dla mnie to taki 4story tylko pozmieniane grafiki i nic więcej no ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w wersji EU ...

Jest to gówno całkiem wszystko zerżnięte z wowa np pandareni itd

Nic mi się w tej grze nie podoba , ja tak mam z każdą grą to grania w metin2 namówili mnie koledzy ( Topka ze starego Shenlonga;) ) Lecz spróbuję dla mnie ta gra to nie metin ;D bardziej 4 story wolałbym grę na silniku metin2 tylko nowe klasy itp. Silnik w metin2 jest ten jedyny i wspaniały( tak naprawdę poprostu się przyzwyczaiłem) Ale gdyby naprawili metin2 zrobili coś fajnegoo naprawde nowe klasy profesje itd. to 99999% osób z privów idzie na pl'a wiadomo że stabliniejszy serwer itd.Lecz to już nie jest metin <333 pozdrawiam Krzysiek ;0

CZY WY NIE ROZUMIECIE, ŻE TO JEST WERSJA CHINSKA, CZYLI NIE EUROPEJSKA I POLSKA? NO KU***.

Opublikowano

Do gry osobiście nic nie mam ale z innych gier zmontowana i wam sie tak podoba ?

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy używać możemy jedynie słów 'jeśli', 'jeżeli', 'gdyby', 'prawdopodobnie'. Na tym etapie powinniśmy wstrzymać się od wydawanie opinii, które opierają się jedynie na chińskiej wersji. Deweloperzy na pewno nas zaskoczą.

Opublikowano

I dobrze że gameforge nie wypuści tej gry bo oni nie potrafią prowadzić serwerów metin2, ani innych gier.

Wszystko co w grach dostępne jest za Real Money, nie można z kimś tymi przedmiotami handlować, nie wprowadzają prawie żadnych aktualizacji, eventy raz na ruski rok i ogólnie wszelaki debilizm pod różnymi względami.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Mi aktualnie wersja chińska się podoba, ale nie będę chyba grał, nie ogarniam totalnie tego języka, ciężko z questami i w ogóle. Poczekam sobie na wersję europejską i mogę śmiało grać. Ale grafika, uch, świetna! A jeszcze inna będzie niż na chińskiej wersji.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

myslalem ze bardziej sie postarają bo przypomina jak te wszyskie lol itp .. pewnie zagram ale metin2 i tak zawsze lepsze bd od tego ;D za duzo sie przegrało w 2

oooookkmm2.gif
Opublikowano

Zagram po usunięciu wodotrysków, zwiększeniu więzi między starym M2 (NPC, Kontynuacja Fabuły itd.) Dlatego nie mogę się doczekać pokazu wersji europejskiej ;) Do nie dawna myśl o metinie 3 wydawała się abstrakcją, teraz może się ziścić :P Oby tylko nas wszystkich nie zawiedli.

Opublikowano

myslalem ze bardziej sie postarają bo przypomina jak te wszyskie lol itp .. pewnie zagram ale metin2 i tak zawsze lepsze bd od tego ;D za duzo sie przegrało w 2

Jakim cudem Ci przypomina ROM, LoL'a? To jest zupełnie inny gatunek to co Ty pieprzysz za przeproszeniem? ;)