Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] Pytania graczy - odpowiedzi twórców

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh.. a więc to jest właśnie ten wasz Metin3, idioci którzy dalej nie mogą pojąć.. Bo gry się zmieniają...

To nie jest Metin3, nikt tego nie oswiadczyl nigdzie.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko, tak z mojej strony chciałbym dodać,iż fajnie by było gdyby Polska wersja była dalej na silniku Europejskim tylko Questy po polsku i spolszczone dialogi NPC/itemki... Naprawdę fajnie by było gdy by był jeden serwer globalny na całą Europe tylko z możliwością wyboru języka...

Wie ktoś gdzie można się zapisać do tej bety?

Opublikowano

Q: Czy zamierzacie wprowadzić do gry typowy system grindu?

A: Nie, uważamy, że gry, w których stawia się na grindowanie są już pozbawione jakiegokolwiek sensu, jednakże jeżeli community gry będzie chciało czego innego, to pomyślimy nad zmianą.

Skoro nie będzie grindu to ja nie gram... Mam już dość tych wszystkich Quest-MMO i tęsknie za starym dobrym grindem :( (coś jak złote czasy Tibii w latach 2004-2008)

Siemanko, tak z mojej strony chciałbym dodać,iż fajnie by było gdyby Polska wersja była dalej na silniku Europejskim tylko Questy po polsku i spolszczone dialogi NPC/itemki... Naprawdę fajnie by było gdy by był jeden serwer globalny na całą Europe tylko z możliwością wyboru języka...

Wie ktoś gdzie można się zapisać do tej bety?

Wątpię że JEDEN serwer uciągnąłby taki tabun graczy (Chyba że by zainwestowali w superkomputer co i tak jest złe, decentralizacja nie spowoduje tego że gdy pada jeden serwer to pada cała Europa). Prócz tego na samym PL jest ponad 20 serwerów, a co dopiero przy całej Europie O_O
A co do kanałów na serwerze to by ich było tyle że byś dłuuuugo szukał pustego :D

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...