Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co wam sie w tej grze podoba?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam czekam na wersję europejską, bo polska administracja zazwyczaj jest beznadziejna ;] Do gry mnie zachęcił system player vs mob, gdzie bijemy moby pojedyńczo. Akurat przypadam za takim trybem ;] Brakuje mi jedynie trochę większej dynamiki walki :D Ale i tak pewnie nigdy nie powstanie mmorpg, gdzie dynamika walki wręcz jest bliska np. blades of time ^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety GF nie odpowiada za RoM'a.

W dodatku są elementy metina i systemy w nim zawarte takie jak :

-Ulepszanie

-Gildie

-Korzystanie z czatu od 15lv. itp.

Świat idzie do przodu a RoM to kontynuacja Metin2 więc zmienia się wiele i nie zostaje to w tym samym klimacie :)

Niestety ? przecież oni tylko kasę by chcieli a tak jak już pisali, ze będzie się co jakiś czas dostawać gotówkę którą będziemy mogli wydać na itemy w is.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Niestety ? przecież oni tylko kasę by chcieli a tak jak już pisali, ze będzie się co jakiś czas dostawać gotówkę którą będziemy mogli wydać na itemy w is.

To "niestety" było pisane ironicznie :)

Jeżeli chodzi o wydawcę gry to jestem zadowolony,że to właśnie nie GF gdyż pokazali jednym słowem przy Metinie.

A co z niego zrobili? Prywatnego Harda,lecz to nie dyskusja o GF a o RoM'ie :)

Opublikowano

Sam fakt użycia słowa "Metin" jest dużą kampanią reklamową dla tej gry ale faktycznie jest w miarę podobna. Jednak nie znalazłem nigdzie informacje o głównej zasadzie gdy czyli kamienie metin? Podobno mają być w europejskiej wersji ale nie jestem pewien.

Był Metin (Zwany potocznie Metin1)

Był Metin2 (Zwany potocznie Metin)

Teraz storzyli Rise of Metin - RoM który jest nazywany Metin3.

Zobaczcie sobie Metin(1) metin.co.kr i porównajcie z metin2 tak samo Rise of Metin będzie inny bo gra jest robiona w oparciu o tą gre jednak na innym silniku.

Ja na razie grać nie będę bo gra mnie nie przekonuje. Podobał mi się Metin2 ze względu na prostotę. Jednak będę śledził grę bo ciekawi mnie wersja wydana dla europy która podobno ma być mocno zmodyfikowana. Jest już jakieś info na czym ta modyfikacja ma polegać?

Opublikowano

Wedlug mnie ten caly Rise Of Metin powinien miec tylko poprawiona grafike. Cala fabula powinno pozostac taka sama. Nie wiem jak wy, ale ja zostaje na 2.

PS. Dodaje ankiete.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Po pierwsze metin2 miał w ogóle fabułę ? wtf ? tak czy siak nie wiecie czy jest ta sama fabuła bo to wszystko jest po chińsku, a powiedzcie mi jaka jest podobizna metina 1 do metin2 ? chyba żadna -,-1343290200111.jpg

Metin2-2.jpg

maxresdefault.jpg?feature=og

Pomocnik
Opublikowano

W ogóle jest chyba misja w której wybierasz sobie warianty kolorystyczne ( :D ), ustawiłem sobie i badziewna grafa mnie aż tak boleśnie nie razi.

Opublikowano

lee tam mi się podoba udalo mi sie wbic 21 lvl przez godzine robiac misje nic trudnego :)

ciekawie bo skile fajnie wygladaja i cos nowego :)

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Nie gralem w owa gre. Ale jak zobaczylem Gameplay na youtube to pierwsze co mi wpadlo do glowy to to ze gra jest strasznie podobna do gry 4Story ktora kiedys byla moja najlepsza gra...

Co podoba mi sie w Rise of Metin..

-Grafika(Podobna do 4story)

-Postacie

-Skile

-Wymagania.

----------------------

ocena 8/10

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

jak dla mnie gra jest extra tylko jeszcze ma parę minusów a mianowicie za szybko exp leci ale to wiadomo beta, nikt nie zna fabuły gry bo wiadomo gra po chińsku i jeszcze jedno za szybko dostaje się wierzchowca miejmy nadzieję że w Polce będzie trudniej się grało !

--

Opublikowano

jak dla mnie gra jest extra tylko jeszcze ma parę minusów a mianowicie za szybko exp leci ale to wiadomo beta, nikt nie zna fabuły gry bo wiadomo gra po chińsku i jeszcze jedno za szybko dostaje się wierzchowca miejmy nadzieję że w Polce będzie trudniej się grało !

Exp szybko leci do pewnego lvl'a potem juz musisz expic na wlasna reke :D.

Opublikowano

lee tam mi się podoba udalo mi sie wbic 21 lvl przez godzine robiac misje nic trudnego :)

ciekawie bo skile fajnie wygladaja i cos nowego :)

21 to jest nic, zobaczysz potem :)

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

No jeżeli fabuła przedstawia się tak:

在谷歌翻译翻译.

To jak może się nie podobać? :).

Żeby była jasność: jak można lubić fabułę, której praktycznie się nie zna. Nie mówie o tej wyczytaniej z for czy z czegoś innego, ale właśnie z gry :).

Dodaj odpowiedź: jaka fabuła?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Dla mnie jeżeli to jest 3 część metina to tak:

- Dlaczego zabijam moby po jednm a nie moge sobie walić tak jak w metku prawdziwym?

- Ch*jowy kursor - jak w tibi.

-Gdy się poruszam i patrze na mape przypomina mi się tibia.

- Nie będę w to grał.

Opublikowano

Grafika jest bajkowa, juz sie doczekac nie moge az zacznie sie wyciaganie grafiki i wkladanie jej do mietka2. xD

Opublikowano

co mi sie w tej grze podoba hmmm .

Podobami sie latwe wykonywanie misji tylko za nie dostaje sie lvl na niskim poziomie nie wiem jak jest dalej.

duzo ciekawych mapek.

i wiele wiele wiecej

nic tylko czekac az bedzie cala po polsku

--

Opublikowano

Na pewno nie zagram nawet w EU JEŚLI będą te idiotyczne postacie. Co za debil czy tam zoofil wymyślił jakieś KURWA PANDY. Nie mam 10 lat żeby do cholery grać jakimś zwierzakiem. To samo tyczy się jakiś JEBANYCH MAŁYCH WRÓŻECZEK sięgających normalnym postaciom na wysokość kutasa. Postacie muszą przypominać ludzi, a nie jakieś pierdoły co na chinola wstawili.

Opublikowano
Na pewno nie zagram nawet w EU JEŚLI będą te idiotyczne postacie. Co za debil czy tam zoofil wymyślił jakieś KURWA PANDY. Nie mam 10 lat żeby do cholery grać jakimś zwierzakiem. To samo tyczy się jakiś JEBANYCH MAŁYCH WRÓŻECZEK sięgających normalnym postaciom na wysokość kutasa. Postacie muszą przypominać ludzi, a nie jakieś pierdoły co na chinola wstawili.

Ta gra nie jest dla ciebie to ze tobie sie nie podobaja postacie typu Anime to nas malo obchodzi, ten dzial dla zaintersowanych grą, a nie dla jakis debili bo to i tamto sie nie podoba. 2 slowa wypad z dzialu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...