Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] Pytania graczy - odpowiedzi twórców

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytajac to wszystko co bylo w temacie wlos na glowie sie jeży WRESZCIE !!! Wyjdzie jedna z najbardziej kultowych gier w ktorej bedzie wszystko !

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Z powodu mojej nie-aktywności w związku z 'urlopem' pytania nie były aktualizowane, lecz obiecuję, że jeszcze jutro postaram się dodać kilkanaście nowych Q/A.

Pzdr.

Bez obaw, Menes. Nam się nie spieszy, a odpowiedzi chętnie nowych wysłuchamy :)

Będzie stała granica levelowa, czy może ona się zmienić z aktualizacjami ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z tego, co mówili twórcy, to granica lvlu będzie inna niż w wersji chińskiej, jednakże nie podali konkretnej odpowiedzi, podobnie jest w przypadku większości pytań, które zadaliście, po prostu są zbyt szczegółowe i twórcy chcieliby zachować je jako 'tajemnicę' do czasu bety :)

Opublikowano

No to dobrze, że level nie będzie zbytnio narzucony, może będzie dość wysoki, żeby spokojnie długo pograć :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A beta testy będą od razu tylko na ANG czy PL ?

Kiedy zostanie podana stronka dzięki której będzie można się zarejestrować i wylosują tych beta testerów ?

Chętnie bym potestował :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

A beta testy będą od razu tylko na ANG czy PL ?

Kiedy zostanie podana stronka dzięki której będzie można się zarejestrować i wylosują tych beta testerów ?

Chętnie bym potestował :)

Beta Testy beda otwarte dla wszystkich graczy, stronka pewnie bedzie kilka tygodni przed startem Bety i Beta bedzie w polowie Listopada tego roku a w Lutym/Marcu 2014 roku bedzie dostepna wersja gry po Polsku aczkolwiek postacie i wszystko bedzie na swoim miejscu :D.

Opublikowano

A co ze starymi wcieleniami m1/m2 ? i co z krolestwami ? Jak to bedzie konkretnie wygladac ? Bo jak gram na tym chinolu to spory nie ogar jest na tych mapkach :P

No to dobrze, że level nie będzie zbytnio narzucony, może będzie dość wysoki, żeby spokojnie długo pograć :P

Wydaje mi sie ze na ta chwile max to 120 z tego co widzialem na chinolu w tworzeniu eq :) moim zdaniem powinni dodac jeszcze zeby bylo widac lvl, a do tego jakis konkretny max. zeby to nie bylo tak ze w rok, dwa na lajtowej grze wbije sie 150 czy tam 250 ... Jak robia taka gierke to niech juz ja robia na wieksza mete. Bedzie duzo ludzi bedzie co robic to gierka nigdy sie nie znudzi i to jest pewne :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Beta Testy beda otwarte dla wszystkich graczy, stronka pewnie bedzie kilka tygodni przed startem Bety i Beta bedzie w polowie Listopada tego roku a w Lutym/Marcu 2014 roku bedzie dostepna wersja gry po Polsku aczkolwiek postacie i wszystko bedzie na swoim miejscu :D.

Prosiłbym jednak, abyś nie wypowiadał się w moim temacie i nie siał tu zamętu, gdyż większość odpowiedzi, których udzielasz jest kompletnie błędna.

Biorę się za tłumaczenie pytań i odpowiedzi!

Opublikowano

Prosiłbym jednak, abyś nie wypowiadał się w moim temacie i nie siał tu zamętu, gdyż większość odpowiedzi, których udzielasz jest kompletnie błędna.

Biorę się za tłumaczenie pytań i odpowiedzi!

Jak moze byc bledna jak biore to z riseofmetin.com ? :D.

Opublikowano

nie rozumie tych monet raz bo sa 2 pozycje , dostaje kase za misje ale nic nie moge z ta kasa zrobic ? jedynie umiejetnosci kupywac ??

41662993055145793704.jpg

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

a skad ten hajs brac? jak go sie dostaje ?

Za sprzedawanie np takich przedmiotow co leca z mobow i stakuja sie po 20 i za eq co leci z mobow rowniez i za misje poszczegolne :D.

Opublikowano

To nie gra tylko wow + 4story :) dlaczego ?

- wooow Panda dziwne ze prawie identyczna jak w Wow'ie ;)

- Ciekawer jak bd. wyglodał pve :) ? 1vs1 czy 1 vs NaN

- Sama grafika jak i reszta jest do dupy ala Nostale

// w cyzm to jest podobne do metina ? co cechuje te obie gry do siebie

sacaebqfkdag_t.jpg

Opublikowano

To nie gra tylko wow + 4story :) dlaczego ?

- wooow Panda dziwne ze prawie identyczna jak w Wow'ie ;)

- Ciekawer jak bd. wyglodał pve :) ? 1vs1 czy 1 vs NaN

- Sama grafika jak i reszta jest do dupy ala Nostale

// w cyzm to jest podobne do metina ? co cechuje te obie gry do siebie

gdzie to jest podobne do wowa i 4story? poza pandą...

poczytaj troche o systemach a potem porownuj.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I tak będę cisnąć w m2 tak jak za czasów 2007, przynajmniej więcej dzieci i noobów przejdzie na metin3. ;)

3adb6317fc.png

Opublikowano

z administracja można dogadać się na ich forum lub pod filmami na YT i jakoś nie widziałem tam krzaczków z ich strony ... a jeżeli chodzi o twoje 2 pytanie to nie wiem co miałeś na myśli staraj się na przyszłość lepiej opisać coś co chcesz się dowiedzieć. Ogólnie o Questach mogę ci powiedzieć tyle że da się na nich wbić konkretny lvl jest ich dużo więcej niż na Plu, oraz dostaje się za niektóre misje specjalną walutę oraz itemki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...