Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Newsy - Bujda według Why.?

ManteDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dowiedziałem się dzisiaj żę Why. grał w RoM w chińską wersję.

No to zapytałem sięgo o info RiseOfMetin.[Na temat skilli,klas].

Oto co się dowiedziałem od niego na pytanie o to czy skille w metin3 sąpodobne do metin2.

''nie wiem
nie umiem chińskiego
to nie jest metin!
ktoś puścił plotę i teraz tak piszą
a to metina na oczy nie widziało"

Opublikowano

Siema.

Dowiedziałem się dzisiaj żę Why. grał w RoM w chińską wersję.

No to zapytałem sięgo o info RiseOfMetin.[Na temat skilli,klas].

Oto co się dowiedziałem od niego na pytanie o to czy skille w metin3 sąpodobne do metin2.

''nie wiem

nie umiem chińskiego

to nie jest metin!

ktoś puścił plotę i teraz tak piszą

a to metina na oczy nie widziało"

Bo to trudno zrozumieć właśnie użytkownikom,że to nie ma być typowy Metin2.. To już zupełnie inna gra lecz opiera się na podobnej zasadzie czyli min. zmieniona fabuła lecz ciągle w grze chodzi o to samo. Cywilizacja się zmienia,czas się zmienia i o to chodzi w Rise of Metin a większość użytkowników myśli po prostu,że to Metin3...

Opublikowano

A zapytam się tak: czy w tej grze są metiny? Gdzie jest podział na królestwa z metina2? Obawiam się, że to bujda na resorach. Nawet nazwa u chinoli jest inna:

Nie "Rise of Metin", a "Chaos Gate" lub coś w tym stylu (przetłumaczone ze skrótu do gry na pulpicie i ze strony).

Nazwa jest tylko po to, by zachęcić publikę do grania w ten twór, no i oczywiście slogany reklamowe w stylu: metin3.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bo to trudno zrozumieć właśnie użytkownikom,że to nie ma być typowy Metin2.. To już zupełnie inna gra lecz opiera się na podobnej zasadzie czyli min. zmieniona fabuła lecz ciągle w grze chodzi o to samo. Cywilizacja się zmienia,czas się zmienia i o to chodzi w Rise of Metin a większość użytkowników myśli po prostu,że to Metin3...

Rozumiem że gra może się sporo różnić od poprzedniej odsłony ale z tego co dotychczas widziałem i poczytałem o tej grze to niemal nic nie zostawili z mt2 to zupełnie nowa gra.

Zagram w to jak będzie Rise of Metin dostępny w EU. Jak mi się spodoba to zagram dłużej.

Opublikowano

Rozumiem że gra może się sporo różnić od poprzedniej odsłony ale z tego co dotychczas widziałem i poczytałem o tej grze to niemal nic nie zostawili z mt2 to zupełnie nowa gra.

Zagram w to jak będzie Rise of Metin dostępny w EU. Jak mi się spodoba to zagram dłużej.

Uwierz mi,że są elementy na prawdę przypominające metina,systemy które zostały zachowane lecz niestety jeżeli chodzi o mnie to nie jestem przyzwyczajony do tej grafiki ala "LoL" :)

Opublikowano

Jeśli Why. będzie chciał podzielić się informacjami, czy też jak ktoś nazywa "przeżyciami z gry" to zapewne zrobi to sam w temacie w którym toczy się "główna" dyskusja. Nie ma sensu zakładać takich topiców, dla opinii jednej osoby. Zapraszam więc do tematu z dyskusją.

A zapytam się tak: czy w tej grze są metiny? Gdzie jest podział na królestwa z metina2? Obawiam się, że to bujda na resorach. Nawet nazwa u chinoli jest inna:

Nie "Rise of Metin", a "Chaos Gate" lub coś w tym stylu (przetłumaczone ze skrótu do gry na pulpicie i ze strony).

Nazwa jest tylko po to, by zachęcić publikę do grania w ten twór, no i oczywiście slogany reklamowe w stylu: metin3.

Tak, są metiny. Jest także podział na królestwa. Nie, nie jest to bujda na resorach. Nazwa u "chinoli" jest inna bo mają innego dystrybutora gry i ich rynek gier MMORPG jest inny od europejskiego.

Nie, nazwa nie jest tylko po to aby zachęcić publikę do grania w ten twór. :)

Opublikowano

Jeśli Why. będzie chciał podzielić się informacjami, czy też jak ktoś nazywa "przeżyciami z gry" to zapewne zrobi to sam w temacie w którym toczy się "główna" dyskusja. Nie ma sensu zakładać takich topiców, dla opinii jednej osoby. Zapraszam więc do tematu z dyskusją.

Tak, są metiny. Jest także podział na królestwa. Nie, nie jest to bujda na resorach. Nazwa u "chinoli" jest inna bo mają innego dystrybutora gry i ich rynek gier MMORPG jest inny od europejskiego.

Nie, nazwa nie jest tylko po to aby zachęcić publikę do grania w ten twór. :)

Jeżeli masz rację, to w porządku, bo to wszystko tak wyglądało na grę w stylu "weźmy popularną nazwę i wszyscy się na to rzucą".

Grając w Chaos Gate ciężko do czegokolwiek dojść, muszę mieć wersję w języku angielskim bo tutaj się nie połapię, także czekam na premierę w Europie :).

Udało mi się kawałek nawet spolszczyć ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

@Matzar Inna nazwa gry bo mają innego dystrybutora? Chłopcze czy ty wiesz co ty piszesz?

Pracowali dla Ymira? Okey, ale czemu nazywacie to kontynuacją Metin2? Wprowadzacie ludzi w błąd. Goście możliwe, że pracowali i pewnie zostali wyrzuceni. Bo nikt nie wywala dobrych pracowników.

Na palcach mogę Ci wskazać gry, które wyglądaj identycznie jak Metin2 i są zrobione na tym "silniku"

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@Matzar Inna nazwa gry bo mają innego dystrybutora? Chłopcze czy ty wiesz co ty piszesz?

Pracowali dla Ymira? Okey, ale czemu nazywacie to kontynuacją Metin2? Wprowadzacie ludzi w błąd. Goście możliwe, że pracowali i pewnie zostali wyrzuceni. Bo nikt nie wywala dobrych pracowników.

Na palcach mogę Ci wskazać gry, które wyglądaj identycznie jak Metin2 i są zrobione na tym "silniku"

Tak, inna nazwa gry bo rynek chiński gier MMORPG jest całkowicie inny do europejskiego. 'Chłopcze czy ty wiesz co ty piszesz?'

Wypowiedź developerów odnośnie EU:

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Oficjalna odpowiedź od Community Managera:

Q: Czy gra będzie kontynuacją metin2?

A: Tak, gra będzie bezpośrednią kontynuacją przygód zawartych w metin2.

Podsumowując, to Ty wprowadzasz ludzi w błąd. :)

Opublikowano

@Matzar

Jak może być to kontynuowane? Jak w Metin2 od GF są dodawane questy i update nowe. Więc fabuła się tam rozwija.

Więc jakim prawem oni mają to kontynuować?

@Matzar Wydaje mi się, a niemal jestem pewny że ty nie wiesz o czym piszesz. Poznaj znaczenia słów jakich używasz. Ok?

Metin2 to nie chińska gra tylko koreańska. Więc co ty pleciesz? :unsure:

Ten angielski jest powalający.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@Matzar Jak może być to kontynuowane? Jak w Metin2 od GF są dodawane questy i update nowe. Więc fabuła się tam rozwija.

Więc jakim prawem oni mają to kontynuować?

gd7k.png

~~ CM Zero.

Opublikowano

Przetłumacz mi to. Jesteśmy na polskim forum, a ja angielskiego nie rozumiem.

To może czas najwyższy zajrzeć do jakiegoś kursu. :-) Gra w wersji EU nie będzie wydawana jako Gameforge.

@Matzar Wydaje mi się, a niemal jestem pewny że ty nie wiesz o czym piszesz. Poznaj znaczenia słów jakich używasz. Ok?

Metin2 to nie chińska gra tylko koreańska. Więc co ty pleciesz? :unsure:

Na siłę próbujesz coś udowodnić, jednakże jak narazie to ja mam argumenty developerów a Ty jedyne swoje puste słowa gdzie nawet nie poprzesz tego chociaż jednym argumentem. :) Jeśli tak bardzo ta gra Ci się nie podoba, czy nie chcesz czekać na wersję EU to wcale nie musisz. Na prawdę. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Matzar Ty na silę to robisz.

1. Kto będzie wydawał grę w Europie?

2. Czemu Chińska gra jest robiona przez Koreańczyków od ymira?

@Istny Diabel KOD źródłowy będzie cięty? o.O

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

@Matzar Ty na silę to robisz.

1. Kto będzie wydawał grę w Europie?

2. Czemu Chińska gra jest robiona przez Koreańczyków od ymira?

@Istny Diabel KOD źródłowy będzie cięty? o.O

1. Time Voyager

Opublikowano

Jezu ludzie zrozumcie to... wersja europejska będzie zupełnie inna niż chińska... oto cytat;

Hi Golux and welcome to Rise of Metin!

We aren't a license as we stated already in this forum, we are the developer of this game (Time Voyager) and IAHgames is just one of our publishers in China. Same goes for Chaos Gate (ROM Chinese Version), we said it already, but it doesn't hurt do it once more, the EU/NA version will be completely different in the gameplay!

chińczycy każdą grę potrafią spier....

Opublikowano

@UP

To Twoje zdanie :>

Ja z chęcią pogram :D

A po za tym, jeżeli pvm nie będzie 1vs1 to będę szczęśliwy...

I ciekawe jak to będzie z aktualizacjami, czy tak jak na metin2 czy gra będzie się bardzo szybko rozwijać.

---

Opublikowano

Odpowiedz na pytanie 2

Let me reply on this, as I read in your previous posts you think that we just named the game "Rise of Metin" for drive Metin2 players to this game. Trust me our team knows Metin2 and we want to revive the dream that everyone felt playing Metin2 his first time making our own version of this game (killing the first wild dog, or the first Black Orc party), that's why 2 of our developers who built Rise of Metin were from the old Ymir Entertainment responsible in creating Metin2 game. Our company it's chinese that's true, but it's doesn't really matter! We will give our best to bring you the best enviroment possible in Rise of Metin :D

1379965210-U247153.png
Opublikowano

I understand you, but this is not official continuation the Metin2. You don't have rights. Right?

I know your intentions.

logo.png

START 24.08.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...