Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] Pytania graczy - odpowiedzi twórców

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do twórców:

- Czy będzie kowal i czy ma ileś % na ulepszenie ?

- Do ilu poziomów upgrade będą itemki ?

- Czy można będzie łowić ryby, wydobywać kilofem rudy itd ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Im więcej pytań - tym lepiej!

Wszystkie pytania kieruję do Community Managera gry zawsze wieczorem, po godzinie 22.00 - macie jeszcze czas, pytajcie, później będziecie musieli czekać!

Opublikowano

Jaki będzie maxymalny lvl?

Czy będą tylko konie, czy też jakieś wierzchowce typu: Lew itd.?

Czy konie będzie się robiło tak jak w mt2 czy inaczej?
Ile będzie typów konia?

Czy będzie można bić metina w pojedynkę?

Ile będzie miast dla danego królestwa?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Czy wojny gildii będą znów opierać się na walce do 100 na arenie czy zostanie wprowadzone coś nowego ?

banner5.gif

Opublikowano

Tutaj chcialem tylko SS zaprezentowac wam Ulepszanie Itemki :D poprzez przedmiot ktory mozemy kupic w Domu Aukcyjnym ewentualnie dostac z Misji/Mobow.

l9rf.png

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

Opublikowano

1. Czy będzie coś takiego jak zmianki/dodania bonów, jeśli tak ile będzie wchodzić bonów max.

2. Będzie coś podobnego do Peleryn Męstwa z metina???

Opublikowano

1. Czy będzie coś takiego jak zmianki/dodania bonów, jeśli tak ile będzie wchodzić bonów max.

Po co Ci % jak siły mobów nie znasz?

Czy z wierzchowców będzie dało się bić?

+ ile itemki max?

Opublikowano

Po co Ci % jak siły mobów nie znasz?

Czy z wierzchowców będzie dało się bić?

+ ile itemki max?

Jemu chodziło chyba o to ile będzie mógł mieć itemek bonów (np. w metinie 2 masz: 7 bonów (ale najczęściej jest 5) bo 6/7 jest na serwerach easy/4fun)

Polecam czytać ze zrozumieniem

@aw: Kiedy będą odpowiedzi na pytania?

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Niewiem czy padło już takie pytanie czy nie jednak się go nie doszukałem.. Czy pve bedzie wyglądało jak w metinie, że bijemy kilka/kilkanaście mobów na raz czy pojedynczo?

Opublikowano

Niewiem czy padło już takie pytanie czy nie jednak się go nie doszukałem.. Czy pve bedzie wyglądało jak w metinie, że bijemy kilka/kilkanaście mobów na raz czy pojedynczo?

W wersji EU bedzie mozna bic moby jak w metinie2 :D

Opublikowano

Będzie po polsku?

Tak, lecz dopiero na początku 2014 roku.

Opublikowano

no pewnie ceny sie zmienia ^^

Nadal chcial bym wiedziec czy istnieje jakas lepsza walka miedzy krolestwami [ o ile sa bo nie gram na Chinolu ] oraz czy walka miedzy gildiami tez jest jakos urozmaicona ^^

Opublikowano

Cześć!

Z powodu mojej nie-aktywności w związku z 'urlopem' pytania nie były aktualizowane, lecz obiecuję, że jeszcze jutro postaram się dodać kilkanaście nowych Q/A.

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...