Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Newsy - Bujda według Why.?

ManteDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I understand you, but this is not official continuation the Metin2. You don't have rights. Right?

I know your intentions.

Tavia, kontynuacja będzie w wersji polskiej/europejskiej.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

A zapytam się tak: czy w tej grze są metiny? Gdzie jest podział na królestwa z metina2? Obawiam się, że to bujda na resorach. Nawet nazwa u chinoli jest inna:

Nie "Rise of Metin", a "Chaos Gate" lub coś w tym stylu (przetłumaczone ze skrótu do gry na pulpicie i ze strony).

Nazwa jest tylko po to, by zachęcić publikę do grania w ten twór, no i oczywiście slogany reklamowe w stylu: metin3.

Zaś Metin2 w Chinach nazywa się Heavenly Sword II. I co teraz? Owszem, podział na królestwa będzie, ale w wersji Chińskiej. Nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje. Niby gimnazjum, a jednak analfabetyzm ;]

57199140501148694665.png

Opublikowano

Tu macie kilka "newsów" jeżeli tak to można nazwać:

http://www.mpcforum.pl/topic/1049632-oficjalna-zapowiedz-rise-of-metin-dyskusje-opinie/page-13#entry8957648

Z tego co wyszperałam, gra nie ma nic wspólnego z mt2, no...może po za kowalem, który w grze występuje, mountami i petami...

Ale jak już CM mówił, będzie wersja europejska bardziej podoba do Metin2, będzie kontynuacja. Tak jakby kamienie metin będą. Jest też górnictwo, zielarstwo, kd, mounty, pety i inne. Królestwa są jak w Metinie, tylko że dwa - na prywatnych serwerach są też dwa czasem.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

jak by ktoś chciał się dowiedzieć to na FB na profilu Rise Of Metin , jest dużo Odpowiedzi np systemu nie będzie systemu Target ( walnie w klawiszy od 1 aż po cały ALFABET) to co na chińskiej tylko non target czyli spacja itp Jak ktoś zada im pytanie tego dosyć w miarę szybko odpisują , PZDR

EDIT://

Własnie dostałem odpowiedź w odniesieniu do Systemu Walki ( PVP/PVM itp)

Screen : http://imageshack.us/photo/my-images/191/9bb9.png/

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Jedyna rzecz jaką łączy Metina2 i RoM to nazwa , choć z tego co widze to nawet to ich nie łączy ,więc o czym my rozmawiamy .

Jest to zupelnie inna gra,pod która została podciągnieta nazwa Metina aby zabrać jego graczy,jak widać udaje im sie to ;/

Opublikowano

Jedyna rzecz jaką łączy Metina2 i RoM to nazwa , choć z tego co widze to nawet to ich nie łączy ,więc o czym my rozmawiamy .

Jest to zupelnie inna gra,pod która została podciągnieta nazwa Metina aby zabrać jego graczy,jak widać udaje im sie to ;/

Poczekaj na wersję europejską i przekonamy się tak na prawdę czy ta gra bez powodu "zabiera graczy" metina 2. :P

Opublikowano

Poczekaj na wersję europejską i przekonamy się tak na prawdę czy ta gra bez powodu "zabiera graczy" metina 2. :P

No właśnie. "Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca". Nie grałem w chaos gate długo, ale z tego co widzę, to z metinem ja nie widzę nic wspólnego (nie cierpię z resztą nie wiedzieć nic o grze). Poczekam więc na EU.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Questy fabularne będą zapewne kontynuacją tych z Metina2, lub będą z nimi w jakiś sposób powiązane. W tym sensie ma to być kontynuacja, silnik oraz engine gry może być zupełnie inny. Mimo wszystko, wersja europejska może być bardziej podobna do poprzedniej wersji, ponieważ będzie się bardzo różnić od wersji chińskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...